open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 933/472/21

Номер провадження № 1-кс/933/62/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 липня 2021 року смт Олександрівка

Слідчий суддя Олександрівського районного суду Донецької області ОСОБА_1 , за участі секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання дізнавача сектору дізнання відділення поліції №1 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області ОСОБА_3 , погодженого прокурором Краматорської окружної прокуратури ОСОБА_4 , про проведення обшуку у кримінальному провадженні №12021053590000089,внесеному доЄдиного реєструдосудових розслідувань26червня 2021 року,за ознакамикримінального проступку,передбаченого ч. 1 ст. 310 КК України,

в с т а н о в и в:

15.07.2021 року дізнавач сектору дізнання відділення поліції №1 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області ОСОБА_3 , звернувся до суду з клопотанням, погодженого прокурором Краматорської окружної прокуратури ОСОБА_4 , в якому просить надати дозвіл на проведення обшуку території домоволодіння, а саме: подвір`я, житлового будинку, господарських будівель та споруд (гаражів, сараїв), городу, палісадника, що знаходяться за адресою: АДРЕСА_1 , в якому фактично проживає ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою виявлення та вилучення заборонених наркотичних рослин, засобів, або речовин, психотропних речовин, або їх аналогів, прекурсорів та пристроїв, для їх виготовлення, вживання та зберігання.

15.07.2021 року, до початку розгляду клопотання, дізнавач - ОСОБА_3 , надав до суду заяву, про залишення клопотання, про проведення обшуку - без розгляду, для усунення недоліків.

В судове засідання прокурор та дізнавач не з`явились, хоча про час та місце його розгляду були повідомлені належним чином.

Враховуючи такі обставини, відповідно до ч. 4 ст. 107 КПК України розгляд клопотання проведено за відсутності учасників процесу, та без фіксації судового процесу технічними засобами.

Слідчий суддя, дослідивши матеріали клопотання, та заяву дізнавача - ОСОБА_3 , встановив таке.

Відповідно до ст. 22 КПК України кримінальне провадження здійснюється на основі змагальності, що передбачає самостійне обстоювання сторонами їхніх правових позицій, прав, свобод і законних інтересів засобами, передбаченими цим Кодексом. Сторони мають рівні права на збирання та подання до суду речей, документів, інших доказів, клопотань, скарг, а також на реалізацію інших процесуальних прав, передбачених КПК України.

Згідно ч. 1 ст. 26 КПК України сторонни кримінального провадження є вільними у використанні своїх прав у межах та у спосіб, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до ч. 6 ст. 9 КПК України у випадках, коли положення цього Кодексу не регулюють або неоднозначно регулюють питання кримінального провадження, застосовуються загальні засади кримінального провадження, визначені частиною першою статті 7 цього Кодексу.

Враховуючи, що дізнавач просить клопотання залишити без розгляду, а також, керуючись положеннями ч. 3 ст. 26 КПК України, яка передбачає, що слідчий суддя, суд у кримінальному провадженні вирішують лише ті питання, що винесені на їх розгляд сторонами та віднесені до їх повноважень цим Кодексом, слідчий суддя вважає за доцільне вказане клопотання залишити без розгляду.

Керуючись ст. ст. 26, 162-164, 309 КПК України, слідчий суддя,

п о с т а н о в и в:

Клопотання дізнавача сектору дізнання відділення поліції №1 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області ОСОБА_3 , погодженого прокурором Краматорської окружної прокуратури ОСОБА_4 , про проведення обшуку у кримінальному провадженні №12021053590000089,внесеному доЄдиного реєструдосудових розслідувань26червня 2021 року,за ознакамикримінального проступку,передбаченогоч.1ст.310КК України, - залишити без розгляду.

Ухвала слідчого судді оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 98374527
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку