open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Єдиний унікальний номер судової справи: 225/4490/21

Номер провадження: 1-в /225/253/2021

УХВАЛА

16 липня 2021 року м. Торецьк

Суддя Дзержинського міського суду Донецької області ОСОБА_1 , розглянув матеріали справи за поданням начальника Державної установи «Торецька виправна колонія (№2)» (далі Торецька ВК №2) про умовно - дострокове звільнення від подальшого відбування покарання відносно

ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,-

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшло подання начальника Державної установи «Торецька виправна колонія (№2)» про умовно - дострокове звільнення від подальшого відбування покарання відносно засудженого ОСОБА_2 .

Дана справа підсудна Дзержинському міському суду Донецької області. Підстав для закриття провадження або його зупинення немає.

З матеріалів справи вбачається, що ОСОБА_2 засуджений вироком Микитівського районного суду м.Горлівки Донецької області суду від 24.05.2012 за п.12 ч.2 ст.115 КК, тобто за вчинення особливо тяжкого злочину.

Відповідно до положень ст.ст. 49,52 КПК України слідчий, прокурор, слідчий суддя чи суд зобов`язані забезпечити участь захисника у кримінальному провадженні щодо особливо тяжких злочинів.

Відповідно до ч.2 ст. 336 КПК України суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

Таким чином, з метою належного судового розгляду та забезпечення прав засудженого, суд доходить висновку про необхідність проведення судового засідання в режимі відеоконференції між Дзержинським міським судом Донецької області та Державною установою «Торецька ВК (№2)», а також призначення засудженому захисника з числа адвокатів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій області.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.49, 336, 537, 539 КПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до провадження подання начальника Державної установи «Торецька виправна колонія (№2)» про умовно - дострокове звільнення від подальшого відбування покарання відносно засудженого ОСОБА_2 .

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в залі Дзержинського міського суду Донецької області в режимі відеоконференції з Державною установою «Торецька ВК (№2)» на 21.07.2021 року о 14 год. 30 хв.

Доручити начальнику Державної установи «Торецька ВК (№2)» забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції за участю засудженого ОСОБА_2 , що відбудеться 21.07.2021 року о 14 год. 30 хв.

Доручити Регіональномуцентру знадання безоплатноївторинної правовоїдопомоги уДонецькій таЗапорізькій області(пр.Соборний,77,8поверх,м.Запоріжжя,69002)призначити дляздійснення захистузасудженого ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,захисника урозгляді поданняпроумовно-дострокове звільненнявід подальшоговідбування покарання з числа адвокатів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій області та забезпечити його прибуття на 21.07.2021 року о 14 год. 30 хв. до Дзержинського міського суду Донецької області, який знаходиться за адресою: Донецька область, м. Торецьк, вул. Дружби,4. (факс суду (06247)4-34-11).

В судове засідання викликати учасників судового провадження.

Представнику Торецької ВК № 2 при собі мати паспорт або інший документ, який посвідчує його особу, довіреність на представлення інтересів в суді.

Копію ухвали направити засудженому до відому, начальнику Державної установи «Торецька ВК (№2)», керівнику Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій області до виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Джерело: ЄДРСР 98374254
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку