open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

__________________________________________________________________

Справа№818/497т/18

Провадження №11-кс/818/477/18

УХВАЛА

Іменем України

про дозвіл на проведення негласних слідчих (розшукових) дії

м. Харків 23.10. 2018

Слідчий суддя Харківського Апеляційного суду ОСОБА_1 , розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого СВ ВСП ГУНП в Харківській області майора поліції ОСОБА_2 , погоджене з прокурором Військової прокуратури Харківського гарнізону лейтенантом юстиції ОСОБА_3 , про надання дозволу на проведення негласної слідчої (розшукової) дії по матеріалам досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12018220000001218 від 18.10.2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, що передбачене ч.2 ст. 307 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні СВ ВСП ГУНП в Харківській області перебувають матеріали досудового розслідування №12018220000001218 від 18.10.2018 року, за ознаками кримінального правопорушення, що передбачене ч.2 ст. 307 КК України.

18.10.2018 до ВСП ГУ НП в Харківській області надійшла заява, про те що групою осіб, а саме громадян ОСОБА_4 , здійснюється незаконний збут наркотичних засобів громадянам інших держав на території Харківської області.

Так досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_5 , марокканця, громадянина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , раніше не судимий, який користується мобільним терміналом мобільного оператора ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» за номером: НОМЕР_1 та номером: НОМЕР_2 , тимчасово зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , розповсюджує наркотичний засіб канабіс на території Харківської області.

У зв`язку з цим є підстави вважати, що особа, у якої знаходиться радіоелектронний засіб може бути потенційним підозрюваним.

Приймаючи до уваги, що установлення місцезнаходження радіоелектронного засобу є негласною слідчою (розшуковою) дією, яка полягає в застосуванні технічних засобів для локалізації місцезнаходження радіоелектронного засобу, у тому числі мобільного терміналу систем зв`язку, та інших радіовимірювальних пристроїв, активованих у мережах операторів рухомого мобільного зв`язку, без розкриття змісту повідомлень, що передаються, в результаті проведення зазначеної слідчої (розшукової) дії можна встановити обставини, які мають значення для кримінального провадження та які самостійно або в сукупності з іншими доказами можуть мати суттєве значення для з`ясування обставин злочину,

Метою установлення місцезнаходження радіоелектронного засобу є виявлення місця знаходження особи причетної до скоєння тяжкого злочину, у володінні якої знаходиться мобільний термінал з номером мобільного оператора. Здобути докази вчиненого злочину без установлення місцезнаходження радіоелектронного засобу, а саме мобільного терміналу по номеру мобільного оператора, в інший спосіб неможливо.

Здобути докази вчиненого злочину без установлення місцезнаходження радіоелектронного засобу, а саме мобільного терміналу, в інший спосіб неможливо.

З наведеними доводами суд вважає за можливе погодитись, а тому, враховуючи викладене, керуючись вимогами ст. ст. 246, 248, 249, 258, 268 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Надати дозвіл ВСП ГУНП в Харківській області на проведення негласної слідчої (розшукової) дії, а саме на:

- установлення теперішнього місцезнаходження радіоелектронного засобу за номером оператора мобільного зв`язку, що належать або знаходяться у користуванні в осіб котрі можуть бути причетними до вчинення тяжкого злочину, а саме за номером мобільного оператора ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» НОМЕР_3 та НОМЕР_1 , який знаходиться в особистому користуванні ОСОБА_5 громадянина ОСОБА_4 , марокканця, ІНФОРМАЦІЯ_1 , раніше не судимого, тимчасово зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , з метою встановлення теперішнього місцезнаходження радіоелектронного засобу, активованих у мережах операторів рухомого (мобільного) зв`язку, що знаходяться у користуванні в особи, котра може бути причетна до вчинення злочину.

Строк дії ухвали до 23.12.2018 року.

Слідчий суддя Харківського

апеляційного суду

Джерело: ЄДРСР 97312711
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку