open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

УКРАЇНА

Турійський районний суд Волинської області

вул. Луцька, 14, смт Турійськ, Волинська область, 44800

С У Д О В И Й Н А К А З

у справі № 169/337/21, провадження № 2-н/169/27/21

(перший/другий примірник)

20 травня 2021 року смт Турійськ

Суддя Турійського районного суду Волинської області Тітівалов Р.К., розглянувши заяву ОСОБА_1 про видачу судового наказу про стягнення із ОСОБА_2 аліментів на дитину,

в с т а н о в и в:

Пунктом 4 частини першої статті 161ЦПК Українипередбачено, що судовий наказ може бути видано, якщо заявлено вимогу про стягнення аліментів у розмірі на одну дитину однієї чверті заробітку (доходу)платника аліментів,але небільше десятипрожиткових мінімумівна дитинувідповідного віку,якщо ця вимога не пов`язана із встановленням чи оспорюванням батьківства (материнства) та необхідністю залучення інших заінтересованих осіб.

Встановлено, що ОСОБА_1 та ОСОБА_2 перебувають у зареєстрованому шлюбі (а.с. 5). Під час шлюбу у них народилася дочка, що підтверджується свідоцтвом про народження, в якому батьком дитини записаний ОСОБА_2 (а.с. 6).

Таким чином, з боржника ОСОБА_2 підлягають стягненню на користь ОСОБА_1 аліменти у розмірі однієї чверті заробітку (доходу) платника аліментів, але не більше десяти прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку і не менше 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи з14 травня 2021 року і до досягнення дитиною повноліття.

Відповідно до вимог статей 141,164 ЦПК Україниз боржника в дохід держави підлягає стягненню судовий збір в розмірі 227 гривень.

На підставі викладеного та керуючись статтями 141, 160-161,164,167-168,430 ЦПК України, статтями180-182,184,191 СК України, статтею 4 Закону України «Про судовий збір», статтею 12 Закону України «Про виконавче провадження»,

Н А К А З У Ю:

Стягувати з боржника ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 (адреса зареєстрованого місця проживання: АДРЕСА_1 , паспорт серії НОМЕР_1 ), на користь стягувача ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 (адреса зареєстрованого місця проживання: АДРЕСА_1 , адреса місця проживання: АДРЕСА_2 , паспорт серії НОМЕР_2 , РНОКПП НОМЕР_3 ) аліменти на дитину: ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , у розмірі однієї чверті заробітку (доходу) платника аліментів, але не більше десяти прожиткових мінімумів для дитини відповідного віку і не менше 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи з14 травня 2021року і до досягнення дитиною повноліття.

Допустити негайне виконання судового наказу в частині стягнення аліментів у межах суми платежу за один місяць.

Стягнути з боржника ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 (адреса зареєстрованого місця проживання: АДРЕСА_1 , паспорт серії НОМЕР_1 ),в дохід держави (отримувач коштів: ГУК у м. Києві/м. Київ/22030106, код отримувача (код за ЄДРПОУ) 37993783, банк отримувача: Казначейство України (ЕАП), рахунок отримувача № UA908999980313111256000026001, код класифікації доходів бюджету: 22030106) судовий збір в розмірі 227 (двісті двадцять сім) гривень

Роз`яснити, що під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Відповідно до частини першоїстатті 170 ЦПК Українисудовий наказ про стягнення аліментів оскарженню шляхом подання боржником заяви про його скасування не підлягає.

Згідно з частиною восьмоюстатті 170ЦПК України у разі видачі судового наказу відповідно до пункту п`ятого частини першоїстатті 161 ЦПК Українисудовий наказ може бути переглянуто за нововиявленими обставинами у порядку, встановленому главою3розділуV цього Кодексу.

Суддя Турійського районного суду Р.К.Тітівалов

Судовий наказ набрав законної сили 20 травня 2021 року.

Судовий наказ видано 20 травня 2021 року.

Судовий наказ може бути пред`явлений до виконання:

в частині стягнення аліментів - протягом усього періоду, на який присуджені платежі;

в частині стягнення судового збору - три місяці з дня набрання судовим наказом законної сили.

Суддя Турійського районного суду Р.К.Тітівалов

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу на виконанняПовне найменування установи, підприємства, організації, в якому знаходився судовий наказ на виконанніЗагальна сума, відрахована за судовим наказом Дата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачаПідстава повернення судового наказу Підпис керівниа установи, підприємства, установи (з прикладенням печатки)Примітки

Інші відмітки ___________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 97038158
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку