open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа №523/6157/18

Провадження №1-кп/523/256/21

УХВАЛА

про примусовийпривід

15 липня 2021 року

Суворовський районний суд міста Одеси у складі

головуючого судді - ОСОБА_1 ,

за участю: секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

потерпілого ОСОБА_3 ,

в ході розгляду у відкритому судовому засіданні в залі суду кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за №12017161490002183 від 19.12.2017 року, за обвинуваченням ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України,

У С Т А Н О В И В:

На розгляді Суворовського районного суду міста Одеси знаходяться означені матеріали кримінального провадження.

Як вбачається з матеріалів провадження, підсудний ОСОБА_4 , будучи належним чином обізнаним про дату, час і місце судового засідання, про що свідчить власноручна розписка вказаного підсудного, - не з`явився, про причини неможливості своєї явки до суду не повідомив та з будь-якими заявами чи клопотаннями до суду не звернувся.

Вислухавши в судовому засіданні потерпілого ОСОБА_3 , вивчивши наявні в розпорядженні суду матеріали кримінального провадження, суд дійшов наступних висновків.

Відповідно до ч.2 ст.140 КПК України, рішення про здійснення приводу приймається: під час досудового розслідування слідчим суддею за клопотанням слідчого, прокурора або з власної ініціативи, а під час судового провадження судом за клопотанням сторони кримінального провадження, потерпілого, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, або з власної ініціативи.

Згідно ж ч.1 ст.323 вказаного Кодексу, якщо обвинувачений, до якого не застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, не прибув за викликом у судове засідання, суд відкладає судовий розгляд, призначає дату нового судового засідання і вживає заходів до забезпечення його прибуття до суду. Суд також має право постановити ухвалу про привід обвинуваченого та/або ухвалу про накладення на нього грошового стягнення.

Враховуючи викладене, зважаючи на неявку у судове засідання підсудного ОСОБА_4 , участь якого є обов`язковою та який обізнаний з розглядом обвинувального акта судом, суд доходить висновку про те, що зазначений підсудний підлягає примусовому приводу через відповідний підрозділ органів Національної поліції, в порядку, передбаченому ст.ст.140, 143 КПК України.

Керуючись ст.ст.140-143, 314, 323, 327, 369, 372 КПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Доручити ВП№2Одеського районногоуправління поліції№1ГУНП вОдеській області(ХаджибеївськомуВП СуворовськогоВП вм.ОдесіГУНП вОдеській області)доставити примусовимприводом усудове засідання,призначене на 14:30 годину 22.09.2021 року в приміщення Суворовського районного суду м.Одеси, розташованого за адресою: м.Одеса, вул.Чорноморського козацтва, 68, зал судових засідань №12, підсудного:

- ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 .

У випадку неможливості доставки підсудного ОСОБА_4 , завчасно надати до суду відповідні пояснення осіб, з числа його родичів або сусідів, по обставинах місцезнаходження зазначеного підсудного, з наданням копій документів, які посвідчують їх особу.

Копію ухвали надіслати для виконання до ВП №2 Одеського районного управління поліції №1 ГУНП в Одеській області, для контролю виконання Суворовській окружній прокуратурі м.Одеси.

Роз`яснити особам, яким буде доручено виконання цієї ухвали, що умисне невиконання ухвали суду тягне кримінальну відповідальність за ст.382 КК України.

Ухвала набирає законної сили негайно після проголошення й оскарженню не підлягає.

Головуючий - суддя:

Джерело: ЄДРСР 98384660
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку