open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КРИВОГО РОГУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

іменем України

Справа № 210/4634/21

Провадження № 1-в/210/433/21

"25" серпня 2021 р.

Суддя Дзержинського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області ОСОБА_1 , розглянувши матеріали клопотання засудженого ОСОБА_2 про умовно-дострокове звільнення від відбування покарання, -

ВСТАНОВИВ:

В провадження судді надійшло клопотання засудженого ОСОБА_2 про приведення вироку у відповідність до нового закону, який звільняє від покарання або помякшує його.

Клопотання (подання) про вирішення питання, пов`язаного із виконанням вироку, розглядається суддею одноособово згідно з правилами судового розгляду, передбаченими статтями 318-380 цього Кодексу, з урахуванням положень цього розділу (ч. 3 ст. 539 КПК України).

За правилами частини 4статті 539 КПК Українив судове засідання викликаються засуджений, його захисник, законний представник, прокурор.

Засуджений ОСОБА_2 , відбуває покарання в Державній установі "Криворізька виправна колонія (№80)"

Відповідно до вимог п. 1 ч. 1 ст.336КПК України судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі неможливості безпосередньої участі учасника кримінального провадження в судовому провадженні за станом здоров`я або з інших поважних причин.

Частина 2статті 336 КПК Українипередбачає, що суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

У зв`язку з віддаленістю розташування Державної установи "Криворізька виправна колонія (№80)", де відбуває покарання засуджений ОСОБА_2 , вважаю необхідним проводити судове засідання в режимі відеоконференції.

Забезпечення проведення відеоконференції за участю засудженого ОСОБА_3 доручити Державній установі "Криворізька виправна колонія (№80)".

Зазначене судове засідання з урахуванням принципу гласності та відкритості судового провадження слід проводити відкрито, обмеження щодо цього, передбачені ч.2ст. 27 КПК України, відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.314-316,336,369 КПК України,

УХВАЛИВ:

Призначити розгляд клопотання засудженого засудженого ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 про умовно-дострокове звільнення від відбування покарання в режимі відео конференції у відкритому судовому засіданні на 27серпня 2021року о14-00годині в приміщенні Дзержинського районного суду міста Кривого Рогу.

Доручити уповноваженій особі Державної установи "Криворізька виправна колонія (№80)" забезпечити проведення судового засідання, яке призначено на 27 серпня 2021 року о 14-00 годині року в режимі відеоконференції.

Зобов`язати керівника Державної установи "Криворізька виправна колонія (№80)" надати в судове засідання матеріали особової справи відносно засудженого ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Розгляд справи проводити суддею одноособово.

В судове засідання викликати учасників судового провадження.

Копію ухвали направити до Державної установи "Криворізька виправна колонія (№80)" для виконання, до Криворізької південної окружної прокуратури - для відома та забезпечення явки прокурора.

Ухвалаоскарженню непідлягає,однак запереченняпроти ухвалиможуть бутивключені доапеляційної скаргина остаточнесудове рішення.

Суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 99179107
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку