open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 953/13748/21

н/п 1-в/953/247/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"06" вересня 2021 р. Слідчий суддя Київського районного суду м. Харкова ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань у приміщенні суду в м. Харкові заяву в.о.Генерального директора ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ОСОБА_3 про виправлення описки в ухвалі слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 02 серпня 2021 р. по справі за клопотанням слідчого СВ ВСП ГУНП в Харківській області ОСОБА_4 у кримінальному провадженні № 42021221750000033 від 03.06.2021 року за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 361-2 КК України, про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів,

ВСТАНОВИВ:

26 липня 2021 р. до Київського районного суду м. Харкова надійшло клопотання слідчого СВ ВСП ГУНП в Харківській області ОСОБА_4 , погоджене прокурором Харківської спеціалізованої прокуратури у військові та оборонній сфері об`єднаних сил ОСОБА_5 , про надання дозволу на тимчасовий доступ до тимчасовий доступ в ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ " ІНФОРМАЦІЯ_1 ", що розташований за адресою: АДРЕСА_1 , до інформація статистики входів IP-адрес та інших реєстраційних даних, які використовуються для входу електронні поштові скриньки « ІНФОРМАЦІЯ_2 », (номера мобільних телефонів, інші поштові скриньки, дані про особу), також зміст відправлених та отриманих на вказану поштову адресу повідомлень із змістом електронних листів та прикроплених файлів за період часу з 28 травня 2021 року по час дії ухвали, з можливістю їх вилучення протягом 2-х місяців з дня постановлення ухвали (відповідно до положень п.7 ч. 1 ст. 164 КПК України).

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 02 серпня 2021 р. було частково задоволено клопотання слідчого про надання дозволу на тимчасовий доступ до зазначених у клопотанні слідчого речей і документів.

25.08.2021 р. в.о.Генеральногодиректора ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » ОСОБА_3 подав до суду заяву про виправлення описки в ухвалі слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 02 серпня 2021 р. з видаленням з другого абзацу резолютивної частини даної ухвали фрази: «зміст відправлених та отриманих на вказану поштову адресу повідомлень із змістом електронних листів та прикроплених файлів».

Відповідно до ч. 1 ст. 379 КПК України суд має право за власною ініціативою або за заявою учасника кримінального провадження чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

У судове засідання учасники провадження не з`явились, судом вживались заходи щодо їх належного повідомлення про час та місце розгляду питання про внесення виправлень, їх неявка не перешкоджає його розгляду, згідно з ч. 2 ст. 379 КПК України.

Вивчивши матеріали зазначеної вище справи, слідчий суддя вважає за можливе виправити допущену в ухвалі слідчого судді описку щодо надання дозволу на тимчасовий доступ до змісту відправлених та отриманих на вказану поштову адресу повідомлень із змістом електронних листів та прикроплених файлів, оскільки вирішення питання про надання дозволу на проведення зазначеної негласної (розшукової) слідчої дії не відноситься до компетенції слідчого судді місцевого районного суду.

Враховуючи неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснювалося, що відповідає положенням ч. 4 ст. 107 КПК України.

Керуючись ст. 107, 379 КПК України, слідчий суддя

УХВАЛИВ:

Заяву в.о.Генерального директора ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » ОСОБА_3 про виправлення описки в ухвалі слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 02 серпня 2021 р. задовольнити.

Виправити описки, допущені в ухвалі слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 02 серпня 2021 року за результатами розгляду клопотання слідчого СВВСП ГУНПв Харківськійобласті ОСОБА_4 у кримінальномупровадженні №42021221750000033від 03.06.2021року заознаками складузлочину,передбаченого ч.1ст.361-2КК України,про наданнядозволу натимчасовий доступдо речейі документів, виклавши другий абзац резолютивної частини ухвали у наступній редакції:

«Дозволити слідчому СВ ВСП ГУНП в Харківській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_4 та/або слідчому слідчого відділення відділу спеціальної поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області ОСОБА_6 та/або слідчому слідчого відділення відділу спеціальної поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області ОСОБА_7 право тимчасового доступу до документів, зобов`язавши ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ " ІНФОРМАЦІЯ_1 ", що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , забезпечити слідчому СВ ВСП ГУНП в Харківській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_4 та/або слідчому слідчого відділення відділу спеціальної поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області ОСОБА_6 та/або слідчому слідчого відділення відділу спеціальної поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області ОСОБА_7 тимчасовий доступ та можливість копіювання інформації статистики входів IP-адрес та інших реєстраційних даних, які використовуються для входу електронні поштові скриньки « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (номера мобільних телефонів, інші поштові скриньки, дані про особу), за період часу з 28 травня 2021 року по час дії ухвали.»

Доповнити описово-мотивувальну частину даної ухвали після абзацу восьмого абзацем дев`ятим наступної редакції:

«Крім цього, слідчий суддя відмовляє слідчому в задоволенні клопотання в частині надання інформації про зміст відправлених та отриманих на вказану поштову адресу повідомлень із змістом електронних листів та прикроплених файлів, оскільки вирішення питання про надання дозволу на проведення зазначеної негласної (розшукової) слідчої дії не відноситься до компетенції слідчого судді місцевого районного суду.»

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Харківського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Слідчий суддя - ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 99392299
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку