open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 565/1732/20

Провадження № 1-кп/565/43/21

У Х В А Л А

31 травня 2021 року м.Вараш

Кузнецовський міський суд Рівненської області в особі:

- головуючого - судді ОСОБА_1 ,

з участю:

- секретаря судового засідання - ОСОБА_2 ,

- прокурора - ОСОБА_3 ,

- неповнолітнього обвинуваченого - ОСОБА_4 ,

- законного представника неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_4 ОСОБА_5 ,

- захисника неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_4 - адвоката ОСОБА_6 ,

- неповнолітнього обвинуваченого - ОСОБА_7 ,

- законного представника неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_7 ОСОБА_8 ,

- захисника неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_7 - адвоката ОСОБА_9 ,

- представника служби у справах дітей - ОСОБА_10 ,

- представника уповноваженого підрозділу органів Національної поліції - ОСОБА_11 ,

здійснивши в залі судового засідання відкрите підготовче судове засідання в кримінальному провадженні №12020180050000368, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 28 вересня 2020 року, про обвинувачення ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця смт.Рокині Луцького району Волинської області, громадянина України, із базовою загальною середньою освітою, учня 1 курсу, групи 13 ВПУ №29 смт.Володимирець Рівненської області, раніше несудимого, місце проживання якого зареєстровано за адресою: АДРЕСА_1 , фактично проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 , та ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженця м.Кузнецовськ (нині м.Вараш) Рівненської області, громадянина України, із базовою загальною середньою освітою, учня 10-А класу ЗОШ №4 м.Вараш Рівненської області, раніше несудимого в порядку ч.3 ст.88 КК України, проживаючого за зареєстрованим місцем проживання за адресою: АДРЕСА_3 ,

у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 КК України, -

В С Т А Н О В И В:

На розгляд Кузнецовського міського суду Рівненської області надійшов обвинувальний акт, складений у кримінальному провадженні №12020180050000368, відомості щодо якого внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 28 вересня 2020 року, про обвинувачення неповнолітнього ОСОБА_4 і неповнолітнього ОСОБА_7 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 КК України.

Прокурор ОСОБА_3 просить суд призначити судовий розгляд даного кримінального провадження у відкритому судовому засіданні, в яке викликати для допиту потерпілого, неповнолітніх обвинувачених, їх законних представників і неповнолітнього свідка ОСОБА_12 .

Неповнолітні обвинувачені ОСОБА_4 і ОСОБА_7 , їх законні представники та захисники, а також представник служби у справах дітей та представник уповноваженого підрозділу органів Національної поліції не заперечують проти призначення судового розгляду даного кримінального провадження у відкритому судовому засіданні та виклику для допиту вказаних прокурором осіб.

Будучи належним чином викликаним, потерпілий ОСОБА_13 у підготовче судове засідання не з`явився, жодних заяв чи клопотань у суд не подав.

За таких обставин, з огляду на відсутність заперечень в учасників процесу, суд визнав можливим проведення підготовчого судового засідання в даному кримінальному провадженні у відсутності потерпілого ОСОБА_13 .

Учасники судового провадження не клопотали про обрання, зміну чи скасування заходів забезпечення кримінального провадження, в тому числі запобіжного заходу стосовно неповнолітніх обвинувачених, та про витребування певних речей чи документів.

Судом встановлено, що вказане кримінальне провадження підсудне Кузнецовському міському суду Рівненської області. Угод у цьому кримінальному провадженні не укладено. Підстав для його закриття судом не встановлено. Обвинувальний акт складено у відповідності до вимогст.291 КПК України.

Заслухавши думки учасників судового провадження, суд визнав за належне судовий розгляд вказаного кримінального провадження призначити у відкритому судовому засіданні в межах встановленого десятиденного строку та викликати у судове засідання для допиту неповнолітніх обвинувачених, їх законних представників, потерпілого і неповнолітнього свідка ОСОБА_12 .

Частиною 2 ст.314-1 КПК України передбачено, що досудова доповідь щодо неповнолітнього обвинуваченого віком від 14 до 18 років складається незалежно від тяжкості вчиненого злочину, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

З наведених підстав суд вважає за належне доручити Володимирецькому районному відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області Державної установи «Центр пробації» Міністерства юстиції України скласти досудову доповідь щодо неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_4 і неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_7 .

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст.314-316, ч.1 ст.372, ч.2 ст.392, ст.ст.484, 485, 487, 488 КПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Судовий розгляд кримінального провадження №12020180050000368, внесеного доЄдиного реєструдосудових розслідувань28вересня 2020року,про обвинуваченнянеповнолітнього ОСОБА_4 та неповнолітнього ОСОБА_7 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 КК України, призначити у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань Кузнецовського міського суду Рівненської області на 15 годину 00 хвилин 07 червня 2021 року.

У судове засідання викликати наступних осіб: прокурора, що здійснює процесуальне керівництво в даному кримінальному провадженні, потерпілого, неповнолітнього свідка та його законного представника, неповнолітніх обвинувачених, їх законних представників і захисників, представника служби у справах дітей, представника уповноваженого підрозділу органів Національної поліції, педагога чи психолога.

Доручити Володимирецькому районному відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області Державної установи «Центр пробації» Міністерства юстиції України скласти досудову доповідь щодо неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_4 і неповнолітнього обвинуваченого ОСОБА_7 та подати її у Кузнецовський міський суд Рівненської області до 07 червня 2021 року.

Ухвала судуокремому оскарженнюне підлягає. Заперечення проти даної ухвали суду можуть бути включені до апеляційної скарги на судове рішення, передбачене ч.1 ст.392 КПК України.

Головуючий суддя О.І.Горегляд

Джерело: ЄДРСР 97286770
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку