open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

__________________________________________________________________

Справа № 646/1988/21 (1-кс/646/1236/21) Головуючий суддя І інстанції ОСОБА_1

Провадження № 11-сс/818/1372/21 Суддя доповідач ОСОБА_2

Категорія: арешт майна

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 вересня 2021 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Харківського апеляційного суду у складі:

головуючого - ОСОБА_2 ,

суддів - ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,

за участю секретаря - ОСОБА_5 ,

прокурора - ОСОБА_6 ,

представників власника майна адвокатів ОСОБА_7 , ОСОБА_8 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Харкові апеляційні скарги представників власникамайна ТОВ«Титан адвокатів ОСОБА_7 , ОСОБА_9 на ухвалу слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 06 липня 2021 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого ВП 1 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області ОСОБА_10 про арешт майна у кримінальному провадженні № 12021221140000019 від 24.03.2021 за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 320 КК України,-

В С Т А Н О В И Л А:

Ухвалою слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 06 липня 2021 року задоволено клопотання старшого слідчого ВП 1 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області ОСОБА_10 про арешт майна у кримінальному провадженні № 12021221140000019 від 24.03.2021 за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 320 КК України.

Суд вирішив накласти арешт на майно, яке було вилучено під час обшуків в приміщенні аптеки № 76 ТОВ «Титан» з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в двоповерховій будівлі на першому поверсі, ліворуч від супермаркету «Класс», за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 182; в приміщенні аптеки № 71 ТОВ «Титан», з вивіскою «Здоров`я аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, вхід до якої розміщено на сходах, за адресою м. Харків, вул. Військова, буд. 39-Б; в приміщенні аптеки № 70 ТОВ «Титан» з вивіскою «Аптека Здоров`я», яка розташована в п`ятиповерховій будівлі, вхід до якої розташований на першому поверсі на сходах за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 9; в приміщенні аптеки № 23 ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785) з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, за адресою: м. Харків, проспект Олександрівський, буд. 99; в приміщенні аптеки № 90 ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785) з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в будівлі торгівельно-розважального комплексу «Авангард» на першому поверсі, праворуч від центрального входу, за адресою: м. Харків, проспект Московський, 293-А; в приміщенні аптеки № 84 ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785) з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, праворуч від поліклініки № 24, за адресою: м. Харків, вул. Полтавських Шлях, 153 відповідно до переліку зазначеному в протоколах обшуків та клопотанні слідчого про арешт майна - шляхом заборони відчуження, розпорядження, користування усіма особами. із можливістю передання на подальше відповідальне зберігання майна у КП ХОР «Обласний аптечний склад» за адресою: м. Харків, вул. Громадянська, 25.

Представники власників майна ТОВ «Титан адвокати ОСОБА_7 , ОСОБА_9 подали апеляційні скарги, які є ідентичними за своїми доводами та в яких просять її скасувати та постановити нову ухвалу, якою відмовити у задоволенні клопотання про арешт майна в повному обсязі.

В обґрунтування апеляційних скарг апелянти посилаються на те, що жоден з вилучених під час обшуків лікарських засобів де-юре не є наркотичним засобом. Більша частина вилучених ліків, а саме: «Лірика», «Дімедрол», «Налбуфін», «Налбук», «Налбаксон», «Гідазепам», «Габана», «Огранія», «Неогабін», «Лінбаг», «Карбамазепін ФС», «Сульфокамфокаїн», «Амітриптилін», взагалі не містять у своєму складі наркотичних засобів. Тобто, на думку апелянтів, ця категорія лікарських засобів вилучена без жодних підстав.

Вказують, що постанова КМУ № 770 містить повний перелік всіх наркотичних засобів, визнаних такими в України. Якщо речовина відсутня в списках і таблицях постанови № 770, то ця речовина не є наркотиком. «Кодтерпін 1С», «Кодетерп», «Солпадеїн», «Корвалол» та інші подібні препарати не відносяться ні до списку № 1 Таблиці II постанови КМУ № 770, ні до списку № 1 Таблиці III цієї ж постанови.

Зазначають, що не вдаючись в об`єктивну сторону конкретної події та не аналізуючи докази, можливо стверджувати, що за скоєння діянь, викладених в ухвалі суду від 01.06.2021 року, передбачена лише адміністративна відповідальність за статтею 42-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Продаж лікарських засобів без рецепта у заборонених законодавством випадках».

Стверджують, що зберігання в аптеці за наявності ліцензії лікарських засобів з вмістом невеликої кількості кодеїну є цілком законним і ніким не заперечується. Всі вказані ліки придбані легально і продаються в аптеках легально на підставі ліцензії.

Також, вказують, що слідчим було пропущено строк звернення до суду з клопотання про арешт майна.

В судове засідання в суд апеляційної інстанції власник майна, будучи належним чином повідомленим про місце, дату та час розгляду апеляційної скарги, не з`явився.

В судовому засіданні в суді апеляційної інстанції представники власника майна повідомили, що вони уповноважені власником арештованого майна представляти його інтереси та їх правова позиція узгоджена.

Крім того, 06 вересня 2021 року до канцелярії Харківського апеляційного суду надійшла заява адвоката ОСОБА_9 , яка є представником власника майна, та просила провести судове засідання без її участі.

Враховуючи вимоги ч. 4 ст. 405, ч.2 ст. 422 КПК України, колегія суддів вважає за можливим проведення апеляційного перегляду ухвали слідчого судді за відсутності власника майна генерального директора ТОВ «Титан» та його представника адвоката ОСОБА_9 , оскільки неприбуття сторін або інших учасників кримінального провадження не перешкоджає проведенню розгляду, якщо такі особи були належним чином повідомлені про дату, час і місце апеляційного розгляду та не повідомили про поважні причини свого неприбуття.

Заслухавши доповідьсудді,пояснення представниківвласників майна-адвокатів ОСОБА_7 та ОСОБА_8 ,які підтрималивимоги апеляційнихскарг,а такожпояснення прокурора ОСОБА_6 ,який заперечувавщодо задоволенняапеляційних скаргта вважавухвалу слідчогосудді законноюта обґрунтованою,колегія суддів,дослідивши матеріалипровадження таперевіривши доводиапеляційних скарг,дійшла наступного висновку.

Як вбачається з матеріалів клопотання, СВ Відділу поліції №1 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження №12021221140000019 від 24.03.2021 за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.320 КК України, щодо порушення працівниками аптек міста Харкова правил торгівлі наркотичними засобами, психотропними речовинами, їх аналогами або прекурсорами, призначеними для виробництва цих засобів чи речовин.

На підставі ухвал слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 01.06.2021, 02 червня 2021 року під час обшуків в приміщенні аптеки №76 ТОВ «Титан» з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в двоповерховій будівлі на першому поверсі, ліворуч від супермаркету «Класс», за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 182; в приміщенні аптеки №71 ТОВ «Титан», з вивіскою «Здоров`я аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, вхід до якої розміщено на сходах, за адресою м. Харків, вул. Військова, буд. 39-Б; в приміщенні аптеки №70 ТОВ «Титан» з вивіскою «Аптека Здоров`я», яка розташована в п`ятиповерховій будівлі, вхід до якої розташований на першому поверсі на сходах за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 9; в приміщенні аптеки №23 ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785) з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, за адресою: м. Харків, проспект Олександрівський, буд. 99; в приміщенні аптеки №90 ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785) з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в будівлі торгівельно-розважального комплексу «Авангард» на першому поверсі, праворуч від центрального входу, за адресою: м. Харків, проспект Московський, 293-А; в приміщенні аптеки №84 ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785) з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, праворуч від поліклініки №24, за адресою: м. Харків, вул. Полтавських Шлях, 153, було вилучено майно, на яке слідчий просить накласти арешт шляхом заборони відчуження, розпорядження, користування усіма особами.

02.06.2021 вищезазначене майно слідчим визнано речовими доказами у кримінальному провадженні №12021221140000019 від 24.03.2021.

Постановляючи ухвалу про задоволення клопотання слідчого, слідчий суддя мотивував його тим, що зазначене у клопотанні майно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України, могло зберегти на собі сліди кримінального правопорушення, або містити інші відомості, які можуть бути використані, як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Колегія суддів, не ставлячи під сумнів мету накладення арешту, вбачає, що таке рішення суду першої інстанції не ґрунтується на нормах чинного КПК України.

Відповідно до вимог ст. 173 КПК України при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати правову підставу для арешту майна; можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 цього Кодексу); наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Крім того, ч. 2 ст. 170 КПК України передбачено, що арешт майна допускається з метою збереження речових доказів; спеціальної конфіскації; конфіскації майна, як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Аналіз вище зазначеної норми закону свідчить, що Кримінальним процесуальним кодексом України чітко передбачені підстави для застосування такого виду забезпечення кримінального провадження, як арешт майна.

При цьому, ст. 171 КПК Українипередбачено вимоги щодо змісту клопотання про накладення арешту на майно. Відповідно до вимогч.2 ст. 171 КПК України, у клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено: 1) підстави і мету відповідно до положень статті 170 цього Кодексу та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна; 2) перелік і види майна, що належить арештувати; 3) документи, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, третіми особами таким майном; 4) розмір шкоди, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, у разі подання клопотання відповідно до частини шостої статті 170 цього Кодексу. До клопотання також мають бути додані оригінали або копії документів та інших матеріалів, якими слідчий, прокурор обґрунтовує доводи клопотання.

За правилами ч.ч. 1, 2ст. 64-2 КПК України, третьоюособою, щодо майна якої вирішується питання про арешт, може бути будь-яка фізична або юридична особи. Третьою особою, щодо майна якої вирішується питання про арешт, виникають з моменту звернення прокурора до суду із клопотанням про арешт майна.

Застосовуючи заходи забезпечення кримінального провадження слідчий суддя повинен був діяти у відповідності до вимог КПК України та судовою процедурою гарантувати дотримання прав, свобод і законних інтересів осіб, а також умов, за яких жодна особа не була б піддана необґрунтованому процесуальному обмеженню.

При вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного і обґрунтованого рішення слідчий суддя, згідно зі ст.ст. 94, 132, 173 КПК України, повинен був врахувати: існування обґрунтованої підозри щодо вчинення злочину та достатність доказів, що вказують на вчинення злочину; правову підставу для арешту майна; можливий розмір шкоди, завданої злочином; наслідки арешту майна для третіх осіб; розумність і співмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

При цьому належить врахувати, що згідно матеріалів судового провадження, станом на день звернення слідчого з клопотанням про арешт майна, підозру у кримінальному провадженні № 12021221140000019 від 24.03.2021 року будь-якій особі не оголошено, в тому числі відсутні відомості у витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань, про причетність до цього злочину юридичної особи - ТОВ «Титан».

За таких обставин, власник зазначеного майна на цьому етапі досудового розслідування у цьому кримінальному провадженні бере участь у статусі третьої особи, що обумовлює процесуальну необхідність звернення з подібним клопотанням про арешт майна не слідчим, а прокурором, як того вимагають норми ч.2 ст. 64-2 КПК України.

Згідно наявних у провадженні відомостей, з клопотанням про арешт майна до слідчого судді звернувся старший слідчий ВП 1 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області ОСОБА_10 , тобто всупереч вимогам ч. 2 ст. 64-2 КПК України.

Вочевидь, вказані обставини свідчать про не дотримання слідчим та прокурором вимог ст. 171 КПК України, хоча це клопотання погоджене прокурором і має його підпис.

Крім того, визнання стороною обвинувачення арештованого майна речовим доказом у цьому кримінальному провадженні, не може бути безумовною підставою для арешту майна, оскільки у цьому випадку клопотання подано особою, що не має процесуального права звернення до суду.

Крім того, в судовому засіданні в суді апеляційної інстанції представники власника майна пояснили, що контрольна закупка у приміщенні аптек ТОВ «Титан» відбулась у квітні місяці. Під час цієї закупки обшуки у цих аптеках не проводились. Натомість, обшуки в аптеках ТОВ «Титан» з подальшим вилученням майна, яке не стосується контрольних закупок, проводились майже через 2 місяці після здійснення контрольних закупок, а тому вилучені медичні препарати не можуть бути використані як докази подій двомісячної давнини. Крім того, представники власника майна пояснили, що ТОВ «Титан» має ліцензію на продаж медичних препаратів, які мають в своєму складі наркотичні засоби. Наявність ліцензії на продаж таких медичних препаратів обумовлює законність господарської діяльності ТОВ «Титан», тобто продаж цих медичних препаратів у мережі аптек не заборонено, що підтвердив прокурор під час апеляційного перегляду.

Ці відомості прокурор в судовому засіданні не спростовував, а лише пояснив, що під час контрольних закупок конкретні фізичні особи, що перебувають у трудових відносинах з ТОВ «Титан» здійснювали продаж медичних препаратів без рецепту, що було встановлено під час проведення негласних слідчих дій, та які були вилучені у осіб, які здійснювали контрольні закупки та саме ці медичні препарати визнані речовими доказами у провадженні та щодо цих препаратів були вже проведені експертні дослідження.

Прокурор повідомив, що суб`єктом у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 320 КК України є лише фізична особа, що на думку колегії суддів виключає можливість проведення кримінального провадження стосовно ТОВ «Титан», яке очевидно є юридичною особою та не є суб`єктом цього злочину.

Також прокурор пояснив, що у цьому кримінальному провадження дійсно будь-якій особі не оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення та відомості до ЄРДР вносились лише 24.03.2021 року за заявою ОСОБА_11 стосовно того, що в аптеці «МЕГА аптека» за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 182, здійснюється порушення правил відпуску торгівлі наркотичних засобів. Інші відомості, з приводу продажу наркотичних засобів у ТОВ «Титан», до ЄРДР не вносились. Пояснив, що вилучені медичні препарати необхідні для проведення подальшого досудового розслідування.

З матеріалів провадження об`єктивно вбачається, що вилучені медичні препарати є власністю ТОВ «Титан», яке, виходячи з вищенаведеного є третьою особою, що не заперечував прокурор в судовому засіданні в суді апеляційної інстанції.

Колегія суддів дійшла висновку, що обшуки у приміщеннях аптек, адреси яких не містяться у відомостях, внесених до ЄРДР, проведені після наявних НСРД, а вилучені під час обшуків медичні препарати не стосуються контрольних закупок, а тому не можуть бути доказами у цьому.

Поряд з цим, в судовому засіданні представник власника майна повідомив, що ТОВ «Титан» не мають відповідного дозволу на продаж наркотичних засобів, а лише мають право продавати медичні препарати, які мають в своєму складі наркотичні засоби.

За таких обставин, необхідність накладення арешту на медичні препарати, які були вилучені під час обшуків, прокурор в судовому засіданні в суді апеляційної інстанції не довів, що обумовлює скасування оскаржуваної постанови в цій частині.

Більш того, прокурор пояснив, що після кожної контрольної закупки, особа, яка здійснювала закупку добровільно видала препарати, які були визнані речовими доказами та вони вже стали предметом експертного дослідження. Отже, медичні препарати, що були вилучені під час обшуків пізніше у часі ніж контрольні закупки, не мають відношення до фактів контрольних закупок, як за обсягом так і за призначенням, а повернення цих медичних препаратів не перешкоджає проведенню досудового розслідування.

Крім того, вилучені медичні препарати мають певний строк придатності, після спливу якого, вони не зможуть бути реалізовані, що негативно може вплинути на господарську діяльність ТОВ «Титан».

Поряд з цим, колегія суддів вважає, що товарні чеки, службові записки, книги обліку розрахункових операцій, касові книги, товаро-транспортні накладні, рахунки на оплату, чорнові записи із грошовими коштами можуть бути предметом дослідження під час розгляду цього кримінального провадження судом, а тому на це майно слідчий суддя цілком законно наклав арешт, що обумовлює часткове задоволення апеляційних скарг представників власника майна.

Враховуючи наведене, колегія суддів дійшла висновку, що апеляційні скарги представників власника майна, підлягають частковому задоволенню, ухвала слідчого судді скасуванню, з постановленням нової ухвали про відмову у задоволенні клопотання старшого слідчого про арешт майна в частині накладення арешту на медичні препарати, що вилучені під час обшуків.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 392, 404, 405, 407, 418, 419, 423 КПК України, колегія суддів, -

П О С Т А Н О В И Л А :

Апеляційні скаргипредставників власникамайна ТОВ«Титан адвокатів ОСОБА_7 та ОСОБА_9 - задовольнити частково.

Ухвалу слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 06 липня 2021 року в частині накладення арешту на медичні препарати, що вилучені під час обшуків, проведених 02.06.2021 року в приміщенні аптеки № 76 ТОВ «Титан» з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в двоповерховій будівлі на першому поверсі, ліворуч від супермаркету «Класс» за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 182; в приміщенні аптеки № 71 ТОВ «Титан», з вивіскою «Здоров`я аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, вхід до якої розміщено на сходах, за адресою: м. Харків, вул. Військова, буд. 39-Б; в приміщенні аптеки №70 ТОВ «Титан» з вивіскою «Аптека Здоров`я», яка розташована в п`ятиповерховій будівлі, вхід до якої розташований на першому поверсі на сходах за адресою: м. Харків, проспект Науки, буд. 9; в приміщенні аптеки №23 ТОВ «Титан» з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, за адресою: м. Харків, проспект Олександрівський, буд. 99; в приміщенні аптеки № НОМЕР_1 ТОВ «Титан» з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в будівлі торговельно-розважального комплексу «Авангард» на першому поверсі, праворуч від центрального входу, за адресою: м. Харків, проспект Московський, 293-А; в приміщенні аптеки № НОМЕР_2 ТОВ «Титан» з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, праворуч від поліклініки №24, за адресою: м. Харків, вул. Полтавськитй Шлях, 153 скасувати та постановити нову.

Відмовити у задоволені клопотання старшого слідчого ВП 1 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області ОСОБА_10 про арешт майна у кримінальному провадженні № 12021221140000019 від 24.03.2021 за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 320 КК України в частині накладення арешту на медичні препарати, що вилучені під час обшуків проведених 02.06.2021 року в приміщенні аптеки № НОМЕР_3 ТОВ «Титан» з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в двоповерховій будівлі на першому поверсі, ліворуч від супермаркету «Класс» за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 182; в приміщенні аптеки № НОМЕР_4 ТОВ «Титан», з вивіскою «Здоров`я аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, вхід до якої розміщено на сходах, за адресою: м. Харків, вул. Військова, буд. 39-Б; в приміщенні аптеки № НОМЕР_5 ТОВ «Титан» з вивіскою «Аптека Здоров`я», яка розташована в п`ятиповерховій будівлі, вхід до якої розташований на першому поверсі на сходах за адресою: АДРЕСА_1 ; в приміщенні аптеки № НОМЕР_6 ТОВ «Титан» з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, за адресою: АДРЕСА_2 ; в приміщенні аптеки № НОМЕР_1 ТОВ «Титан» з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в будівлі торговельно-розважального комплексу « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на першому поверсі, праворуч від центрального входу, за адресою: АДРЕСА_3 ; в приміщенні аптеки № НОМЕР_2 ТОВ «Титан» з вивіскою « ІНФОРМАЦІЯ_2 », яка розташована в одноповерховій будівлі, праворуч від поліклініки № НОМЕР_7 , за адресою: АДРЕСА_4 .

Відповідно до ч.3 ст. 173 КПК України вилучене майно під час обшуку в:

1). в приміщенні аптеки № НОМЕР_3 ТОВ «Титан» (код ЄРДПОУ 30588785) з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в двоповерховій будівлі на першому поверсі, ліворуч від супермаркету « ІНФОРМАЦІЯ_3 », за адресою: АДРЕСА_5 , а саме:

-694 блістери пігулок з назвою «Кодепсин», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-16 паперових коробок, в кожній з яких мається по 1 блістеру пігулок з назвою «Пенталгін ФС», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до полімерного пакету, скріплено підписами учасників та понятих;

-14 паперових коробок, в кожній з яких мається по 1 блістеру пігулок з назвою « ІНФОРМАЦІЯ_4 », по 10 капсул у кожному блістері, які опечатано до полімерного пакету, скріплено підписами учасників та понятих;

-38 паперових коробок, в кожній з яких мається по 1 блістеру пігулок з назвою «Пентасед», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до полімерного пакету, скріплено підписами учасників та понятих;

-19 паперових коробок, в кожній з яких мається по 1 блістеру пігулок з назвою «П`ятирчатка ІС», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до полімерного пакету,

скріплено підписами учасників та понятих;

-495 блістери пігулок з назвою «Кодтерпін ІС», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-111 блістери пігулок з назвою «Кодетерп», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до сейф-пакету №1591688, скріплено підписами учасників та понятих.

2). в приміщенні аптеки №71 ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785), з вивіскою «Здоров`я аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, вхід до якої розміщено на сходах, за адресою АДРЕСА_6 вказаною адресою, а саме:

-пігулки з назвою «Кодетерп», виробник ТОВ «Харківське фармацевтичне підприємство «Здоров`я народу» в блістерах по 10 пігулок в кожній, всього 49 блістерів, які опечатано та скріплено підписами учасників та понятих;

-пігулки з назвою «Кодепсин», виробник ТМ «ACINO» в блістерах по 10 пігулок в кожній, всього 20 блістерів, які опечатано та скріплено підписами учасників та понятих;

-пігулки з назвою «Кодтерпін», виробник ТМ «ACINО» в блістерах по 10 пігулок в кожній, всього 27 блістерів, які опечатано та скріплено підписами учасників та понятих;

-розчин для ін`єкцій з назвою «Налбуфін- Фармекс», виробник ТМ «Фармекс-груп» в ампулах в загальній кількості 54 ампули, з них 49 ампул по 1 мл і 5 ампул по 2 мл, які опечатано та скріплено підписами учасників та понятих;

-розчин для ін`єкцій з назвою «Налбук», виробник ТМ « Фармак» , в ампулах по 2 мл, в загальній кількості 10 ампул, які опечатано та скріплено підписами учасників та понятих;

-розчин для ін`єкцій з назвою «Налбук», виробник ТМ « Фармак» , в ампулах по 1 мл, в загальній кількості 27 ампул, які опечатано та скріплено підписами учасників та понятих;

-блістери без пігулок з назвою «Кодтерпін-ІС» в кількості 22 шт., які опечатано та скріплено підписами учасників та понятих;

-блістери без пігулок з назвою «Кодетерп» в кількості 3 шт. які опечатано та скріплено підписами учасників та понятих;

-блістери без пігулок з назвою «Кодепсин» в кількості 34 шт., які опечатано та скріплено підписами учасників та понятих.

3). в приміщенні аптеки №70 ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785) з вивіскою «Аптека Здоров`я», яка розташована в п`ятиповерховій будівлі, вхід до якої розташований на першому поверсі на сходах за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

-129 блістерів пігулок з назвою «Кодепсин», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

- 28 блістерів пігулок з назвою «Органія», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-279 блістерів пігулок з назвою «Кодтерпін», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-15 блістерів капсул з назвою «Лірика», по 10 капсул у кожному блістері, які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-283 блістери пігулок з назвою «Кодепсин», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-600 ампул з назвою «Димедрол», які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-2 блістери пігулок з назвою «Габана», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-11 блістерів капсул з назвою «Неогабін», по 10 капсул у кожному блістері, які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-213 ампул з назвою «Налбук», які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-350 ампул з назвою «Налбуфін», які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-12 блістерів пігулок з назвою «Гідазепам», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих;

-40 ампул з назвою «Налбаксон», які опечатано до паперової коробки, скріплено підписами учасників та понятих.

4). в приміщенні аптеки №23 ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785) з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, за адресою: АДРЕСА_2 , а саме:

-234 блістери пігулок з назвою «Кодепсин», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-93 блістери пігулок з назвою «Кодетерп», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-8 блістерів пігулок з назвою «Кодтерпін», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-24 паперові коробки, в кожній з яких мається по 14 блістерів пігулок з назвою «Кодтерпін», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-17 блістерів капсул з назвою «Лірика», по 21 капсулі у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-1 блістер капсул з назвою «Лірика 300 мг», по 19 капсул у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

- 10 капсул препарату «Лірика 300 мг» , які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

- 8 блістерів капсул з назвою «Лірика 150 мг», по 14 капсул у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-1 блістер препарату «Лірика 75 мг», по 14 капсул у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-6 блістерів препарату «Лінбаг 300 мг», по 7 капсул у кожному блістері , які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-2 капсули препарату «Габана 150 мг» , які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-2 блістери препарату «Неогабін 75 мг», по 10 капсул у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-13 блістерів препарату «Неогабін 150 мг», по 10 капсул у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-5 капсул препарату «Органія» , які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-15 блістерів препарату «Органія 300 мг», по 10 капсул у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-15 блістерів препарату «Органія 150 мг», по 10 капсул у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-5 упаковок препарату «Гідазепам іс 0,05 г», по 1 блістеру у кожній упаковці, по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-5 блістерів препарату «Гідазепам іс 0,02 г», по 10 пігулок у кожному блістері;

-12 упаковок препарату «Карбамазепін-ФС 200 мг», по 5 блістерів в кожній упаковці, по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-2 блістери препарату «Карбамазепін-ФС 200 мг», по 1 блістеру у кожній упаковці, по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих;

-40 ампул препарату «Налбаксон 10 мг», 20 ампул препарату «Налбуфін 20мг», 81 ампула препарату «Налбуфін 10мг», 13 ампул препарату «Налбук 10мг», 60 ампул препарату «Налбук 10 мг», які опечатано до картонних коробок та скріплено підписами учасників та понятих.

5). в приміщенні аптеки №90 ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785) з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в будівлі торгівельно-розважального комплексу «Авангард» на першому поверсі, праворуч від центрального входу, за адресою: м. Харків, проспект Московський, 293-А, а саме:

-2 блістери з-під пігулок з назвою «Кодтерпін», 2 бістери з-під пігулок з назвою

«Кодепсин»;

-880 ампул з назвою «Димедрол»; 161 ампула з назвою «Налбук»; 87 ампул з назвою «Налбуфін»; 20 ампул з назвою «Налбаксон»; 388 блістерів пігулок з назвою «Кодепсин», по 10 пігулок у кожному блістері; 178 пігулок з назвою «Лірика 300мг»; 8 упаковок пігулок з назвою «Гидозепам», в загальній кількості 100 пігулок; 14 пігулок з назвою «Лірика»; 4 блістери упаковки пігулок з назвою «Габана 150 мг», по 10 пінулок у кожному блістері; 7 блістерів пігулок з назвою «Огранія 150 мг», по пігулок у кожному блістері; 70 капсул з назвою «Лірика 150 мг»; 10 пігулок з назвою «Неогабін 75 мг»; 70 пігулок з назвою «Неогабін 150 мг»; 392 блістера пігулок з назвою «Кодтерпин», по 10 пігулок у кожному блістері; 11 блістерів пігулок з назвою «П`ятерчатка», по 10 пігулок у кожному блістері; 120 блістерів пігулок з назвою «Кодетерп», по 10 пігулок у кожному блістері; 10 блістерів пігулок з назвою «Пентасед», по 10 пігулок у кожному блістері; 51 блістер пігулок з назвою «Пенталгін», по 10 пігулок у кожному блістері; 112 блістерів пігулок з назвою «Огранія 300 мг», по 10 пігулок у кожному блістері, які опечатано до п`яти паперових коробок, скріплено підписами учасників та понятих.

6). в приміщенні аптеки №84 ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785) з вивіскою «МЕГА аптека», яка розташована в одноповерховій будівлі, праворуч від поліклініки № НОМЕР_7 , за адресою: АДРЕСА_4 , а саме:

- 1152 блістера пігулок з назвою «Кодепсин Acino 250 мг», по 10 пігулок у кожному блістері; 103 флаконів з прозорою рідиною з назвою «Налбуфін Фермекс 10 мг/мл»; 49 флаконів з прозорою рідиною з назвою «Налбук 10 мг/мл»; 9 флаконів з прозорою рідиною з назвою «Сульфокамфокаїн-Дарниця 100 мг/мл 2 мл»; 162 флакони з прозорою рідиною з назвою «Демидрол 1 мл»; 50 пігулок з написом «Пекхин Амитриптикин 25 мг»; 100 пігулок з написом «Пектин Амитриптилин 25 мг»; 2 упаковки капсул з написом «Лінбаг 300 мг», по 14 капсул у кожній упаковці; 24 пігулки з написом «Лірика 300 мг»; 14 упаковок капсул з написом «Лірика 300 мг», по 21 капсулі у кожній упаковці; 14 капсул з написом «Лірика 150 мг»; 77 блістерів пігулок з написом «Кодтерпін 250 мг», по 10 пігулок у кожному блістері; 78 блістерів пігулок з написом «Кодетерп», по 10 пігулок у кожному блістері; 2 упаковки капсул з написом «Неогабін 150», по 60 капсул у кожній упаковці; 6 блістерів пігулок з написом «Неогабін 75», по 10 пігулок у кожному блістері; 13 блістерів апсул з написом «Габана 150мг», по 10 капсул у кожному блістері; 15 упаковок пігулок з написом «Гідазепам», по 20 пігулок в кожній упаковці; 40 капсул з написом «Органія 300мг»; 40 капсул з написом «Органія 150 мг»,

повернути власнику - ТОВ «Титан» (код ЄДРПОУ 30588785), юридична адреса: Харківська область, Харківський район, місто Мерефа, вулиця Дніпровська, будинок 223, кімната 8-8, адреса для листування: АДРЕСА_7 , засновником якого є ОСОБА_12 , керівником ОСОБА_13 .

В решті ухвалу слідчого судді Червонозаводського районного суду м. Харкова від 06 липня 2021 року про арешт майна залишити без змін.

Ухвала апеляційного суду оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий

Судді

Джерело: ЄДРСР 99524836
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку