open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Енергодарський міський суд Запорізької області

СУДОВИЙ НАКАЗ

"05" липня 2021 р. м.Енергодар Справа № 316/1735/21

Провадження № 2-н/316/451/21

Суддя Енергодарського міського суду Запорізької області Куценко М.О., розглянув заяву ОСОБА_1 , про видачу судового наказу про стягнення з Комунального підприємства «Підприємство комунальної власності» Енергодарської міської ради, нарахованої, але невиплаченої заробітної плати та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

Відповідно до вимог ст. 43 Конституції України, ст. 94, 97, 115, 116 Кодексу Законів про працю України, ст.ст. 21, 22, 24 Закону України «Про оплату праці», ст.ст. 4, 141, 160, 161, 167-169, 172, 430 Цивільного процесуального кодексу України,-

НАКАЗУЮ:

Стягнути з Комунального підприємства «Підприємство комунальної власності» Енергодарської міської ради (пр-т Будівельників, буд. 17, офіс 5-1, а/с 376, м. Енергодар, Запорізька область, 71503, код ЄДРПОУ 32166551) на користь ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,реєстраційний номероблікової карткиплатника податків НОМЕР_1 ,адреса проживання: АДРЕСА_1 : нараховану, але не виплачену заробітну плату в сумі 4655 (чотири тисячі шістсот п`ятдесят п`ять) грн. 39 коп. без врахування утримання податків та інших обов`язкових платежів; середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні за період з 30.04.2019 року по 29.04.2021 року у розмірі 136837 (сто тридцять шість тисяч шістсот вісімсот тридцять сім) грн. без врахування утримання податків та інших обов`язкових платежів; сплачений судовий збір у розмірі 227 грн..

Стягнути з Комунального підприємства «Підприємство комунальної власності» Енергодарської міської ради Запорізької області (пр-т Будівельників, буд. 17, офіс 5-1, а/с 376, м. Енергодар, Запорізька область, 71503, код ЄДРПОУ 32166551) на користь держави судовий збір в розмірі 227 грн. 00 коп.

Відповідно до п. 2 ч. 1ст. 430 ЦПК України, судовий наказ в частині стягнення заборгованості із заробітної плати за один місяць допустити до негайного виконання.

Не пізніше наступного дня з дня видачі судового наказу надіслати боржнику копію судового наказу разом з копією заяви стягувача з копіями доданих до неї документів.

Згідно з вимогами п. 7 ч. 1 ст. 168 ЦПК Українисуд повідомляє, що під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Судовий наказ оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, проте може бути скасований у передбаченому законом порядку.

Боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав, крім випадків видачі судового наказу відповідно до пунктів 4, 5 частини першої статті 161 цього Кодексу. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб (ч. 1 ст. 170 ЦПК України).

Частиною першою ст.172ЦПК України визначено, що у разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили.

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя: М. О. Куценко

Судовий наказ набрав чинності:

Стягувач отримав судовий наказ: ________________________

Суддя:_______________________М.О. Куценко

Строк пред`явлення до виконання 3 роки.

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказуПовне найменування установи, підприємства, організації, в якому знаходився судовий наказ на виконанняЗагальна сума відрахована за судовим наказомДата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачевіПідстава повернення судового наказуПідпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладенням печатки)Примітки

Джерело: ЄДРСР 98131417
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку