open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 373/584/21

УХВАЛА

03 червня 2021 року Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області у складі:

головуючого судді ОСОБА_1

з участю:

секретаря судових засідань ОСОБА_2

прокурора ОСОБА_3 ,

обвинуваченого ОСОБА_4

його законного представника ОСОБА_5

його захисника адвоката ОСОБА_6

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Переяславі матеріали кримінального провадження № 12021111240000126 по обвинуваченню ОСОБА_4 у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, відносно якого заходи забезпечення кримінального провадження не застосовувалися,

ВСТАНОВИВ:

Кримінальне провадження надійшло до суду 15.04.2021 року з обвинувальним актом.

Протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 15.04.2021 головуючим у справі визначено суддю ОСОБА_1 .

Ухвалою Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду від 15.04.2021 цей акт був переданий іншому судді цього суду, в провадженні якої перебуває кримінальне провадження відносно ОСОБА_4 за ч. 1 ст. 185 КК України, для вирішення нею питання про об`єднання кримінальних проваджень відповідно до вимог ст. 334 КПК України.

Ухвалою Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду від 06.05.2021 (суддя ОСОБА_7 ) було відмовлено в об`єднанні матеріалів кримінального провадження за обвинуваченням ОСОБА_4 за ч. 1 ст. 185 та ч. 2 ст. 185 КК України. Підставою ухвалення такого рішення визначено ту обставину, що такі кримінальні провадження перебувають на різних стадіях: за ч. 1 ст. 185 КК України на стадії судового розгляду, а за ч. 2 ст. 185 КК України на стадії відкриття провадження та призначення підготовчого судового засідання.

Судом встановлено, що обвинувальний акт щодо обвинуваченого складений відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України, містить всі необхідні додатки, учасники судового розгляду клопотань про його повернення прокурору не заявили, підстав для повернення його прокурору немає; дане кримінальне провадження підсудне Переяслав-Хмельницькому міськрайонному суду; підстав для закриття чи зупинення кримінального провадження немає.

Всі учасники судового провадження висловили думку про можливість призначення судового розгляду.

Таким чином, суд приходить до висновку, що перешкоди для призначення судового розгляду відсутні.

Підстав для проведення закритого судового засідання не вбачається.

Окрім того, відповідно до вимог ч.1 ст. 496 КПК України про час і місце судового розгляду за участю неповнолітнього обвинуваченого суд повідомляє відповідну службу у справах дітей та уповноважений підрозділ органів Національної поліції.

З огляду на зміст обвинувального акту, клопотання прокурора, суд приходить до висновку про доцільність складання досудової доповіді щодо неповнолітнього обвинуваченого для забезпечення суду інформацією, що характеризує його особу.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 314, 315 КПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Призначити кримінальне провадження по обвинуваченню ОСОБА_4 у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, до розгляду одноособово професійним суддею у відкритому судовому засіданні у приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду 20 липня 2021 р. о 10 год. 00 хв.

Про день та час судового засідання повідомити прокурора, Службу у справах дітей Переяславської міської ради, а також уповноважений підрозділ органів Національної поліції відділ поліції №1 Бориспільського РУП ГУ НП України Київської області.

Зобов`язати Переяслав-Хмельницький МРВ з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції скласти відносно ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мешканця АДРЕСА_1 , досудову доповідь та подати її до суду до початку судового засідання.

Викликати в судове засідання обвинуваченого, його законного представника та захисника.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 97377500
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку