open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

№522/14791/21, 1-в/522/436/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

31.08.2021 року Приморський районний суд м. Одеси у складі:

Головуючого судді - ОСОБА_1 ,

за участю секретаря - ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання начальника Приморського районноговідділу філіїДержавної установи«Центр пробації»в Одеськійобласті старшоголейтенанта внутрішньоїслужби ОСОБА_3 про звільнення від призначеного покарання з випробуванням по закінченню строку випробування відносно

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Одеси, громадянина України, неодруженого, непрацюючого, із середньою освітою, який зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1 , раніше засудженого:

- 23.08.2018 року Дарницьким районним судом м. Києва за ч.2 ст.15, ч.2 ст.185 КК України до покарання у вигляді 3 років обмеження волі, на підставі ст.75 КК Українизвільненого від відбування призначеного покарання у вигляді обмеження волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк 2 роки, на підставі ст.76 КК України його було зобов`язано періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи, або навчання, та не виїжджати за межі України без погодження із уповноваженим органом з питань пробації,

за участю учасників судового провадження:

прокурора - ОСОБА_5 ,

провідного інспектора Приморського РВ філії

Державна установа «Центр пробації»

в Одеській області - ОСОБА_6 , суд

ВСТАНОВИВ:

Начальник Приморського районноговідділу філіїДержавної установи«Центр пробації»в Одеськійобласті ОСОБА_7 звернулась до Приморського районного суду м. Одеси із поданням про звільнення від призначеного покарання з випробуванням по закінченню іспитового строку відносно ОСОБА_4 , мотивуючи тим, що за період відбування покарання він до кримінальної відповідальності не притягався, іспитовий строк закінчився.

У судовому провадженні прокурор ОСОБА_5 просив звільнити ОСОБА_4 від відбування призначеного покарання.

У судовому засіданні провідний інспектор Приморського РВ філії Державна установа «Центр пробації» в Одеській області ОСОБА_6 підтримала подання з підстав зазначених у поданні.

Засуджений ОСОБА_4 до судового засідання не з`явився, був повідомлений належним чином про необхідність явки до суду.

Суд, вивчивши матеріали особової справи засудженого, вислухавши думки учасників судового провадження, приходить до висновку, що подання підлягає задоволенню, так як засуджений ОСОБА_4 у період випробувального строку не вчинив нового кримінального правопорушення, та на теперішній час вважається таким, що раніше не притягався до адміністративної відповідальності протягом року, відповідно до ст.39 КУпАП, та випробувальний строк закінчився 23.08.2021 року.

Керуючись ч.1 ст.78 КК України, п.9 ч.1 ст.537, ст.539, ст.395 КПК України, ч.2 ст.165 КВК України, суд

УХВАЛИВ:

Подання начальника Приморського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області ОСОБА_7 про звільнення ОСОБА_4 від призначеного вироком Дарницького районного суду м. Києва від 23.08.2018 року покарання - задовольнити.

ОСОБА_4 звільнити від відбування покарання за вироком Дарницького районного суду м. Києва від 23.08.2018року, у зв`язку із закінченням випробувального строку.

Ухвала суду може бути оскаржена протягом 7 днів з дня проголошення ухвали через Приморський районний суд м. Одеси у Одеський апеляційний суд.

Суддя ОСОБА_1

31.08.2021

Джерело: ЄДРСР 99301050
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку