open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 292/527/21

Номер провадження 1-в/292/23/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

09 липня 2021 року смт.Пулини

Червоноармійського районного суду Житомирської області

Суддя- ОСОБА_1

секретар судового засідання ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт.Пулини матеріали за поданням начальника відділення поліції №4 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області підполковника поліції ОСОБА_3 про встановлення адміністративного нагляду щодо:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,

уродженця с.Рудокопи Пулинського району Житомирської області,

громадянина України, з базовою загальною середньою освітою, не

одруженого,не працюючого, тимчасово проживаючого

АДРЕСА_1 ,раніше судимого:

- 06.06.2016 Червоноармійським районним судом Житомирської області за ч.3 ст.185 КК України до 3 років 10 днів позбавлення волі;

- 15.07.2020 Червоноармійським районним судом Житомирської області за ст.126-1 КК України до 180 годин громадських робіт;

- 23.12.2020 Червоноармійським районним судом Житомирської області за

ч.2 ст.185 КК України до 3 років позбавлення волі, з іспитовим терміном на 2 роки.

Звільнений 28.09.2018 року, за відбуттям строку покарання.

За участю :

інспектораДОПСПД №1 ВП №4

Житомирського РУП ГУНП в

Житомирській області ОСОБА_5

правопорушника ОСОБА_4

В С Т А Н О В И В :

22 червня 2021 року начальник відділення поліції №4 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області підполковник поліції ОСОБА_3 звернувся до суду з поданням про встановлення адміністративного нагляду ОСОБА_4 , у якому зазначив, що останній після звільнення з місць позбавлення волі 28.09.2018 року проживає за адресою: АДРЕСА_1 . При цьому після звільнення з місць позбавлення волі ОСОБА_4 став зловживати спиртними напоями та порушувати громадський порядок, за що неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, а саме:

- 04 травня 2021 року ОСОБА_4 було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 175-1, ч.1 ст.178 КУпАП та поліцейським СРПП накладено стягнення у вигляді штрафу у сумі 170 грн., після чого вперше винесено попередження особі, щодо якої може бути встановлено адміністративний нагляд, про припинення антигромадського способу життя.

- 06 травня 2021 року ОСОБА_4 було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 178 КУпАП та дільничним офіцером поліції накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 51 грн., і вдруге винесено попередження особі, щодо якої може бути встановлено адміністративний нагляд, про припинення антигромадського способу життя.

- 25 травня 2021 року ОСОБА_4 було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 171-1 КУпАП та поліцейським СРПП накладено стягнення у вигляді штрафу в сумі 170 грн., та дільничним офіцером поліції втретє винесено попередження особі, щодо якої може бути встановлено адміністративний нагляд, про припинення антигромадського способу життя.

Оскільки ОСОБА_4 не став на шлях виправлення, порушує громадський порядок та Закон України "Про адміністративний нагляд за особами звільненими з місць позбавлення волі", що свідчить про те, що він залишається бути небезпечною особою для суспільства, у поданні порушується питання про встановлення ОСОБА_4 слідуючих обмежень адміністративного нагляду: 1) заборонити виходити з дому з 22-ї год. вечора до 6-ї години ранку наступної доби; 2) заборонити виїзд за межі району без дозволу поліції; 3) заборонити відвідувати вино-горілчані магазини, ресторани, бари та інші місця де продаються спиртні напої на розлив; 4) зобов"язати з"являтися кожен перший та четвертий понеділок місяця на 9 годину ранку до Сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №4 Житомирського РУП для реєстрації; 5) з"являтися до Сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №4 Житомирського РУП за викликом у вказаний термін для надання усних або письмових пояснень з питань, пов"язаних з виконанням правил адміністративного нагляду.

Представник Сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №4 Житомирського РУП у судовому засіданні подання підтримала у повному обсязі та просила його задовольнити.

ОСОБА_4 у судовому засіданні не заперечував щодо встановлення над ним адміністративного нагляду.

Заслухавши пояснення представника Сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №4 Житомирського РУП та ОСОБА_4 , дослідивши надані матеріали, суд вважає, що подання підлягає до задоволення, оскільки ОСОБА_4 після звільнення з місць позбавлення волі, незважаючи на попередження органу поліції систематично вживає спиртні напої, порушує громадський порядок, на міри впливу не реагує, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності.

Керуючись п. «в» ст.3, ст.ст.5, 6, 10 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі» від 01.12.1994 року (із змінами та доповненнями), суд -

У Х В А Л И В :

Поданняначальника відділення поліції №4 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області підполковника поліції ОСОБА_3 про встановлення адміністративного нагляду ОСОБА_4 ,задовольнити.

Встановити адміністративний нагляд ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,уродженцю с.Рудокопи Червоноармійського району, Житомирської області, тимчасово проживаючого: АДРЕСА_1 , строком на 1 (один) рік.

До ОСОБА_4 застосувати наступні обмеження:

1). заборонити виходити з дому з 22-ї години вечора до 6-ї години ранку наступної доби;

2). заборонити виїзд за межі Пулинського району Житомирської області без дозволу органів поліції;

3). заборонити відвідування вино-горілчаних магазинів, ресторанів, барів та інших місць, де продаються спиртні напої на розлив;

4). з`являтись до Сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №4 Житомирського РУП для реєстрації в перший понеділок кожного місяця на 09 годину ранку.

5) з"являтися до Сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №4 Житомирського РУП за викликом у вказаний термін для надання усних або письмових пояснень з питань, пов"язаних з виконанням правил адміністративного нагляду

Термін адміністративного нагляду починається з дня оголошення ОСОБА_4 ухвали суду про встановлення адміністративного нагляду.

Ухвала може бути оскаржена до Житомирського апеляційного суду через Червоноармійський районний суд Житомирської області протягом семи діб з дня її винесення.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 98209724
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку