open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 761/32845/20

Провадження № 2/761/4021/2021

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна і резолютивна частина)

18 травня 2021 року Шевченківський районний суд м. Києва у складі:

головуючого - судді: Осаулова А.А.

за участю секретаря судових засідань: Вольда М.А.

позивача: ОСОБА_1

представника відповідача: Літинського О.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Києві в спрощеному позовному провадженні в приміщенні суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична компанія «Ессеншал» про визнання незаконним звільнення, скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення моральної шкоди, -

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, пов`язаного з потребою у обґрунтуванні підстав для його винесення, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Роз`яснити сторонам, що з повним текстом рішення вони зможуть ознайомитися через п`ять днів в канцелярії суду.

Керуючись ст. 268, 272, 280-282 ЦПК України, суд, -

в и р і ш и в :

Позовну заяву ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична компанія «Ессеншал» про визнання незаконним звільнення, скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення моральної шкоди, - задовольнити повністю.

Визнати незаконним та скасувати наказ №8.09 від 18.09.2020 року директора ТОВ «Юридична компанія «Ессеншал» про звільнення ОСОБА_1 з посади юристконсульта за п.4 ст.40 КЗпП України.

Поновити ОСОБА_1 на посаді юристконсульта в Товаристві з обмеженою відповідальністю «Юридична компанія «Ессеншал».

Стягнути на користь ОСОБА_1 з Товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична компанія «Ессеншал» кошти моральної шкоди у розмірі - 1000 грн. 00 коп.

Рішення в частині поновлення на роботі підлягає негайному виконанню.

Стягнути на користь ОСОБА_1 з Товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична компанія «Ессеншал» судовий збір в розмірі - 840 грн. 80 коп.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична компанія «Ессеншал» на користь держави судовий збір в розмірі - 840 грн. 80 коп.

Рішення може бути оскаржене до Київського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги до або через Шевченківський районний суд м.Києва протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо у судовому засіданні було проголошено лише вступну і резолютивну частину судового рішення або у разі розгляду (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, цей строк обчислюється з дня складання повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не були вручені у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 цього Кодексу.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Реквізити учасників:

Позивач: ОСОБА_1 , ідентифікаційни номер НОМЕР_1 , адреса проживання АДРЕСА_1 .

Відповідач: товариство з обмеженою відповідальністю «Юридична компанія «Ессеншал», код ЄДРПОУ 39909075, адреса знаходження: м.Київ, вул.Дегтярівська, 27-Т.

Суддя: Андрій Анатолійович Осаулов

Джерело: ЄДРСР 96979361
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку