open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 761/4158/21

Провадження № 1-кп/761/2033/2021

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 липня 2021 року Шевченківський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді ОСОБА_1

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

обвинуваченого ОСОБА_4 ,

захисника ОСОБА_5 ,

представника потерпілого ОСОБА_6

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в приміщенні суду в м.Києві матеріали обвинувального акту у кримінальному провадженні за обвинуваченням ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 358, ч. 3 ст. 382 КК України, відомості щодо якого внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12018100080006116 від 31 липня 2018 року,-

В С Т А Н О В И В:

03 лютого 2021 року до Шевченківського районного суду м. Києва з Київської місцевої прокуратури №8 надійшов обвинувальний акт з відповідними додатками у кримінальному провадженні за обвинуваченням ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 358, ч. 3 ст. 382 КК України, відомості щодо якого внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12018100080006116 від 31 липня 2018 року.

Прокурор у кримінальному провадженні ОСОБА_4 у підготовчому судовому засіданні просив призначити обвинувальний акт до судового розгляду.

Обвинувачений ОСОБА_4 та захисник ОСОБА_5 , а також представник потерпілого ОСОБА_6 , кожен окремо не заперечували щодо призначення обвинувального акту до судового розгляду. Захисник ОСОБА_5 долучив до матеріалів справи заперечення на ухвалу слідчого судді про тимчасовий доступ до документів, що становлять банківську таємницю, заперечення на ухвалу слідчого судді про надання на обшук житла, заперечення на ухвалу слідчого судді про надання дозволу на обшук житла, заперечення на ухвалу слідчого судді про надання дозволу на обшук житла за адресою: АДРЕСА_1 , заперечення на ухвалу колегії суддів апеляційної інстанції, заперечення на ухвалу слідчого судді про надання дозволу на обшук гаражного приміщення № НОМЕР_1 , розташованого на території гаражного кооперативу «Сокіл-2» на вул. Туполєва, 1-А м. Києва, скаргу на постанову слідчого про залучення представника потерпілого, скаргу на процесуальні дії слідчого.

Заслухавши думку сторін кримінального провадження, суд приходить до переконання, щодо необхідності призначити обвинувальний акт до судового розгляду, виходячи з наступного.

Кримінальне провадження відповідно до ст.ст.32, 33 КПК України підсудне Шевченківському районному суду м. Києва.

Підстав для закриття кримінального провадження, передбачених п.п.4-8, 10 ч. 1 або ч. 2 ст. 284 КПК України, або зупинення провадження, не має.

Обвинувальний акт складений у відповідності до вимог ст.291 КПК України, підстави для його повернення прокурору відсутні.

Судове засідання з урахування принципу гласності та відкритості судового провадження слід проводити відкрито, обмеження щодо цього, передбачені ч. 2 ст. 27 КПК України, відсутні.

Коло осіб, що беруть участь у судовому засіданні, є наступним: прокурор, обвинувачений, захисник, представник потерпілого .

При цьому, вимоги та їх обґрунтування, викладені адвокатом ОСОБА_5 у поданих запереченнях та скаргах, суд приймає до уваги та вважає за необхідне надати їм оцінку на відповідній стадії судового розгляду.

Враховуючи викладене,керуючись ст. ст.314-316 КПК України,суд,- -

У Х В А Л И В:

Призначити судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 358, ч. 3 ст. 382 КК України, відомості щодо яких внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12018100080006116 від 31 липня 2018 року на 16 липня 2021 року, на 08 годин 50 хвилин.

Провести судовий розгляд кримінального провадження суддею одноособово.

Викликати для участі в судовому засіданні прокурора ОСОБА_3 , обвинуваченого ОСОБА_4 , захисника ОСОБА_5 , представника потерпілого ОСОБА_6 .

Заперечення та скарги адвоката ОСОБА_5 , а саме: заперечення на ухвалу слідчого судді про тимчасовий доступ до документів, що становлять банківську таємницю, заперечення на ухвалу слідчого судді про надання на обшук житла, заперечення на ухвалу слідчого судді про надання дозволу на обшук житла, заперечення на ухвалу слідчого судді про надання дозволу на обшук житла за адресою: АДРЕСА_1 , заперечення на ухвалу колегії суддів апеляційної інстанції, заперечення на ухвалу слідчого судді про надання дозволу на обшук гаражного приміщення № НОМЕР_1 , розташованого на території гаражного кооперативу «Сокіл-2» на вул. Туполєва, 1-А м. Києва, скаргу на постанову слідчого про залучення представника потерпілого, скаргу на процесуальні дії слідчого, подані в порядку, визначеному ч. 2 ст. 303 КПК України - долучити до матеріалів кримінального провадження для врахування їх доводів під час судового розгляду, на відповідній стадії.

Ухвала оскарженнюне підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 98373040
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку