open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 127/16362/21

Провадження № 3/127/4988/21

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"05" липня 2021 р.м. Вінниця

Суддя Вінницького міського суду Вінницької області Романчук Р.В., розглянувши матеріали, які надійшли з Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , не працюючого,ідентифікаційний код НОМЕР_1 , до адміністративної відповідальності притягувався,

за ст. 193 Кодексу України про адміністративні правопорушення,-

В С Т А Н О В И В:

26.05.2021 року о 02 год. 00 хв. в АДРЕСА_1 в ході перевірки встановлено, що ОСОБА_1 ухилився від реалізації пристрою для відстрілу гумових куль, не здавши його ло комісійного відділу мисливського магазину, маючи направлення з ОВС. Своїми діями ОСОБА_1 вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст. 193 КУпАП.

В судовому засіданні ОСОБА_1 свою вину у вчиненні вищезазначеного правопорушення визнав. Просить його суворо не карати.

Заслухавши пояснення ОСОБА_1 , дослідивши матеріали справи: протокол про адміністративне правопорушення серії ВАБ № 565222 від 26.05.2021 року, рапорт інспектора контролю за обігом зброї Вінницького районного управління поліції ГУНУ у Вінницькій області від 26.05.2021 року, письмові пояснення ОСОБА_1 , суд дійшов висновку, що в діях ОСОБА_1 вбачається склад адміністративного правопорушення, передбаченого ст.193КУпАП - ухилення від реалізації вогнепальної мисливської чи холодної зброї, а також пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів за секунду і бойових припасів громадянами, у яких уповноваженим державним органом анульовано документ дозвільного характеру на їх зберігання і носіння.

Враховуючи характервчиненого правопорушення,особу правопорушника,який свою вину у вчиненні правопорушення визнав, його майновий стан, обставин, що пом`якшують відповідальність та обставин, що обтяжують відповідальність не встановлено, суд дійшов висновку, що слід визнати винним ОСОБА_1 у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 193 КУпАП,та накластиадміністративне стягненняу видіштрафу в межах санкції ст. 193 КУпАП в розмірі 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням зброї.

Відповідно до ст. 40-1 КУпАП та п. 5 ч. 2 ст. 4 Закону України "Про судовий збір" у разі винесення судом постанови про накладення адміністративного стягнення, з особи, на яку накладено стягнення, стягується судовий збір в розмірі 0,2 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 33,40-1,193,221,284,285 КУпАП,-

П О С Т А Н О В И В:

Визнати винним ОСОБА_1 у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 193 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі5неоподатковуваних мінімумівдоходів громадян,що становить 85 грн. 00 коп. з оплатним вилученням зброї - пристрою для відстрілу гумових куль "Форт-17Р" кал. 9 мм, № НОМЕР_2 , який вилучений та поміщений у кімнату для зберігання зброї Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Стягнути з ОСОБА_1 , на користь держави судовий збір в розмірі 454 грн. 00 коп.

Скаргу на постанову може бути подано протягом десяти днів з дня винесення постанови до Вінницького апеляційного суду через Вінницький міський суд Вінницької області.

Постанова набирає законної сили після закінчення строку оскарження цієї постанови.

Суддя

Джерело: ЄДРСР 98106125
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку