open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

__________________________________________________________________

Справа №818/11592т/20

Провадження № 11-кс/818/11207/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про надання дозволу на проведення негласної слідчої (розшукової) дії -

зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж

м. Харків «21» 09 2020 року

Слідчий суддя Харківського апеляційного суду ОСОБА_1 , розглянувши клопотання слідчого СУ ГУНП в Харківській області ОСОБА_2 про надання дозволу на проведення негласної слідчої (розшукової) дії у кримінальному провадженні № 12020220000000914 від 22.07.2020 року, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 303 КК України ,-

В С Т А Н О В И В:

Відділом з розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами та злочинними організаціями, СУ ГУНП в Харківській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12020220000000914, зареєстрованому в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 22.07.2020.

Правова кваліфікація кримінального правопорушення: ч. 2 ст. 303 КК України.

До СУ ГУНП в Харківській області надійшов рапорт від УБЗПТЛ ГУНП в Харківській області про те, що жінка на ім`я " ОСОБА_3 " спільно з невстановленими особами на території м. Харків займається втягненням осіб у зайняття проституцією.

Згідно інформації УБЗПТЛ ГУНП в Харківській області, до вказаного кримінального правопорушення причетна ОСОБА_4 , 1974 р.н., який має у власному користуванні мобільні термінали з номерами НОМЕР_1 , за допомогою яких обмінюється інформацією з невстановленими особами щодо обставин скоєння ними вищевказаного злочину.

Проведення зазначених у клопотанні негласних слідчих (розшукових) дій пропонується в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 КК України щодо злочину, який відноситься до категорії тяжкого, про що можуть свідчити зібрані матеріали кримінального провадження.

Можлива причетність особи до злочину обґрунтовується матеріалами які були здобуті під час виконання окремого доручення оперативними працівниками УБЗПТЛ ГУНП в Харківській області та зібраними матеріалами під час досудового розслідування.

Як вбачається із клопотання та наданих матеріалів, проведення негласних слідчих (розшукових) дій не стосується приватного спілкування захисника, священнослужителя з підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, виправданим чи об`єктами, що додані до такого спілкування (ст.ст. 161, ч. 5 ст. 258 КПК України).

Неможливість отримання відомостей про злочин та особу, яка його вчинила, в іншій спосіб, без проведення даної негласної слідчої (розшукової) дії обґрунтована причетністю до скоєння злочину.

В результаті проведення даної негласної слідчої (розшукової) дії можуть бути отримані докази злочинної діяльності ОСОБА_4 , які самостійно або в сукупності з іншими доказами можуть мати суттєве значення для з`ясування обставин злочину, особу, яка його вчинила, злочинні зв`язки, отримати іншу інформацію важливу для всебічного, повного і неупередженого провадження та для розкриття цього злочину, а також розгляду справи по суті.

Виходячи із змісту клопотання та наданих матеріалів, слідчий довів наявність достатніх підстав вважати, що вчинений злочин є тяжким та наявність достатніх підстав вважати, що під час проведення запропонованої негласної слідчої (розшукової) дії можуть бути отримані відомості про злочин і особу, яка його вчинила, та обставини, що мають значення для досудового розслідування ( події, речі, документи), які самостійно або в сукупності з іншими доказами можуть мати суттєве значення для з`ясування обставин злочину та неможливість отримання відомостей про злочин та особу, яка його вчинила, в іншій спосіб, без проведення даних негласних слідчих (розшукових) дій обґрунтована причетністю до скоєння злочину.

Враховуючи викладене, вважаю можливим надати дозвіл на проведення зазначених у клопотанні негласних слідчих (розшукових) дій.

Керуючись вимогами ст. ст. 246, 247, 248, 249, 263 КПК України, ст. 31 Конституції України,-

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого СУ ГУНП в Харківській області ОСОБА_2 , задовольнити.

Надати дозвіл на проведення негласної слідчої (розшукової) дії - зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж (негласне проведення із застосуванням відповідних технічних засобів, у тому числі встановлених на транспортних телекомунікаційних мережах, спостереження, відбору та фіксації змісту телефонних розмов, іншої інформації та сигналів (SMS, MMS, факсимільний зв`язок, модемний зв`язок тощо), які передаються телефонним каналом зв`язку, що контролюється, а саме з мережі оператора рухомого (мобільного) з номерами НОМЕР_1 , що працюють з мобільними терміналами, які знаходяться у користуванні ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , терміном на 60 днів, з дня отримання дозволу на проведення цієї негласної слідчої (розшукової) дії.

Строк дії ухвали визначити до 20.11.2020 року.

Оскарження даної ухвали в порядку ст.ст. 248, 309 КПК України не передбачено.

Слідчий суддя Харківського

апеляційного суду ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 98373367
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку