open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 674/748/20

Провадження № 2/674/68/21

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

"21" травня 2021 р. м.Дунаївці

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області в складі: головуючого - судді Шклярука В.М.,за участю секретаря судового засідання Бойчук С.В., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Дунаївці, в порядку ч.2 ст.247 ЦПК України, цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю " Студениця-1" до ОСОБА_1 про визнання укладеною додаткової угоди про поновлення договору оренди земельної ділянки.

в с т а н о в и в :

У провадженні суду перебуває вказана цивільна справа.

Ухвалою судді Дунаєвецького районного суду Хмельницької області від 01 вересня 2020 року позовну заяву прийнято до розгляду, відкрито загальне позовне провадження у справі, розпочато підготовче провадження та призначено у справі підготовче судове засідання.

У підготовче засідання позивач ТзОВ " Студениця -1" не з`явився, однак його представник Баженова А.І. подала до суду заяву про проведення підготовчого засідання у її відсутності та у відсутності позивача, проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду не заперечила.

Відповідач ОСОБА_1 у підготовче засідання не з`явився, однак його представник ОСОБА_2 подав до суду заяву про проведення підготовчого засідання у його відсутності та у відсутності відповідача, проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду не заперечив.

Фіксування судового процесу за допомогою технічного засобу не здійснювалось на підставі ч.2ст.247 ЦПК України.

Згідно п.3 ч.2ст.200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В судовому засіданні будуть розглядатися позовні вимоги Товариства з обмеженою відповідальністю " Студениця -1", зазначені у позовній заяві та обґрунтовуватися доказами, доданими до неї.

У підготовчому засіданні клопотань до суду учасниками справи не подано. Крім цього, судом встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі інших відповідачів (співвідповідачів), третіх осіб до суду не надійшло.

Підстав для відкладення підготовчого судового засідання чи оголошення перерви у ньому немає.

Зважаючи на викладене, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду, однак на 19 серпня 2021 року об 14 год. 00 хв., оскільки суддя перебуває у відпустці з 07 червня 2021 року по 04 серпня 2021 року включно згідно наказу №11 від 11.05.2021 " Про вибуття у відпустку".

Керуючись ст. ст.196-200,259,260 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовчепровадження тапризначити цивільнусправу запозовом Товариства з обмеженою відповідальністю " Студениця-1" до ОСОБА_1 про визнання укладеною додаткової угоди про поновлення договору оренди земельної ділянки до судового розгляду по сутіна 19 серпня 2021 року об 14 год. 00 хв.

Розгляд справи здійснюватиу відкритому судовому засіданні в залі судових засідань.

У судове засідання викликати учасників справи.

Встановити такий порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються, як на підставу своїх вимог та заперечень: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, дослідження доказів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.М.Шклярук

Джерело: ЄДРСР 97195355
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку