open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

25 травня 2021 року м. Чернівці

Суддя судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Чернівецького апеляційного суду Струбіцька О.М., розглянувши адміністративну справу щодо ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , проживаючого: Чернівецька обл., Сторожинецький район, с. Іжівці, працюючого водієм, за участі ОСОБА_1 та його представника Боднарюка Г.В., представника митниці Шкробанця М.Д. за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на постанову Першотравневого районного суду м. Чернівці від 04 червня 2020 року відносно ОСОБА_1 за ст. 472 МК України, -

В С Т А Н О В И Л А:

Постановою Першотравневого районного суду м. Чернівці від 04 червня 2020 року ОСОБА_1 визнано винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.472 МК України та накладено на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 106865,10 грн. та конфіскації 439 штук чохлів для мобільних телефонів торгової марки «Apple», які вилучені згідно протоколу про порушення митних правил № 0371/40800/20 від 09.05.2019 року.

Стягнуто з ОСОБА_1 на користь держави судовий збір у розмірі 420 грн. 40 коп.

На вказану постанову районного суду ОСОБА_1 подав апеляційну скаргу з клопотанням про поновлення строку на апеляційне оскарження.

У судовому засіданні апеляційного суду ОСОБА_1 подав до суду клопотання про відмову від апеляційної скарги.

Перевіривши матеріали провадження, суд приходить до висновку, що провадження у справі підлягає закриттю з таких підстав.

Нормами КУпАП не визначений порядок вирішення питання про відкликання апеляції, разом з тим, відповідно до ч.1 ст.2 КУпАП законодавство України про адміністративні правопорушення складається з цього Кодексу та інших законів України, а тому суд вважає, що діє аналогія закону, а в даному випадку норми КПК України.

Відповідно до ст.403 КПК України якщо вирок або ухвалу суду першої інстанції не були оскаржені іншими особами або якщо не має заперечень інших осіб, які подали апеляційну скаргу, проти закриття провадження у зв`язку з відмовою від апеляційної скарги, суд апеляційної інстанції своєю ухвалою

ЄУНСС: 725/2527/20 Головуючий у 1 інстанції: Піхало Н.В.

НП: 33/822/267/21 Суддя-доповідач: Струбіцька О.М.

закриває апеляційне провадження.

Враховуючи, що ОСОБА_1 відмовився від своєї апеляційної скарги, інших апеляційних скарг на постанову суду не надходило, а тому апеляційне провадження підлягає закриттю.

Керуючись ст. 294 КУпАП, ст. 403 КПК України суддя судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Чернівецького апеляційного суду,-

П О С Т А Н О В И Л А:

Прийняти відмову ОСОБА_1 від апеляційної скарги.

Закрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на постанову Першотравневого районного суду м. Чернівці від 04 червня 2020 року.

Постанова набирає законної сили негайно після її винесення, є остаточною й оскарженню не підлягає.

Суддя Чернівецького

апеляційного суду [підпис] О.М. Струбіцька

"Копія. Згідно з оригіналом."

Суддя - доповідач _________________ Струбіцька О.М.

(посада) (М.П., підпис) (ПІБ)

25.05.2021 року

(дата засвідчення копії)

Джерело: ЄДРСР 97149280
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку