open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 529/720/21

Провадження № 1-кп/529/91/21

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

06 вересня 2021 року Диканський районний суд Полтавської області в складі:

головуючої - судді ОСОБА_1

при секретарі - ОСОБА_2 ,

за участю:

прокурора - ОСОБА_3 ,

обвинуваченої - ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду обвинувальний акт стосовно ОСОБА_4 , обвинуваченої у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 185, ч. 2 ст.185, ч.1 ст. 357 КК України, -

встановив:

01.09.2021 до Диканського районного суду Полтавської області надійшов обвинувальний акт про обвинувачення ОСОБА_4 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 185, ч.2 ст.185. ч.1 ст.357 КК України.

Потерпіла в підготовче судове засідання не з`явилась, однак подала заяву про його проведення у її відсутність.

У підготовчому судовому засіданні вислухавши думки прокурора, та обвинуваченої ОСОБА_4 , які вважали за можливе призначити обвинувальний акт до розгляду у відкритому судовому засіданні, суд приходить до висновку про необхідність призначення судового розгляду на підставі обвинувального акта з викликом учасників справи.

До обвинуваченої ОСОБА_4 під час досудового розслідування запобіжний захід не застосовувався. Підстав для обрання запобіжного заходу обвинуваченій немає.

Згідно ч. 1, ч. 2 ст. 314-1 КПК України, з метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого, а також прийняття судового рішення про міру покарання представник уповноваженого органу з питань пробації складає досудову доповідь за ухвалою суду. Досудова доповідь складається щодо особи, обвинуваченої у вчиненні нетяжкого або тяжкого злочину, нижня межа санкції якого не перевищує п`яти років позбавлення волі.

Обвинувачена ОСОБА_4 обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст.185, ч.2 ст. 185, ч.1 ст. 357 КК України, один з яких, а саме за ч.2 ст.185 КК України є нетяжким злочином.

Враховуючи вище викладене, та з метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачену ОСОБА_4 , суд вважає за необхідне доручити Диканському районному сектору філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області скласти та подати суду досудову доповідь відносно обвинуваченої.

На підставі викладеного, керуючись ст. 314 - 317, 369 - 372 КПК України, суд,-

ухвалив:

Призначити до судового розгляду кримінальне провадження за обвинуваченням ОСОБА_4 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 185, ч.2 ст.185, ч.1 ст.357 КК України у відкритому судовому засіданні на 16.09.2021о 13 год.00хв. у залі Диканського районного суду, що в смт Диканька, вул. Пушкіна, 11а,

Судовий розгляд кримінального провадження проводити одноособово суддею ОСОБА_1 .

Про розгляд обвинувального акта повідомити прокурора.

В судове засідання викликати обвинувачену ОСОБА_4 та потерпілу ОСОБА_5 .

Доручити Диканському районному сектору філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області скласти та подати суду до 15.09.2021 (факсом або електроннною поштою) досудову доповідь відносно обвинуваченої ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженку м. Полтава та жительку АДРЕСА_1 , непрацюючої, заміжню, яка має на утриманні трьох неповнолітніх дітей, раніше не судиму.

Роз`яснити представнику органу пробації про його права та обов`язки, визначені ст. 72-1 КПК України.

Роз`яснити обвинуваченій ОСОБА_4 , що їй надається можливість брати участь у підготовці досудової доповіді. Участь особи у підготовці досудової доповіді полягає у наданні персоналу органу пробації інформації, необхідної для підготовки такої доповіді.

Копію ухвали негайно направити Диканському районному сектору філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області - для її виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуюча: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 99394606
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку