open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 466/5756/21

У Х В А Л А

іменем України

19 серпня 2021 року м. Львів

Шевченківський районний суд м. Львова у складі:

головуючого судді ОСОБА_1

секретар судового засідання ОСОБА_2

склад учасників справи:

прокурор ОСОБА_3

представник Шевченківського районного відділу

філії ДУ «Центр пробації» у Львівській області ОСОБА_4

засуджена ОСОБА_5

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні зали судових засідань Шевченківського районного суду м. Львова подання старшого інспектора Шевченківського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Львівській області ОСОБА_6 погоджене начальником Шевченківського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Львівській області ОСОБА_7 про звільнення від відбування покарання відповідно до ч. 1 ст. 78 КК України засудженої ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , -

встановив:

25.06.2021 року до Шевченківського районного суду м. Львова надійшло подання старшого інспектора Шевченківського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Львівській області ОСОБА_6 погоджене начальником Шевченківського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Львівській області ОСОБА_7 про звільнення від відбування покарання відповідно до ч. 1 ст. 78 КК України засудженої ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвалою Шевченківського районного суду м. Львова 02.08.2021 року відкрито провадження та призначено розгляд справи на 19.08.2021 року (а.с.4).

В судовому засіданні 19.08.2021 року:

представник Шевченківського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» у Львівській області ОСОБА_4 надав пояснення аналогічні викладеним в поданні та просив його задовольнити.

засуджена ОСОБА_5 не заперечувала щодо задоволення подання.

прокурор ОСОБА_3 не заперечував щодо задоволення подання.

Судом встановлено,щовироком Галицькогорайонного судум.Львова від 19.06.2020року ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 засуджено зач. 2 ст. 185 КК Україниу виді обмеження волі строком на 1 / один / рік, на підставіст. 75 КК Українизвільнена від відбування покарання з випробуванням та іспитовим строком на 1 / один / рік зпокладенням обов`язків, передбаченихст. 76 КК України.

На підставі п. 1, 2 ч. 1 ст. 76 КК України зобов`язано засуджену ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Як вбачається із подання засуджена ОСОБА_5 перебуває на обліку у Шевченківському РВ філії ДУ «Центр пробації» у Львівській області.

Засуджену ОСОБА_5 було ознайомлено з порядком здійснення нагляду та правами і обов?язками покладеними на неї судом.

За час перебування на обліку, засуджена притягувалася до адміністративної відповідальності: 28.12.2020 року за ч. 2 ст. 44 прим. 3 КУпАП, 23.02.2021 року за ч. 2 ст. 119 КУпАП, 23.02.2021 року за ч. 1 ст. 175-1 КУпАП, 23.02.2021 року за ч. 1 ст. 178 КУпАП. Тому 07.04.2021 року їй винесено письмове попередження про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням і направлення для відбування призначеного покарання. Згідно інформації УІАП ГУНП у Львівській області ОСОБА_5 , повторних злочинів не вчинила.

Відповідно до вимог п. 9 ч.1 ст. 537 КПК України під час виконання вироків суд, визначений частиною другою статті 539 цього Кодексу, має право вирішувати такі питання: 9) про звільнення від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку.

Іспитовий строк закінчився - 19.06.2021 року.

Дослідивши матеріали подання та особової справи, суд вважає, що подання підлягає задоволенню, оскільки відповідає вимогам чинного законодавства України. Засуджена характеризується позитивно, протягом іспитового строку довела своє виправлення та перевиховання, тому суд вважає можливим ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , звільнити від відбування покарання у зв`язку із закінченням іспитового строку.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 107, 537, 539 КПК України, ст. 78 КК України, ст. 165 ч. 2 КВК України, -

постановив:

Подання старшого інспектора Шевченківського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Львівській області ОСОБА_6 погоджене начальником Шевченківського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Львівській області ОСОБА_7 про звільнення від відбування покарання відповідно до ч. 1 ст. 78 КК України засудженої ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 задовольнити.

Звільнити ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 від відбуванняпокарання призначеноговироком Галицькогорайонного судум.Львова від 19.06.2020року закримінальне правопорушенняпередбачене ч. 2 ст. 185 КК України.

Апеляційна скарга, якщо інше не передбачено цим Кодексом, може бути подана на ухвали суду першої інстанції - протягом семи днів з дня її оголошення.

Апеляційна скарга подається на судові рішення, ухвалені судом першої інстанції, - через суд, який ухвалив судове рішення, а саме до Львівського апеляційного суду через Шевченківський районний суд м. Львова.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України

- http://sh.lv.court.gov.ua/sud1328/.

СуддяОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 99186745
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку