open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Номер провадження 3/754/2368/21

Справа №754/5788/21

ПОСТАНОВА

Іменем України

20 травня 2021 року місто Київ

Суддя Деснянського районного суду м. Києва Татаурова І.М., розглянувши матеріали справи про адміністративне правопорушення, що надійшли з Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві стосовно ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженки с. Данчиміст Костопільського району Рівненської області, громадянки України, з повною вищою освітою, працює на посаді продавця-консультанта в ФОП « ОСОБА_2 », одружена, яка зареєстрована та проживає за адресою: АДРЕСА_1 ,

у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 44-3 ч. 1 КУпАП,

у с т а н о в и в:

ОСОБА_1 11.03.2021 о 14:00 год., в м. Київ по пр. Маяковського, 43/2, будучи директором магазину та перебуваючи на робочому місці, не забезпечила нанесення маркувань для перебування в черзі з дотриманням дистанції між відвідувачами, не менше, як 1,5 м. та не забезпечила організацію централізованого збору використаних ЗІЗ в окремі контейнери (урни), була відсутня на вході до магазину інформація, щодо максимальної кількості осіб, залежно від площі магазину, чим порушила вимоги ст. 29 ЗУ «Про захист населення від інфекційних хвороб» та п. 3 п.п. 12 постанови КМУ №1236 від 09.12.2020.

Своїми діями ОСОБА_1 , вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ст. 44-3 ч. 1 КУпАП, тобто порушення правил щодо карантину людей.

В судовому засіданні ОСОБА_1 свою винуватість у вчиненні правопорушення визнала за обставин викладених в протоколі про адміністративне правопорушення, щиро покаялась. Зазначила, що виявлені недоліки одразу усунула та зробила для себе належні висновки. Просить, суд, обмежитись усним зауваженням.

Крім визнання ОСОБА_1 своєї винуватості у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 44-3 ч. 1 КУпАП, її винуватість підтверджується зібраними по справі доказами, а саме:

- даними протоколу про адміністративне правопорушення №183 від 11.03.2021 (а.с. 4);

- даними листа-опитувальника з дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів суб`єктами господарювання (організатори масових заходів, підприємства, установи, незалежно від форм власності та підпорядкування, розміщені на території міста Києва) (а.с. 5).

Під час розгляду справи про адміністративне правопорушення суд з`ясував обставини, передбачені ст. 280 КУпАП.

Заслухавши пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, дослідивши та оцінивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що винуватість ОСОБА_1 у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 44-3 ч. 1 КУпАП, доведена повністю зібраними по справі доказами в розумінні ст. 251 КУпАП, які оцінено судом у відповідності до норм ст. 252 КУпАП за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на всебічному, повному і об`єктивному дослідженні всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом і правосвідомістю.

Враховуючи обставини справи, характер вчиненого правопорушення, особу порушниці, ступінь її вини, усвідомлення вчиненого, вперше притягнення до адміністративної відповідальності, обставини, що пом`якшують відповідальність, суд приходить до переконання про можливість звільнення ОСОБА_1 від адміністративної відповідальності, обмежившись усним зауваженням, а провадження в справі про адміністративне правопорушення закрити.

Керуючись ст.ст. 22, 251, 252, 280, 283, 284, 294 КУпАП, суд -

п о с т а н о в и в :

провадження в справі про адміністративне правопорушення стосовно ОСОБА_1 за ст. 44-3 ч. 1 КУпАП - закрити.

Звільнити ОСОБА_1 від адміністративної відповідальності, згідно ст. 22 КУпАП, за малозначністю вчиненого адміністративного правопорушення і обмежитись усним зауваженням.

Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення.

Постанова набирає законної сили в порядку, передбаченому ст. 291 КУпАП.

Суддя І.М. Татаурова

Джерело: ЄДРСР 97045648
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку