open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

02 липня 2021 р. Справа № 160/4995/21

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді: Букіної Л.Є., розглянувши у спрощеному позовному провадженні без повідомлення (виклику) учасників справи (у письмовому провадженні) адміністративну справу за позовом Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області до Товариства з обмеженою відповідальністю " Креатив компані України" про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И В:

До Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшов позов Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області до Товариства з обмеженою відповідальністю " Креатив компані України" про стягнення заборгованості.

Підставою позову позивачем визначено обставини не сплати відповідачем штрафу за відповідними постановами від 03.03.2020 року № 62 та № 63, які зі сплавом часу набули статусу заборгованості.

У той же час, відповідач надіслав на адресу суду платіжні доручення, які підтверджують сплату штрафу за наведеними постановами. При цьому, усі реквізити спалти збігаються із тими, що зазначені в цих постановах.

Відповідно до приписів статті 238 КАС України, суд закриває провадження у справі, щодо оскарження рішень, дій або бездіяльності суб`єкта владних повноважень, якщо оскаржувані порушення були виправлені суб`єктом владних повноважень і при цьому відсутні підстави вважати, що повне відновлення законних прав та інтересів позивача неможливе без визнання рішень, дій або бездіяльності суб`єкта владних повноважень протиправними після такого виправлення.

Про закриття провадження у справі суд постановляє ухвалу, а також вирішує питання про розподіл між сторонами судових витрат, повернення судового збору з бюджету. Ухвала суду про закриття провадження у справі може бути оскаржена.

Ураховуючи, що оскаржувані порушення були виправлені відповідачем і при цьому у суду відсутні підстави вважати, що повне відновлення законних прав та інтересів позивача неможливе без визнання рішень, дій або бездіяльності суб`єкта владних повноважень протиправними після такого виправлення, суд вважає за необхідне закрити провадження у справі.

При цьому, на користь позивача підлягає поверненню сплачений судовий збір

Керуючись ст. 238 Кодексу адміністративного судочинства України, -

УХВАЛИВ

Закрити провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області до Товариства з обмеженою відповідальністю " Креатив компані України" про стягнення заборгованості.

Повернути Головному управлінню Держпродспоживслужби в Одеській області сплачений судовий збір в сумі 2270 (дві тисячі двісті сімдесят), 00 грн. згідно з квитанцією № 357 від 15.04.2021 року, оригінал якої знаходяться в матеріалах адміністративної справи № 160/4995/21.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та може бути оскаржена протягом 15 днів з моменту її складання.

Суддя Л.Є. Букіна

Джерело: ЄДРСР 98042957
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку