open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ПОЛТАВИ

Справа №554/11165/20

Провадження № 1-в/552/234/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19.07.2021 року суддя Київського районного суду м. Полтави ОСОБА_1 розглянувши матеріали заяви лікаря-психіатра Комунального підприємства «Обласного закладу з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради» ОСОБА_2 про припинення ОСОБА_3 припинення амбулаторної примусової психіатричної допомоги -

ВСТАНОВИВ:

До Київського районного суду м. Полтави 16.07.2021року надійшла заява лікаря-психіатра Комунального підприємства «Обласного закладу з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради» ОСОБА_2 про припинення ОСОБА_3 припинення амбулаторної примусової психіатричної допомоги.

Відповідно до ст. 336 КПК України судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі неможливості безпосередньої участі учасника кримінального провадження в судовому провадженні за станом здоров`я або з інших поважних причин.

Суддя, дослідивши матеріали заяви, приходить до висновку, що згідно матеріалів заяви ОСОБА_3 захисника не має, в той же час обов`язкова участь захисника забезпечується щодо осіб, які внаслідок психічних чи фізичних вад не здатні повною мірою реалізувати свої права, а тому для участі у судовому засіданні його необхідно залучити через Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області.

Крім того, у зв`язку зі станом здоров`я ОСОБА_3 , можливо провести судове засідання у режимі відео конференції.

Враховуючи викладене та керуючись ст. ст. 46, 48, 49, 52, 336, 512, 514 КПК України, п. 7 ст. 14 Закону України "Про безоплатну правову допомогу",-

УХВАЛИВ:

Судове засідання по заяві лікаря-психіатра Комунального підприємства «Обласного закладу з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради» ОСОБА_2 про припинення ОСОБА_3 амбулаторної примусової психіатричної допомоги призначити до розгляду в режимі відеоконференції з Комунального підприємства «Обласного закладу з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради» на28 липня 2021 року на 09 год. 05 хв.

Зобов`язати адміністрацію Комунального підприємства «Обласного закладу з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради» забезпечити проведення відеоконференції за участі ОСОБА_3 .

Залучити захисника до участі у розгляді заяви Комунального підприємства «Обласного закладу з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради» про припинення ОСОБА_3 припинення амбулаторної примусової психіатричної допомоги.

Доручити керівнику Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області призначити адвоката для здійснення захисту ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , за призначенням та повідомити про необхідність його прибуття на 09 год. 05 хв. 28.07.2021 року до Київського районного суду м.Полтави (м.Полтава, пров. Хорольський, 6, каб. 5).

Копію ухвали направити до Комунального підприємства «Обласного закладу з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради» та до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області для негайного виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 98401753
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку