open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 161/6082/21

Провадження № 1-кп/161/706/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Луцьк 29 квітня 2021 року

Луцький міськрайонний суд Волинської області під головуванням:

судді - ОСОБА_1 ,

за участю секретаря - ОСОБА_2 ,

прокурора - ОСОБА_3 ,

захисника - ОСОБА_4 ,

підозрюваної - ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Волинської обласної прокуратури ОСОБА_3 у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32020030000000059 від 20.11.2020, про звільнення від кримінальної відповідальності на підставі ч.4 ст.212 КК України ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженки м.Луцька Волинської області, мешканки АДРЕСА_1 , українки, гр.України, з середньою-спеціальною освітою, незаміжньої, непрацюючої, не судимої,

- у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.212 КК України,

В С Т А Н О В И В :

В ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_5 в період з 2017 року, являючись фізичною особою платником податків, на яку відповідно до Конституції України та інших законів України покладено обов`язок із сплати податків, зборів і обов`язкових платежів, ухилилась від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в значних розмірах, чим скоїла кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 212 КК України.

Так, ОСОБА_5 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , являючись фізичною особою платником податків (платником податку на доходи фізичних осіб, відповідно до ст. 162 Податкового кодексу України та платником військового збору, відповідно до п.1.1 п.161 підрозділу 10 розділу ХХ Податкового кодексу України), на яку, відповідно до Конституції України та інших законів України, покладено обов`язок із сплати податків, зборів і обов`язкових платежів, подання до контролюючих органів податкової звітності, відображення у ній достовірних даних, а також відповідальність за обчислення податків, своєчасну їх сплату до бюджетів, зокрема,

- згідно ст.67 Конституції України обов`язок сплачувати податки і збори в порядку і розмірах встановлених законом;

- ст.16 Податкового кодексу України платник податків зобов`язаний вести в установленому порядку облік доходів і витрат, складати звітність, що стосується обчислення і сплати податків та зборів; подавати до контролюючих органів у порядку, встановленому податковим та митним законодавством, декларації, звітність та інші документи, пов`язані з обчислення і сплатою податків та зборів; сплачувати податки та збори в строки та у розмірах, встановлених Податковим кодексом України;

- ст. 36 Податкового кодексу України податковим обов`язком визнається обов`язок платника податку обчислити, задекларувати та/або сплатити суму податку та збору в порядку і строки, визначені Податковим кодексом України;

- ст. 47 Податкового кодексу України відповідальність за неподання, порушення порядку заповнення документів податкової звітності, порушення строків їх подання контролюючим органам, недостовірність інформації, наведеної у зазначених документах, несуть фізичні особи платники податків та їх законні чи уповноважені представники у випадках, передбачених законом;

- ст. 111 Податкового кодексу України за порушення законів з питань оподаткування та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, застосовується, зокрема, кримінальна відповідальність;

- ст. 164 Податкового кодексу України врахування у складі оподатковуваного доходу платника податків частини доходів від операцій з майном;

- ст. 172 Податкового кодексу України оподаткування доходу, отриманого платником податку від продажу протягом звітного податкового року більш як одного з об`єктів нерухомості, а також оподаткування доходу від продажу об`єкта незавершеного будівництва;

- п.161 підрозділу 10 розділу ХХ Податкового кодексу України обов`язок нарахування та сплати військового збору.

грубо порушуючи вищевказані вимоги законодавства, умисно, ухилилась від сплати податку з доходів фізичних осіб та військового збору, введених у встановленому законом порядку, які підлягали нарахуванню і сплаті до державного та місцевого бюджетів при отриманні нею у 2017 році доходу від реалізації об`єктів нерухомості (які на момент отримання доходу являлись незавершеним будівництвом) в розмірі 36988267 грн, вчинивши ухилення від сплати податків та зборів у значних розмірах.

Так, ОСОБА_5 , упродовж 2017 року, здійснювала операції з фактичного продажу покупцям фізичним особам належних їй об`єктів нерухомості, які у вказаний період часу фактично являлись незавершеним будівництвом, а саме: квартир в багатоповерховому житловому будинку з вбудованими торгово-офісними приміщеннями по АДРЕСА_2 , який вона будувала та планувала здати в експлуатацію, у зв`язку з проведенням нею, як замовником та власником робіт по реконструкції контори та цибулесховища, які були нею розпочаті на початку 2017 року, відповідно до декларації про початок виконання будівельних робіт від 16.01.2017 № ВЛ083170160695.

Внаслідок здійснення ОСОБА_5 фактичних операцій з продажу належних їй об`єктів нерухомості незавершеного будівництва, а саме: квартир в багатоповерховому житловому будинку з вбудованими торгово-офісними приміщеннями по АДРЕСА_2 , що будувався шляхом реконструкції, ОСОБА_5 у 2017 році отримала дохід в розмірі 36988267 грн, який нею не був відображений в податковій звітності, зокрема в податковій декларації про майновий стан і доходи за 2017 рік.

Відповідно до вимог п. 162.1 ст.162 Податкового кодексу України, платниками податку, серед інших, є фізична особа-резидент, яка отримує доходи як з джерела їх походження в Україні, так і іноземні доходи.

Положеннями п. 163.1 ст. 163 Податкового кодексу України встановлено, що об`єкт оподаткування податком на доходи фізичних осіб є загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід, до складу якого, відповідно до п. 164.2 ст. 164 Податкового кодексу України, включається частина доходів від операцій з майном, розмір якої визначається згідно з положеннями статей 172-173 цього Кодексу.

У пункті 172.2 статті 172 Податкового кодексу України вказано, що дохід, отриманий платником податку від продажу протягом звітного податкового року більш як одного з об`єктів нерухомості, зазначених у п. 172.1 цієї статті, або від продажу об`єкта нерухомості, не зазначеного в п. 172.1 цієї статті, підлягає оподаткуванню за ставкою, визначеною п.167.2 ст. 167 цього Кодексу. Дохід від продажу (обміну) об`єкта незавершеного будівництва оподатковується у порядку, визначеному цією статтею для об`єктів нерухомого майна. Водночас, положення п.167.2 ст. 167 Податкового кодексу України визначають, що ставка податку на доходи фізичних осіб становить 5 відсотків бази оподаткування у випадках, прямо визначених цим розділом.

Крім того, положеннями п. 161 підрозділу 10 розділу ХХ Податкового кодексу України встановлено, що: платниками військового збору є особи, визначені п.162.1 ст. 162 цього Кодексу (пп. 1.1); об`єктом оподаткування військовим збором є доходи, визначені ст.163 цього Кодексу (пп. 1.2.); ставка військового збору становить 1,5 відсотка від об`єкта оподаткування, визначеного пп. 1.2 цього пункту (пп. 1.3.); нарахування, утримання та сплата (перерахування) збору до бюджету здійснюються у порядку, встановленому ст.168 цього Кодексу, за ставкою, визначеною пп. 1.3 цього пункту (пп. 1.4.).

Таким чином, з урахуванням зазначених вимог податкового законодавства, дохід, отриманий ОСОБА_5 у 2017 році від здійснення нею фактичних операцій з продажу належного їй нерухомого майна підлягає оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб за ставкою 5% та військовим збором за ставкою 1,5%.

У зв`язку із викладеним, у ОСОБА_5 в травні 2018 року, відповідно до вимог ст.ст. 16, 36, 44 Податкового кодексу України, виник обов`язок задекларувати суми отриманого у 2017 році доходу в розмірі 36988267 грн та сплатити з нього відповідні суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору за 2017 рік.

Однак, ОСОБА_5 , з метою ухилення від сплати податків та зборів з отриманого у 2017 році доходу, не відобразила в поданій нею до податкових органів декларації про майновий стан і доходи, суму отриманих як фізичною особою доходів у 2017 році, що призвело до заниження належних до сплати сум податку на доходи фізичних осіб та військового збору в загальному розмірі 2404237, 36 грн, що є значним розміром, відповідно до примітки до ст.212 КК України.

Згідно висновку дослідження щодо порушень податкового законодавства при здійсненні ОСОБА_5 операцій з фактичного продажу належного їй нерухомого майна встановлено, що внаслідок не відображення у податковій звітності фізичної особи за 2017 рік обсягу реально отриманого доходу, що призвело до заниження об`єкта оподаткування на суму 36988267 грн, ОСОБА_5 за 2017 рік не сплатила до бюджету податок на доходи фізичних осіб в розмірі 1849413,35 грн та військовий збір в розмірі 554 824 грн, а всього податків та зборів на загальну суму 2404237,36 грн.

ОСОБА_5 , умисно, в період 2017 року, ухилилась від сплати податків та зборів в сумі 2404237,36 грн, що в період вчинення діяння більше, ніж в три тисячі разів перевищувало встановлений законодавством неоподатковуваний мінімум доходів громадян та являється значним розміром.

Таким чином, ОСОБА_5 вчинила ухилення від сплати податків, зборів, інших обов`язкових платежів, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, у значних розмірах, чим скоїла кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 212 КК України.

В підготовчому судовому засіданні ОСОБА_5 зазначила про добровільну сплату донарахованих сум податків та повне відшкодування завданої шкоди, а також беззаперечно підтвердила свою згоду на звільнення, в зв`язку з цим, від кримінальної відповідальності.

Суду надійшло клопотання прокурора про звільнення ОСОБА_5 від кримінальної відповідальності у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.212 ч.1 КК України, на підставі ч.4 ст.212 КК України, в звязку з добровільною сплатою донарахованих сум податків та повним відшкодування шкоди до оголошення їй підозри.

Заслухавши пояснення ОСОБА_5 , думку прокурора, який підтримав подане клопотання, думку захисника, який просив звільнити ОСОБА_5 від кримінальної відповідальності на підставі ст.212 ч.4 КК України, дослідивши матеріали кримінального провадження №32020030000000059, суд прийшов до висновку про доцільність закриття кримінального провадження відносно ОСОБА_5 та звільнення її від кримінальної відповідальності на підставі ст.212 ч.4 КК України.

Згідно п.1 ч.2 ст.284 КПК України кримінальне провадження закривається судом у зв`язку із звільненням особи від кримінальної відповідальності.

Статтею 285 ч.1 КПК України передбачено, що особа звільняється від кримінальної відповідальності у випадках, передбачених законом України про кримінальну відповідальність.

Частиною 4 статті 212 КК України визначено, що особа, яка вчинила діяння, передбачені частинами першою, другою, або діяння, передбачені частиною третьою (якщо вони призвели до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах) цієї статті, звільняється від кримінальної відповідальності, якщо вона до притягнення до кримінальної відповідальності сплатила податки, збори (обов`язкові платежі), а також відшкодувала шкоду, завдану державі їх несвоєчасною сплатою (фінансові санкції, пеня).

Зважаючи на ту обставину, що ОСОБА_5 підозрюється у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.212 КК України, однак до притягнення її до кримінальної відповідальності нею повністю сплачено донараховані суми податку в розмірі 2404 237, 36 грн, що стверджується платіжними дорученнями, наявними у матеріалах провадження, письмовою заявою від 30.03.2021 надала згоду на звільнення від кримінальної відповідальності, підтвердивши її особисто у суді, окрім того, не судима, до кримінальної відповідальності не притягувалася, тому суд вважає за можливе, у відповідності до ст.212 ч.4 КК України, звільнити її від кримінальної відповідальності, а кримінальне провадження закрити.

Речові докази, згідно ст.100 КПК України, відповідно, залишити у матеріалах кримінального провадження та повернути за належністю законному володільцеві.

Арешт, накладений на майно, вилучене в ході проведення обшуку від 15.12.2020 (ухвала слідчого судді від 12.01.2021), відповідно до ч.4 ст.174 КПК України, скасувати.

Керуючись ст.284, 285, 314 КПК України, на підставі ст.212 ч.4 КК України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Волинської обласної прокуратури ОСОБА_3 про звільнення від кримінальної відповідальності ОСОБА_5 - задовольнити.

Звільнити ОСОБА_5 від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.212 КК України на підставі ч. 4 ст. 212 КК України.

Кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32020030000000059 від 20.11.2020 про підозру ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України закрити, у зв`язку із її звільненням від кримінальної відповідальності на підставі п. 1 ч. 2 ст. 284 КПК України.

Речові докази:

-сертифікат відділу ДАБК Луцької міської ради від 04.10.2020 на 1 арк.; довіреність ОСОБА_5 на ОСОБА_6 від 30.07.2019 на 1 арк.; копія сертифікату відділу ДАБК Луцької міської ради від 04.10.2020 (6 примірників) на 6 арк.; акт готовності об`єкта до експлуатації без дати на 6 арк.; висновок ТОВ «ВЕП «Еконсервіс» від 26.10.2018 №423 щодо технічної можливості поділу об`єкта нерухомого майна на 1арк.; висновок ТОВ «ВЕП «Еконсервіс» від 26.10.2018 №424 щодо технічної можливості поділу об`єкта нерухомого майна на 2 арк.; довідка ТОВ «ВЕП «Еконсервіс» від 26.10.2018 №425 на 2 арк.; довіреність ОСОБА_7 на ОСОБА_6 від 17.06.2020 на 1 арк.; копія витягу про реєстрацію в Єдиному реєстрі довіреностей на 1 арк.; копія витягу про реєстрацію прав власності на нерухоме майн КП «Волинське обласне бюро технічної інвентаризації» на 3 арк.; копія витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку (6 примірників) на 6 арк.; копія інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна (6 примірників) на 12 арк.; копія декларації про початок виконання будівельних робіт від 16.01.2017 на 5 арк.; копія свідоцтва про право власності від 23.07.2015 та копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на 9 арк.; копія договору оренди землі від 29.09.2016 на 5 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_6 на 5 арк.; копія довідки про присвоєння адреси будинку від 11.10.2018 на 1 арк.; копія примірнику Містобудівельні умови та обмеження забудови земельної ділянки від 25.10.2016 на 4 арк.; аркуш паперу з чорновими записами на 1 арк.; копія договору купівлі продажу від 07.08.2020 та копія витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно на 6 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_8 на 5 арк.; копія попереднього договору від 12.08.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_9 на 3 арк.; копія попереднього договору від 28.07.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_10 на 7 арк.; копія попереднього договору від 29.07.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_11 на 6 арк.; копія попереднього договору від 19.08.2020 (3 примірники) на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_12 (3 примірники) на 6 арк.; копія попереднього договору від 12.08.2020 (3 примірники) на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_13 (3 примірники) на 2 арк.; копія попереднього договору від 12.08.2020 (3 примірники) на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_14 (3 примірники) на 2 арк.; копія попереднього договору від 20.08.2020 (3 примірники) на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_15 (3 примірники) на 5 арк.; копія попереднього договору від 20.07.2020 на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_16 на 4 арк.; копія попереднього договору від 30.10.2019 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_17 на 6 арк.; копія попереднього договору від 29.08.2019 на 4 арк.; попередній договір від 29.08.2019 на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_18 на 4 арк.; попередній договір від 03.07.2019 на 3 арк.; копія попереднього договору від 03.07.2019 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_19 (2 примірника) на 5 арк.; копія попереднього договору від 04.03.2019 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_20 на 2 арк.; копія попереднього договору від 27.05.2019 на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_21 (4 примірники) на 5 арк.; попередній договір від 03.07.2019 на 3 арк.; копія попереднього договору від 20.07.2019 (3 примірники) на 6 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_22 (3 примірники) на 3 арк.; копія попереднього договору від 26.09.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_23 на 3 арк.; копія попереднього договору від 29.10.2020 (3 примірники) на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_24 (3 примірники) на 3 арк.; копія попереднього договору від 05.03.2020 (3 примірники) на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_25 (3 примірники) на 3 арк.; копія попереднього договору від 24.07.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_26 на 3 арк.; копія попереднього договору від 26.11.2019 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_27 на 2 арк.; попередній договір від 09.07.2019 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_28 на 5 арк.; копія попереднього договору від 16.05.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_29 на 2 арк.; копія попереднього договору від 22.07.2019 (3 примірники) на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_30 (3 примірники) на 5 арк.; копія попереднього договору від 10.01.2020 (3 примірники) на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_31 на 5 арк.; копія попереднього договору від 21.05.2020 (3 примірники) на 36 арк.; копія паспорту ОСОБА_32 на 1 арк.; попередній договір від 16.05.2019 на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_33 на 6 арк.; попередній договір від 17.10.2019 на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_34 на 4 арк.; копія попереднього договору від 25.03.2020 на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_35 на 6 арк.; копія попереднього договору від 26.05.2020 на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_36 на 5 арк.; копія попереднього договору від 08.05.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_37 на 2 арк.; копія попереднього договору від 09.07.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_38 на 3 арк.; копія попереднього договору від 03.04.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_39 на 2 арк.; попередній договір від 18.07.2019 на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_40 на 4 арк.; копія попереднього договору від 31.08.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_41 на 2 арк.; копія попереднього договору від 03.07.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_42 на 2 арк.; копія попереднього договору від 07.10.2020 (3 примірники) на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_43 (3 примірники) на 5 арк.; копія попереднього договору від 26.08.2020 (2 примірники) на 6 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_44 (3 примірники) на 3 арк.; копія попереднього договору від 03.09.2020 (2 примірники) на 6 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_45 (3 примірники) на 3 арк.; копія попереднього договору від 27.08.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_46 на 2 арк.; копія попереднього договору від 12.03.2020 (3 примірники) на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_47 (3 примірники) на 2 арк.; копія попереднього договору від 10.02.2020 (3 примірники) на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_48 (3 примірники) на 2 арк.; копія попереднього договору від 16.09.2020 (3 примірники) на 4 арк.; копія паспорту коду ОСОБА_49 (3 примірники) на 1 арк.; копія попереднього договору від 21.04.2020 (3 примірники) на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_50 (3 примірники) на 3 арк.; копія попереднього договору від 31.08.2020 на 3 арк.; паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_51 на 2 арк.; копія попереднього договору від 29.05.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_52 на 2 арк.; копія попереднього договору від 15.04.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_53 на 1 арк.; копія попереднього договору від0 6.05.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_54 на 2 арк.; копія попереднього договору від 19.06.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_55 на 3 арк.; копія попереднього договору від 03.09.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_56 на 1 арк.; попередній договір від 09.07.2020 на 3 арк.; копія паспорту ОСОБА_57 на 2 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_58 на 2 арк.; копія попереднього договору від 29.07.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_23 на 2 арк.; копія попереднього договору від 08.10.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_59 на 3 арк.; копія попереднього договору від 30.11.2020 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_60 на 3 арк.; рекламні буклети житлового комплексу «Ферум» із відмітками про продані квартири на кожному поверсі багатоповерхового будинку за адресою АДРЕСА_2 на 8 арк.; копія технічного паспорту на житловий об`єкт за адресою: АДРЕСА_3 на 3 арк.; копія висновку ВО БТІ на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_4 на 2 арк.; копія листа Луцької міської ради на 1 арк.; копія договору купівлі продажу квартири за адресою: АДРЕСА_3 на 2 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_61 на 2 арк.; копія рішення Луцького міськрайонного суду від 29.04.2020 на 3 арк.; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію обтяження на 2 арк.; договір про надання послуг з водопостачання за адресою: АДРЕСА_4 на 2 арк.; договір про користування електричною енергією за адресою: АДРЕСА_4 на 2 арк.; договір про надання послуг з газопостачання за адресою: АДРЕСА_3 на 2 арк.; будинкова книга на квартиру за адресою: АДРЕСА_3 на 8 арк.; будинкова книга на квартиру за адресою: АДРЕСА_3 на 2 арк.; копія технічного паспорту на квартиру за адресою: АДРЕСА_3 на 5 арк.; копія технічного паспорту на квартиру за адресою: АДРЕСА_4 на 5 арк.; копія договору кіпівлі продажу віл 09.07.2020 об`єкту житлової нерухомості за адресою: АДРЕСА_3 (3 примірники) з копіями додатків на 10 арк.; звіт про оцінку майна об`єкту житлової нерухомості за адресою: АДРЕСА_3 на 16 арк.; технічний паспорт на квартиру за адресою: АДРЕСА_3 на 6 арк.; копія договору кіпівлі продажу віл 29.07.2020 об`єкту житлової нерухомості за адресою: АДРЕСА_4 (3 примірники) на 6 арк.; копія технічного паспорту на квартиру за адресою: АДРЕСА_4 на 5 арк.; технічний паспорт на квартиру за адресою: АДРЕСА_4 (2 примірники) на 6 арк.; постанова адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради від 12.11.2020. на 1 арк.; квитанція про сплату штрафу на 1 арк.; повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності на 1 арк.; квитанція про сплату штрафу на 1 арк.; заяви приєднання до умов договору розподілу природного газу (для побутового споживача) в кількості 25 шт. на 25 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_5 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_6 на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_7 на 8 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_62 на 5 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_63 на 10 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_64 на 4 арк.; копія договору про постачання електроенергії з споживачем фізичної особи ОСОБА_5 за адресою: АДРЕСА_2 від 01.12.2015 на 33 арк.; лист ПАТ «Волиньобленерго» про розгляд робочого проекту за адресою: м. Луцьк, вул. Рівненська, 123 на 1 арк.; робочий проект. Реконструкція контори, складу, цибулесховища під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на АДРЕСА_2 . Електротехнічні рішення; м. Луцьк 2017 на 86 арк.; проект. Реконструкція контори та цибулесховища під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на АДРЕСА_2 (друга черга). Будівельні рішення (Секція 2); Том 3, частина 2; м. Луцьк 2016 на 106 арк.; робочий проект. Реконструкція контори, складу та цибулесховища під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на вул. Рівненській, 123; м. Луцьк 2016 на 17 арк.; робочий проект. Реконструкція контори та складу під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на АДРЕСА_2 . Архітектурні рішення; Том 3, м. Луцьк 2015 на 61арк.; проект. Реконструкція контори під офісні приміщення та цибулесховища під сховище та побутові приміщення на АДРЕСА_2 . Архітектурні рішення; м. Луцьк 2015 на 131 арк.; робочий проект. Реконструкція контори, складу та цибулесховища під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на АДРЕСА_2 . Архітектурні рішення (ІІ черга); Том 5, м. Луцьк 2016 на 65 арк.; робочий проект. Реконструкція контори та складу під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на АДРЕСА_2 . Архітектурні рішення (І черга); Том 4, м. Луцьк 2015 на 93 арк.; робочий проект. Реконструкція контори та складу під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на АДРЕСА_2 . Електротехнічні рішення (І черга); Том 7, м. Луцьк 2015 на 25 арк.; робочий проект. Реконструкція контори, складу та цибулесховища під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на АДРЕСА_2 . Будівельні рішення (ІІ черга); Том 6, м. Луцьк 2015 на 110 арк.; інструкція з охорони праці, виробничої санітарної та протипожежної безпеки для продавця магазину з роздрібної торгівлі пестицидами агрохімікатами на 18 арк.; витяг про реєстрацію в Єдиному реєстрі довіреностей на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000005к від 31.07.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000005л від 31.07.2017 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000010л від 28.02.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000010л від 28.02.2017 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000013л від 31.03.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000013л від 31.03.2017 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000017л від 28.04.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000017л від 28.04.2017 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000021л від 31.05.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000021л від 31.05.2017 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000025л від 30.06.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000025л від 30.06.2017на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000029л від 31.07.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000029л від 31.07.2017 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000034л від 31.08.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000034л від 31.08.2017 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000039л від 29.09.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000039л від 29.09.2017 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000044л від 31.10.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000044л від 31.10.2017 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000048л від 30.11.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000048л від 30.11.2017 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000052л від 29.12.2017 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000052л від 29.12.2017 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-000008к від 31.01.2018 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-000006л від 31.01.2018 на 1 арк.; акт здачі прийняття робіт № ОМ-0000012 від 28.02.2018 на 1 арк.; розрахунок фактура № ОМ-0000012 від 28.02.2018 на 1 арк.; службовий лист від інженеру технічного нагляду ОСОБА_65 від 31.07.2018 на 1 арк.; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку на 3 арк.; договір №17 про технічний нагляд від 26.10.2016 (2 примірники) на 1 арк.; наказ №17 про призначення технічного нагляду від 26.10.2016 з копіями додатків на 10 арк. копія договору купівлі продажу від 21.12.2018 на 4 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_66 на 3 арк.; копія попереднього договору від 27.08.2020 на 4 арк.; копія паспорту ОСОБА_67 на 3 арк.; копія попереднього договору від 08.06.2017 на 4 арк.; копія заяви ОСОБА_5 на 1 арк.; копія договору купівлі продажу від 23.04.2019 на 4 арк.; копія попереднього договору від 30.04.2018 на 2 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_68 на 2 арк.; довідка від 26.10.2018 на 1 арк.; копія договору купівлі продажу від 04.12.2018 на 5 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_69 на 3 арк.; копія попереднього договору від 29.11.2018 на 2 арк.; копія договору купівлі продажу від 15.11.2018 на 5 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_70 на 3 арк.; копія технічного паспорту на об`єкт житлової нерухомості АДРЕСА_2 , 14 на 4 арк.; довідка від 26.10.2018 на 1 арк.; копія попереднього договору від 01.03.2018 на 4 арк.; копія договору купівлі продажу квартири розстрочкою платежу від 22.01.2019 на 9 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_71 на 5 арк.; копія договору купівлі продажу від 15.11.2018 на 8 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_72 на 3 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_73 на 4 арк.; копія технічного паспорту на об`єкт житлової нерухомості м. Луцьк, вул. Рівненська, 123, 18 на 5 арк.; копія договору купівлі продажу від 15.11.2018 на 8 арк.; довідка від 26.10.2018 на 1 арк.; копія договору купівлі продажу від 26.04.2019 на 4 арк.; довідка від 26.10.2018 на 1 арк.; копія договору купівлі продажу від 10.12.2018 на 8арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_47 на 5 арк.; копія попереднього договору від 03.03.2018 на 4 арк.; робочий проект. Реконструкція контори, складу та цибулесховища під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово-офісними приміщеннями на вул. Рівненській, 123 в м. Луцьку. м. Луцьк 2018 на 17 арк.; список торгових точок ТДВ «Сортнасіннєовоч» на 16 арк.; видаткова накладна від 30.12.2019 на 1 арк.; чеки на 4 арк.; документ про залишок каси на 28.12.2019 на 1 арк.; товарний чек на 1 арк.; документ про залишок каси на 24.12.2019 на 1 арк.; чеки на 6 арк.; документ про залишок каси на 20.12.2019 на 1 арк.; чеки на 4 арк.; документ про залишок каси на 17.12.2019 на 1 арк.; видаткова накладна від 04.12.2019 на 1 арк.; чеки на 8 арк.; документ про залишок каси на 13.12.2019 на 1 арк.; чеки на 4 арк.; документ про залишок каси на 09.12.2019 на 1 арк.; рахунок на оплату від 06.12.2019; документ про залишок каси на 06.12.2019 на 1 арк.; рахунок від 05.12.2019 на 1 арк.; товарний чек на 1 арк.; гарантійний талон на 1 арк.; квитанція на 1 арк.; документ про залишок каси на 05.12.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 03.12.2019 на 1 арк.; товарний чек на 1 арк.; документ про залишок каси на 29.11.2019 на 1 арк.; видаткова накладна від 03.12.2020; документ про залишок каси на 28.11.2019 на 1 арк.; видаткова накладна від 03.12.2020; чеки на 5 арк.; документ про залишок каси на 26.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 7 арк.; документ про залишок каси на 25.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 22.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; документ про залишок каси на 21.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 20.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 20.11.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 18.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 13.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 12 арк.; документ про залишок каси на 12.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; документ про залишок каси на 09.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; документ про залишок каси на 08.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 07.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 06.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; документ про залишок каси на 04.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 6 арк.; документ про залишок каси на 02.11.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 7 арк.; документ про залишок каси на 01.11.2019 на 1 арк. ; документ про залишок каси на 31.10.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 29.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 28.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; документ про залишок каси на 25.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 6 арк.; документ про залишок каси на 24.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 23.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; документ про залишок каси на 21.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 18.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 15.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 6 арк.; документ про залишок каси на 10.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 6 арк.; документ про залишок каси на 08.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 05.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 03.10.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 30.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 27.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 7 арк.; документ про залишок каси на 25.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 23.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 20.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 17.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 16.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 13.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 10.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; документ про залишок каси на 09.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 06.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 6 арк.; документ про залишок каси на 03.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 8 арк.; документ про залишок каси на 02.09.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 29.08.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; документ про залишок каси на 27.08.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 26.08.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 23.08.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 22.08.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 20.08.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 16.08.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 15.08.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 13.08.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 12.08.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 07.08.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 06.08.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 30.07.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 7 арк.; документ про залишок каси на 29.07.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 26.07.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 23.07.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 22.07.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 17.07.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 15.07.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 10.07.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 6 арк.; документ про залишок каси на 08.07.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 05.07.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 01.07.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 28.06.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 26.06.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 24.06.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 6 арк.; замовлення покупця від 24.06.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 19.06.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 18.06.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 13.06.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 8 арк.; видаткова накладна від 04.06.2019 на 1 арк.; рахунок від 31.05.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 07.06.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 03.06.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 8 арк.; документ про залишок каси на 31.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 30.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 24.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 23.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 12 арк.; рахунок від 14.05.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 20.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 7 арк.; документ про залишок каси на 20.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 8 арк.; рахунок від 17.05.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 17.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 7 арк.; документ про залишок каси на 16.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 7 арк.; документ про залишок каси на 13.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 10.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; накладна від 03.05.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 08.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 6 арк.; документ про залишок каси на 07.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 8 арк.; документ про залишок каси на 03.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 7 арк.; документ про залишок каси на 07.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 8 арк.; документ про залишок каси на 02.05.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 26.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 25.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 24.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 23.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 19.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 18.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 16.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 15.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 12.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 11.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; рахунок фактура від 09.04.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 10.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 09.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 08.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; рахунок фактура від 03.04.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 02.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 02.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 8 арк.; документ про залишок каси на 01.04.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 6 арк.; документ про залишок каси на 29.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 26.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 6 арк.; документ про залишок каси на 25.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 8 арк.; документ про залишок каси на 21.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 14 арк.; документ про залишок каси на 15.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 13 арк.; документ про залишок каси на 15.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 13.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; документ про залишок каси на 11.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 8 арк.; документ про залишок каси на 08.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 15 арк.; накладна від 26.02.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 06.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 05.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 04.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 01.03.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 9 арк.; документ про залишок каси на 28.02.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 25.02.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 22.02.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 19.02.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 7 арк.; документ про залишок каси на 15.02.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 13.02.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; рахунок фактура від 12.02.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 12.02.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 08.02.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 07.02.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 05.02.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 30.01.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; документ про залишок каси на 30.01.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 29.01.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 24.01.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; документ про залишок каси на 22.01.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 16.01.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 8 арк.; документ про залишок каси на 13.01.2019 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 30.12.2018 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 28.12.2019 на 1 арк.; документ про залишок каси на 24.12.2018 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; рахунок фактура від 26.12.2018 на 2 арк.; документ про залишок каси на 21.12.2018 на 1 арк. з товарними чеками та гарантійним талоном на 3 арк.; документ про залишок каси на 20.12.2018 на 1 арк. з товарними чеками на 5 арк.; документ про залишок каси на 17.12.2018 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; видаткова накладна від 17.12.2018 на 1 арк.; рахунок фактура від 14.12.2018 на 1 арк.; рахунок фактура від 14.12.2018 на 1 арк.; документ про залишок каси на 14.12.2018 на 1 арк. з товарними чеками на 4 арк.; документ про залишок каси на 10.12.2018 на 1 арк. з товарними чеками на 9 арк.; документ про залишок каси на 07.12.2018 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 04.12.2018 на 1 арк. з товарними чеками на 3 арк.; документ про залишок каси на 03.12.2018 на 1 арк. з товарними чеками на 1 арк.; документ про залишок каси на 30.11.2018 на 1 арк. з товарними чеками на 6 арк.; документ про залишок каси на 28.11.2018 на 1 арк. з товарними чеками на 2 арк.; договір на надання послуг з відчуження нерухомого майна, земельна ділянка в с.Забороль від 23.05.2016 на 1 арк.; робочий проект. Реконструкція контори, складу та цибулесховища під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на вул. Рівненській, 123 у м. Луцьку. м. Луцьк 2016 на 14 арк.; робочий проект. Реконструкція контори, складу та цибулесховища під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на вул. Рівненській, 123 у м. Луцьку. м. Луцьк 2018 на 18 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: Волинська обл., м. Луцьк, вул. Рівненська, 123 на 34 арк.; рахунок на оплату послуг з постачання електроенергії на 2 арк. Квитанція від 24.05.2019 на 2 арк.; додаткова угода до договору підряду від 27.03.2018 на 1 арк.; розписка ОСОБА_74 від 23.03.2018 на 1 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_75 на 2 арк.; копія наказу про призначення виконроба від 07.02.2018 на 1 арк.; копія диплому ОСОБА_76 на 1 арк.; рахунок на оплату послуг з постачання електроенергії на 2 арк.; рахунок на оплату послуг Луцькводоканалу на 1 арк. та квитанція про оплату на 2 арк.; експлікація приміщень на 2 арк.; копія поверхового плану на 4 арк.; рахунок на оплату послуг Луцькводоканалу за грудень 2019 року на 1 арк. та квитанція про оплату на 1 арк.; рахунки на оплату послуг Волиньенергозбут за січень 2020 року на 3 арк. та квитанція про оплату на 2 арк.; рахунок на оплату послуг Луцькводоканалу за лисистопад 2019 року на 1 арк. та квитанція про оплату на 1 арк.; р ахунок на оплату послуг Луцькводоканалу за лисистопад 2019 року на 1 арк. та квитанція про оплату на 1 арк.; рахунок на оплату послуг Волиньенергозбут за вереснгь 2019 року на 3 арк. та квитанція про оплату на 2 арк.; розписка ОСОБА_74 від 15.06.2018 на 1 арк.; договір підряду від 05.02.2018 на 1 арк.; платіжне доручення №2 від 07.02.2018 на 1 арк.; квитанція від 07.02.2018 на 1 арк.; платіжне доручення №1 від 06.02.2018 на 1 арк.; квитанція від 06.02.2018 на 1 арк.; платіжне доручення №3 від 01.03.2018 на 1 арк.; квитанція від 01.03.2018 на 1 арк.; акт відновлення меж земельної ділянки в натурі з топографічним планом на 2 арк.; кваліфікаційний сертифікат інженера геодезиста від 02.08.2013 на 1 арк.; акт відновлення меж земельної ділянки в натурі з топографічним планом на 1 арк.; залишок каси на 23.11.2018 з квитанціями, чеками та товарним чеком на 18 арк.; залишок каси на 21.11.2018 з квитанціями, чеками та товарним чеком на 6 арк.; рахунок фактура №ОС-0002870 від 22.11.2018 на 1 арк.; видаткова накладна №ОС-08834 від 21.11.2018 на 1 арк.; залишок каси на 20.11.2018 з чеками та товарними чеками на 3 арк.; залишок каси на 16.11.2018 з чеками та товарними чеками на 7 арк.; залишок каси на 15.11.2018 з накладною і видатковою накладною без підписів на 3 арк.; залишок каси на 15.11.2018 з накладною і видатковою накладною без підписів на 3 арк.; залишок каси на 12.11.2018 з видатковою накладною, чеками без підписів на 5 арк.; залишок каси на 09.11.2018 з чеками, рахунком і рахунком фактурою на 5 арк.; рахунок №12 від 08.11.2018 на 1 арк.; залишок каси на 08.11.2018 з чеками без підписів на 3 арк.; залишок каси на 06.11.2018 з видатковою накладною, товарними чеками, рахунками на 8 арк.; рахунок №18 від 02.11.2018, №11 від 31.10.2018 на 2 арк.; залишок каси на 02.11.2018 з видатковою накладною, товарним чеком, рахунками та чеками на 12 арк.; залишок каси на 29.10.2018 з видатковою накладною, товарними чеками, чеками на 8 арк.; рахунок №2 від 30.10.2018 на 1 арк.; залишок каси на 26.10.2018 з товарними чеками та чеками на 5 арк.; залишок каси на 25.10.2018 з видатковою накладною, квитанціями на 4 арк.; рахунок №2 від 23.10.2018 на 1 арк.; залишок каси на 19.10.2018 з видатковою накладною, товарними чеками, чеками на 10 арк.; видаткова накладна №ОС-07732 від 22.10.2018 на 1 арк.; залишок каси на 19.10.2018 з товарними чеками, чеками на 8 арк.; залишок каси на 18.10.2018 з товарними чеками на 4 арк.; видаткова накладна №ОС-07560 від 18.10.2018 на 1 арк.; видаткова накладна №ОС-07518 від 17.10.2018 на 1 арк.; залишок каси на 17.10.2018 з видатковою накладною, товарними чеками та чеками на 7 арк.; залишок каси на 12.10.2018 з товарними чеками та чеками на 6 арк.; видаткова накладна №ОС-07463 від 16.10.2018 на 1 арк.; видаткова накладна №ОС-07390 від 16.10.2018 на 1 арк.; видаткова накладна №ОС-07380 від 15.10.2018 на 1 арк.; залишок каси на 10.10.2018 з видатковою накладною без підпису на 2 арк.; залишок каси на 05.10.2018 з накладною, видатковою накладною, товарними чеками, чеками на 7 арк.; залишок каси на 01.10.2018 з видатковою накладною, товарними чеками, чеками на 11 арк.; видаткова накладна №ОС-06810 від 03.10.2018 на 1 арк.; рахунок №3 від 03.10.2018 на 1 арк.; рахунок №3 від 03.10.2018 на 1 арк.; рахунок №12 від 01.10.2018 на 1 арк.; видаткова накладна №ОС-06614 від 28.09.2018 на 1 арк.; залишок каси на 28.09.2018 з рахунками, чеками на 6 арк.; рахунок-фактура №ОС-0002384 від 28.09.2018 на 1 арк.; залишок каси на 26.09.2018 з рахунком-фактурою, чеками на 5 арк.; видаткова накладна №ОС-06440 від 26.09.2018 на 1 арк.; видаткова накладна №ОС-06346 від 24.09.2018 на 1 арк.; залишок каси на 24.09.2018 з видатковою накладною, чеком на 3 арк.; залишок каси на 21.09.2018 на 1 арк.; залишок каси на 20.09.2018 на 1 арк.; залишок каси на 19.09.2018 з видатковою накладною, товарним чеком, чеком на 4 арк.; видаткова накладна №ОС-06149 від 19.09.2018 на 1 арк.; залишок каси на 14.09.2018 з товарними чеками на 4 арк.; видаткова накладна №ОС-06149 від 19.09.2018 на 1 арк.; видаткова накладна №ОС-05974 від 17.09.2018 на 1 арк.; накладна №1181/Рівненська від 13.09.2018 на 1 арк.; залишок каси на 13.09.2018 з видатковою накладною, чеками на 5 арк.; залишок каси на 10.09.2018 з товарним чеком, чеками на 5 арк.; рахунок №4 від 12.09.2018 на 1 арк.; рахунок №12/5 від 06.09.2018 на 1 арк.; залишок каси на 06.09.2018 з видатковою накладною, товарним чеком, квитанцією, чеками на 9 арк.; видаткова накладна №ОС-05584 від 07.09.2018 на 1 арк.; рахунок №2/3 від 05.09.2018 на 1 арк.; залишок каси на 03.09.2018 з товарними чеками на 3 арк.; рахунок №3/23 від 29.08.2018 на 1 арк.; залишок каси на 27.08.2018 з видатковими накладними, товарним чеком, актом виконаних робіт, чеками на 14 арк.; видаткова накладна №ОС-05034 від 28.08.2018 на 1 арк.; залишок каси на 24.08.2018 з товарним чеком, чеками на 5 арк.; залишок каси на 21.08.2018 з товарними чеками, чеками на 6 арк.; накладні №1073/Рівненська від 23.08.2018 на 2 арк.; залишок каси на 20.08.2018 з рахунком на оплату, рахунком, накладною, чеками на 11 арк.; залишок каси на 14.08.2018 з товарним чеком, чеками на 4 арк.; рахунок №1/12 від 16.08.2018 на 1 арк.; залишок каси на 13.08.2018 з чеками на 4 арк.; залишок каси на 06.08.2018 з чеками на 4 арк.; залишок каси на 01.08.2018 з товарним чеком, видатковими накладними, чеками на 7 арк.; залишок каси на 30.07.2018 з товарними чеками, чеками на 8 арк.; накладні №919/Рівненська від 27.07.2018 на 1 арк.; залишок каси на 26.07.2018 з товарними чеками, накладними, чеком на 5 арк.; залишок каси на 24.07.2018 з видатковою накладною, чеком на 3 арк.; залишок каси на 20.07.2018 з товарним чеком на 2 арк.; залишок каси на 16.07.2018 з чеками на 3 арк.; рахунок №12 від 18.07.2018 на 1 арк.; рахунок №4 від 16.07.2018 на 1 арк.; залишок каси на 13.07.2018 з видатковою накладною, чеком на 3 арк.; залишок каси на 10.07.2018 з товарним чеком, чеками на 4 арк.; рахунок №5/11 від 12.07.2018 на 1 арк.; рахунок №18 від 11.07.2018 на 1 арк.; залишок каси на 06.07.2018 з накладною, чеком на 3 арк.; накладна №811/Рівненська від 09.07.2018 на 1 арк.; рахунок №2 від 09.07.2018 на 1 арк.; залишок каси на 06.07.2018 на 1 арк.; залишок каси на 05.07.2018 з накладною, видатковими накладними, чеком на 5 арк.; рахунок №12 від 06.07.2018 на 1 арк.; залишок каси на 02.07.2018 з рахунком, товарним чеком, чеками на 6 арк.; рахунок №3 від 03.07.2018 на 1 арк.; залишок каси на 27.06.2018 з накладною, товарним чеком, чеком, паспортом на цеглу керамічну на 5 арк.; залишок каси на 25.06.2018 з накладною, видатковою накладною, чеками на 8 арк.; накладна №734 від 25.06.2018 на 1 арк.; залишок каси на 21.06.2018 з товарними чеками, чеком на 4 арк.; видаткові накладні №ОС-0004889 від 23.06.2018 на 2 арк.; рахунок-фактура №ОС-0001250 від 22.06.2018 на 1 арк.; рахунок №1/21 від 21.06.2018 на 1 арк.; накладна №706/Рівненська від 20.06.2018 на 1 арк.; рахунок-фактура №ОС-0001247 від 21.06.2018 на 1 арк.; рахунок-фактура №ОС-0001248 від 21.06.2018 на 1 арк.; залишок каси на 15.06.2018 з товарним чеком, рахунком, чеками на 7 арк.; акт №269 приймання виконаних робіт від 19.06.2018 з розхідною накладною без підписів на 2 арк.; видаткова накладна №ОС-0004488 від 15.06.2018 на 1 арк.; видаткова накладна №ОС-0004550 від 18.06.2018 на 1 арк.; залишок каси на 13.06.2018 з товарним чеком, накладною, чеками на 7 арк.; залишок каси на 11.06.2018 з накладною на 2 арк.; накладна №629/Рівненська від 07.06.2018 на 1 арк.; рахунок №23/12 від 06.06.2018 на 1 арк.; залишок каси на 05.06.2018 з товарними чеками, рахунком-фактурою, чеками на 7 арк.; рахунок-фактура №ОС-0000993 від 04.06.2018 на 1 арк.; залишок каси на 04.06.2018 з товарними чеками, рахунком, квитанціями, чеками на 8 арк.; рахунок №1 від 02.06.2018 на 1 арк.; рахунок №1 від 29.05.2018 на 1 арк.; залишок каси на 31.05.2018 з товарним чеком, видатковою накладною, чеком на 4 арк.; залишок каси на 23.05.2018 з товарним чеком, чеком на 3 арк.; рахунок №5/24 від 23.05.2018 на 1 арк.; рахунок №12 від 22.05.2018 на 1 арк.; залишок каси на 22.05.2018 з товарними чеками, накладною, чеками на 6 арк.; видаткова накладна №ОС-0003398 від 22.05.2018 на 1 арк.; залишок каси на 18.05.2018 з видатковою накладною, накладною, чеком на 4 арк.; рахунок-фактура №ОС-0000883 від 21.05.2018 на 1 арк.; рахунок №2/18 від 18.05.2018 на 1 арк.; накладна №514/Рівненська від 16.05.2018 на 1 арк.; залишок каси на 15.05.2018 з товарними чеками, рахунком-фактурою, чеком на 5 арк.; рахунок №12 від 17.05.2018 на 1 арк.; видаткова накладна №ОС-0003095 від 15.05.2018 на 1 арк.; рахунок-фактура №ОС-0000830 від 15.05.2018 на 1 арк.; залишок каси на 11.05.2018 з товарними чеками, видатковою накладною, чеками на 9 арк.; рахунок №12/10 від 10.05.2018 на 1 арк.; залишок каси на 08.05.2018 з товарним чеком, касовим рахунком, чеками на 7 арк.; залишок каси на 04.05.2018 з чеками на 3 арк.; рахунок №27 від 04.05.2018 на 1 арк.; залишок каси на 30.04.2018 з накладною, видатковою накладною, чеками на 5 арк.; рахунок №3 від 30.04.2018 на 1 арк.; залишок каси на 27.04.2018 з товарними чеками, видатковою накладною, чеками на 8 арк.; залишок каси на 24.04.2018 з товарним чеком на 2 арк.; накладна №383Рівненська, від 25.04.2018 на 1 арк.; рахунок №1/25 від 24.04.2018 на 1 арк.; рахунок-фактура №СФ-0004304 від 24.04.2018 на 2 арк.; рахунок №1/23 від 23.04.2018 на 1 арк.; залишок каси на 20.04.2018 з товарними чеками, квитанціями, рахунком-фактурою, чеками на 11 арк.; залишок каси на 19.04.2018 з чеками на 3 арк.; залишок каси на 16.04.2018 з товарним чеком, накладною, чеками на 7 арк.; рахунок №18/04 від 18.04.2018 на 1 арк.; рахунок-фактура №ОС-0000507 від 16.04.2018 на 1 арк.; рахунок №12/1 від 16.04.2018 на 1 арк.; залишок каси на 12.04.2018 з чеками на 6 арк.; рахунок №12 від 13.04.2018 на 1 арк.; накладна №327Рівненська, від 12.04.2018 на 1 арк.; залишок каси на 04.04.2018 з товарними чеками, чеками на 7 арк.; накладна №317 від 10.04.2018 на 1 арк.; рахунок-фактура №ОС-0000452 від 04.04.2018 на 1 арк.; залишок каси на 30.03.2018 з товарними чеками, накладною, чеками на 6 арк.; залишок каси на 16.03.2018 з товарними чеками, чеками на 7 арк.; залишок каси на 07.03.2018 з видатковими накладними, гарантійним талоном, чеками на 7 арк.; видаткова накладна №ОС-0001204 від 06.03.2018 на 1 арк.; залишок каси на 07.03.2018 з чеком на 2 арк.; залишок каси на 23.02.2018 з товарними чеками, рахунком, чеками на 13 арк.; видаткова накладна №ОС-0001204 від 06.03.2018 на 1 арк.; накладна №186 від 27.02.2018 на 1 арк.; залишок каси на 22.02.2018 на 1 арк.; залишок каси на 21.02.2018 з товарним чеком, чеками на 5 арк.; залишок каси на 16.02.2018 з товарним чеком, видатковою накладною, чеком на 4 арк.; видаткова накладна №ОС-0000915 від 19.02.2018 на 1 арк.; видаткова накладна №ОС-0000868 від 16.02.2018 на 1 арк.; залишок каси на 14.02.2018 з квитанцією, чеками на 5 арк.; залишок каси на 12.02.2018 з видатковою накладною, чеком на 3 арк.; видаткова накладна №ОС-0000741 від 12.02.2018 на 1 арк.; залишок каси на 07.02.2018 з видатковою накладною, чеками на 6 арк.; рахунок-фактура №ОС-0000200 від 12.02.2018 на 1 арк.; копія договору №44 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_9 на 8-х арк.; копія договору №47 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_10 на 10-х арк.; копія договору №49 на 12арк.; копія паспорту ОСОБА_11 4 арк.; копія договору №49 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_11 6-х арк.; копія договору №50 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_12 4 арк.; договір №55 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_16 2арк.; копія договору №56 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_17 12арк.; копія договору Копія паспорту ОСОБА_18 10-х арк.; копія договору №59 на 6-х арк.; копія паспорту ОСОБА_77 10-х арк.; копія договору №59 на 6-х арк.; копія паспорту ОСОБА_77 10-х арк.; копія договору №60 на 10-х арк.; копія паспорту ОСОБА_20 4 арк.; копія договору Копія паспорту Марданов Марк Гру 6-х арк.; копія договору №63 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_23 3-х арк.; копія договору №65 на 6-х арк.; копія паспорту ОСОБА_78 6-х арк.; копія договору №66 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_26 4 арк.; копія договору №68 на 9-х арк.; копія паспорту ОСОБА_28 12арк.; копія договору №66 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_26 4 арк.; копія договору №68 на 6-х арк.; копія паспорту ОСОБА_28 10-х арк.; договір №69 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_29 6-х арк.; копія договору №70 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_79 10-х арк.; договір №76 на 6-х арк.; копія паспорту ОСОБА_80 10-х арк.; копія договору №78 на 6-х арк.; копія паспорту ОСОБА_81 10-х арк.; копія договору №80 на 6-х арк.; копія паспорту ОСОБА_82 6-х арк.; копія договору №82 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_83 6-х арк.; копія договору №83 на 6-х арк.; копія паспорту ОСОБА_84 6-х арк.; копія договору №84 на 6-х арк.; копія паспорту ОСОБА_85 6-х арк.; копія договору №86 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_86 10-х арк.; копія договору №87 на 12арк.; копія паспорту ОСОБА_87 6-х арк.; копія договору №89 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_88 4 арк.; копія договору №92 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_89 8-х арк.; копія договору №93 на 12арк.; копія договору №96 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_90 5-х арк.; копія договору №97 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_91 6-х арк.; копія договору №100 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_92 4 арк.; копія договору №101-123 на 12арк.; копія договору №104 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_93 8-х арк.; копія договору №105 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_94 4 арк.; копія договору №109 на 8-х арк.; копія паспорту ОСОБА_23 на 6х арк.; копія договору №113 на 8х арк.; копія паспорту ОСОБА_95 на 6х арк.; технічний паспорт на 20х врк.; копія паспорту ОСОБА_23 на 5х арк.; копія паспорту ОСОБА_96 на 4х арк.; копія паспорту ОСОБА_88 на 3х арк.; повідомлення про сплату за електроенергію на 1 арк.; акт Волиньгаз №234, №236 на 2 арк.; ідентифікаційний номер ОСОБА_97 на 1 арк.; список жителів 10го поверху на 1 арк.; перевірка пломбування елементів ВОГ та ГСО на 1 арк.; повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду Царук Назарій на 1 арк.; чорнові записи на 7х арк.; проект реконструкції контори том 3 частина 2 луцьк 2016 на 58 арк.; копія попереднього договору від 11 грудня 2020 року на 4 арк; копія паспорту гр. ОСОБА_98 та довідки про місце проживання на 2 арк.; копія паспорту гр. ОСОБА_23 на 1 арк.; копія паспорту гр. ОСОБА_5 на 3 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166023524 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_5 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166012474 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_6 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166056703 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_7 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166055925 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_8 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166114479 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_9 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166045724 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_10 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166047641 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_11 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166029589 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_12 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №172853861 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_13 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_13 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_13 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №165487727 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_14 на 4 арк.; звіт про оцінку майна №3686 на 16 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №172866914 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_15 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_9 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_15 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166119972 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_5 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_5 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_5 на 5 арк.; повідомлення про результат огляду об`єкта нерухомого майна АДРЕСА_5 на 1 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166128506 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_6 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_6 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_6 на 5 арк.; повідомлення про результат огляду об`єкта нерухомого майна АДРЕСА_6 на 1 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №172715018 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_16 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_16 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_16 на 4 арк.; заява-приєднання до умов договору постачання природного газу на 2 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №172858252 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_17 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_17 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_17 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №168377116 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_18 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_13 на 25 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_18 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №168403594 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_19 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_19 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_19 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166108496 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_7 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_7 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_7 на 5 арк.; повідомлення про результат огляду об`єкта нерухомого майна АДРЕСА_7 на 1 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166127826 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_8 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_8 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_8 на 5 арк.; повідомлення про результат огляду об`єкта нерухомого майна АДРЕСА_8 на 1 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166120271 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_9 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_9 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_9 на 5 арк.; повідомлення про результат огляду об`єкта нерухомого майна АДРЕСА_9 на 1 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166129690 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_10 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_10 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_10 на 5 арк.; повідомлення про результат огляду об`єкта нерухомого майна АДРЕСА_10 на 1 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166125079 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_11 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_11 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_11 на 5 арк.; повідомлення про результат огляду об`єкта нерухомого майна АДРЕСА_11 на 1 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №166124991 на 1 арк.; довідка про склад сім`ї або зареєстрованих у житловому приміщенні осіб за адресою: АДРЕСА_12 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_12 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_12 на 5 арк.; повідомлення про результат огляду об`єкта нерухомого майна АДРЕСА_12 на 1 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №144214131 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_20 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_20 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №222721874 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_21 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_21 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №144239315 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_22 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_22 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №222715315 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_23 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_23 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_23 на 4 арк.; витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності №144210433 на 1 арк.; довідка про присвоєння адреси АДРЕСА_11 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_24 на 5 арк.; повідомлення про результат огляду об`єкта нерухомого майна АДРЕСА_24 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_25 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_26 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_27 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_28 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_29 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_30 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_31 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_32 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_33 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_34 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_35 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_36 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_37 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_38 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_39 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_40 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_41 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_42 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_43 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_44 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_45 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_46 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_47 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_48 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_49 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_50 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_51 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_52 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_53 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_54 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_55 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_56 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_57 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_58 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_59 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_60 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_61 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_62 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_63 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_64 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_65 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_66 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_67 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_68 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_69 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_70 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_71 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_72 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_73 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_74 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_75 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_76 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_77 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_78 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_79 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_80 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_81 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_82 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_83 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_84 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_85 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_86 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_87 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_88 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_89 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_90 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_91 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_92 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_93 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_94 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_95 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_96 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_97 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_98 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_99 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна АДРЕСА_100 на 4 арк.; копія паспорту на лічильник води на 1 арк.Інформація про ндикатори дї впливу магнітного поля на 2 арк.; акт здачі приймання виконаних робіт від 30.07.2018на 2 арк.; замовлення покупця на лічильник води на 6 арк.; копія акту на гідравлічне випробування трубопроводу та довідки на 3 арк.; копія акту прихованих робіт на 2 арк.; копія паспорту на 3 рк.; копія рахунку фактури від 14.03.2018 на 4 арк.; копія плану зовнішніх мереж на 1 арк.; опитувальний лист на приєднання на 1 арк.; розрахунок внутрішнього водопроводу об`єкту на 3 арк.; копія підсумкової відомості ресурсів на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_23 на 7 арк.; копія витягу з Державного реєстру речових прав не нерухоме майно про реєстрацію права власності на 2 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_8 на 5 арк.; план поверховості будинку на 7 арк.; копія технічного паспорту на склад по вул. Рівненській, 123 на 25 арк.; копія державного акту про право постійного користування землею на 5 арк.; копія статуту ТОВ «Сортнасіннєовоч» на 16 арк.; копія витягу з державного реєсттру юридичних осію та фізичних осіб підприємців ТОВ «Сортнасіннєовоч» з адресою: м. Луцьк, вул. Рівненська, 123 на 4 арк.; копія свідоцтва про державну реєстрацію ТОВ «Сортнасіннєовоч» на 7 арк.; робочий проект. Реконструкція контори, складу та цибулесховища під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на вул. Рівненській, 123 у м. Луцьку. Внутрішнє газопостачання. м. Луцьк 2018 на 40 арк.; сервісна книжка на газовий котел 4 шт. кожна на 16 арк.; договір №131 на сервісне технічне обслуговування від 21.11.2018 на 1 арк.; інструкція про встановлення та експлуатацію котлів на 46 арк.; договір №129 на сервісне технічне обслуговування від 21.11.2018 на 1 арк.; інструкція про встановлення та експлуатацію котлів на 46 арк.; сервісна книжка на газовий котел на 16 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_101 на 6 арк.; копія технічного паспорту на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_102 на 4 арк.; копія технічного паспорту на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_103 на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_104 на 6 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_105 на 6 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_106 на 6 арк.; копія технічного паспорту на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_106 на 3 арк.; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності на 2 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_5 на 5 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_107 на 6 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_108 на 6 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_109 на 6 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_108 на 6 арк.; робочий проект. Реконструкція контори, складу та цибулесховища під багатоповерховий житловий будинок з вбудованими торгово офісними приміщеннями на АДРЕСА_2 . Робочі креслення. м. Луцьк 2018 на 44 арк.; технічний паспорт на будинок квартирного типу (гуртожиток) за адресою: АДРЕСА_2 . на 31 арк.; рахунок договір на постачання товарів Волиньобленерго на 1 арк.; квитанція про оплату на 1 арк.; договір на обслуговування сигналізатора загазованості №23 від 27.05.2019 на 3 арк.; договір на обслуговування сигналізатора загазованості №25 від 27.05.2019 на 3 арк.; договір на обслуговування сигналізатора загазованості №24 від 27.05.2019 на 3 арк.; керівництво з експлуатації Газосигналізатора побутового в кількості 3 шт. на 33 рк.; копія направлення на виконання робіт з засобами комерційного обліку на 2 арк.; копія акту опломбування та передачі на збереження засобів обліку та пломб на них від 14.05.2019 на 2 арк.; копія акту технічної перевірки №70740 ПАТ «Волиньобленерго» на 2 арк.; копія акту опломбування та передачі на збереження засобів обліку та пломб на них від 13.05.2019 на 2 арк.; робочий проект. Технічне переоснащення електричних мереж для електропостачання електроустановок 9-поверхового житлового будинку вул. Рівненській, 123 у м. Луцьку. м. Луцьк 2017 на 22 арк.; додаткова угода до договору постачання електроенергії від 01.12.2015 з додатками на 8 арк.; лист до ПАТ «Волиньобленерго» від 30.07.2018 на 1 арк.; копія договору про приєднання до електричних мереж від 21.09.2017 на 2 арк.; розрахунок електричного навантаження багатоповерхового житлового будинку з вбудованими торгово офісними приміщеннями на вул. Рівненській, 123 у м. Луцьку. м. Луцьк 2018 на 11 арк.; копія акту надання послуг від 11.07.2018 на 1 арк.; лист до ПАТ «Волиньобленерго» на 1 арк.; лист до ПАТ «Волиньобленерго» від 30.07.2018 на 1 арк.; договір підряду від 20.02.2018 на 7 арк.; копія робочого проекту. Технічне переоснащення електричних мереж для електропостачання електроустановок 9-поверхового житлового будинку вул. Рівненській, 123 у м. Луцьку. м. Луцьк 2017 на 22 арк.; викопіювання із будівельного кварталу на 1 арк.; копія виписки із рішення від 11.08.1989 на 1 арк.; копія ухвали від 30.07.1993 на 1 арк.; копія додаткової ухвали від 05.07.1994 на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_110 на 6 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_111 на 6 арк.; видаткова накладна №1099 від 29.08.2019 на 1 арк.; видаткова накладна №1100 від 29.08.2019 на 1 арк.; копія заяви про надання послуг з приєднання до ГРМ на 1 арк.; схема встановлення дорожнього огородження та напрямних пристроїв на 1 арк.; схема розміщення будівель на 1 арк.; копія журналу внутрішніх обмірів громадського будинку на 2 арк.; чорнові записи на 1 арк.; довідка Луцької міської ради від 15.05.2018 на 1 арк.; довідка Луцької міської ради від 15.05.2018 на 1 арк.; ситуаційна схема на 4 арк.; рекламні буклети на 7 арк.; схема електропроводки на 1 арк.; копія попереднього договору від 24.04.2019 на 2 арк.; копія попереднього договору від 16.05.2019 на 4 арк.; чорнові записи на 1 арк.; відмова у видачі сертифікату від 24.09.2018 на 1 арк.; копія договору про надання послуг з централізованого водопостачання і водовідведення на 1 арк.; ескіз намірів забудови житлового будинку у с. Липини. м. Луцьк 2012 року на 17 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_99 на 4 арк.; заява про тимчасове призупинення послуг на 1 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_100 на 1 арк.; копія попереднього договору від 17.10.2019 на 4 арк.; копія попереднього договору від 30.10.2019 на 4 арк.; копія попереднього договору від 02.08.2019 на 4 арк.; копія попереднього договору від 29.08.2019 на 8 арк.; копія попереднього договору від 17.1018.07.2019 на 4 арк.; копія попереднього договору від 27.05.2019 на 4 арк.; копія попереднього договору від 29.10.2019 на 4 арк.; копія попереднього договору від 20.07.2019 на 4 арк.; копія попереднього договору від 03.07.2019 на 4 арк.; поверховий план 5-ий поверх на 1 арк.; поверховий план підвал на 1 арк.; копія попереднього договору від 27.05.2019 на 2 арк.; товаро-транспортна накладна від 06.09.2017 на 1 арк.; акт огляду нерухомого майна на 3 арк.; рахунок на оплату послуг КП «Луцькводоканал» від 19.08.2019; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_101 на 2 арк.; копія паспорту та ідентифікаційного коду ОСОБА_102 на 4 арк.; копія паспорту ОСОБА_103 на 1 арк.; копія паспорту ОСОБА_104 на 1 арк.; копія паспорту ОСОБА_105 на 2 арк.; схема розміщення будівель на 1 арк.; копія схеми поверхового плану 1-ий поверх на 1 арк.; специфікація рахунок від 10.022017 на 24 арк.; схема розміщення вікон на 4 арк.; копія довідки щодо технічної можливості поділу об`єкта на 1 рк.; копія акту первинної, повторної перевірки житлових будинків від 13.03.2019 на 1 арк.; додаткова угода до договору постачання електроенергії від 01.12.2015 на 2 арк.; схема приміщення за адресою: м. Луцьк, вул. Рівненська, 123 на 12 арк.; заява-приєднання до умов договору постачання природного газу побутовим споживачам від 26.02.2020 на 2 арк.; витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку від 19.08.2016 на 1 арк.; план цокольного поверху на 1 арк.; чек з ПАТ «Нова лінія» №81326 на 1 арк.; чеки з ТОВ «Епіцентр К» на 3 арк.; квитанція №128 від 19.02.2020 на 1 арк.; чорнові записи на 4 арк.; квитанція від 06.02.2019 на 1 арк.; рахунки від 07.11.2019 та 15.11.2019 на 3 арк.; акт приймання-передачі обсягу реалізованої електричної енергії за жовтень 2019 на 2 арк.; рахунок №0718 від 24.10.2019 на 1 арк.; план меж земельної ділянки на 1 арк.; чисті арк. з відтиском печатки ТОВ «Сортнасіннєовоч» (00492090) на 12 арк.; прибуткова накладна від 29.05.2014 на 1 арк.; звіт комірника поруху ТМЦ на 3 арк.; чорнові записи на 6 арк.; прибуткова накладна від 25.03.2014 на 1 арк.; перелік торгових точок ВАТ «Сортнасіннєовоч» на 2 арк.; квитанції іноземного походження на 4 арк.; копія паспорта та ідентифікаційного коду ОСОБА_68 на 2 арк.; бланк трудового договору на 3 арк.; бланки документів на 24 арк.; копії з журналу Бухгалтерський облік на 6 арк.; копія наказу від 21.08.2008 Про затвердження Положення про екмпертну комісію на 1 арк.; копія наказу від 01.12.2010. Про створення ТДВ «Сортнасіннєовоч» на 1 арк.; копії чорнових записів на 4 арк.; залишок каси з чеками, видатковою накладною та рахунком-фактурою від травня 2017 на 26 арк.; папка з написом «Тудові угоди» ОСОБА_6 , в якій містяться наступні документи: трудовий договір ОСОБА_6 на 15 арк.; трудовий договір ОСОБА_106 на 1 арк.; копія паспорта та ідентифікаційного коду ОСОБА_107 на 1 арк.; копія паспорта та ідентифікаційного коду ОСОБА_108 на 2 арк.; копія паспорта та ідентифікаційного коду ОСОБА_109 на 3 арк.; заява на відпустку ОСОБА_109 на 5 арк.; заява на відпустку ОСОБА_110 на 2 арк.; договір про повну матеріальну відповідальність ОСОБА_111 на 5 арк.; заява про застосування податкової соціальної пільги від ОСОБА_111 на 1 арк., заява ОСОБА_111 про звільнення на 1 арк.; заява на відпустку ОСОБА_111 на 1 арк.; копія паспорта та ідентифікаційного коду ОСОБА_112 на 2 арк.; аркуш із зазначенням магазинів на 1 арк.; договір про повну матеріальну відповідальність ОСОБА_109 на 5 арк.; заява про застосування податкової соціальної пільги від ОСОБА_109 на 1 арк.; договір про повну матеріальну відповідальність ОСОБА_112 на 4 арк.; заява про застосування податкової соціальної пільги від ОСОБА_112 на 1 арк.; заява на відпустку ОСОБА_112 на 2 арк.; копія паспорта та ідентифікаційного коду ОСОБА_113 на 1 арк.; копія паспорта та ідентифікаційного коду ОСОБА_114 на 3 арк.; договір про повну матеріальну відповідальність ОСОБА_114 на 3 арк.; заява про застосування податкової соціальної пільги від ОСОБА_114 на 1 арк.; заява на відпустку ОСОБА_114 на 1 арк.; цивільно-правова угода між ФОП ОСОБА_6 та ОСОБА_114 на 2 арк.; копія паспорта та ідентифікаційного коду ОСОБА_115 на 1 арк.; трудовий договір між ОСОБА_6 та ОСОБА_115 на 2 арк.; договір про повну матеріальну відповідальність ОСОБА_115 на 1 арк.; договір про повну матеріальну відповідальність ОСОБА_116 на 2 арк.; договір про повну матеріальну відповідальність ОСОБА_117 на 7 арк.; договір про повну матеріальну відповідальність ОСОБА_118 на 2 арк.; лист Луцького міського центру зайнятості від 02.08.2012 з додатком на 3 арк.; договір про повну матеріальну відповідальність ОСОБА_108 від 12.09.2012 на 2 арк.; бланк трудового договору на 1 арк.; договір про повну матеріальну відповідальність з підписами на 2 арк.; копія рішення виконавчого комітету луцької міської ради № 390-1 з додатком на 2 арк.; копія висновку Луцької міської ради №2026/305 на 1 арк.; опія декларації про початок виконання будівельних робіт на 4 арк.; договір оренди землі від 29 вересня 2016 року на 5 арк.; технічні умови приєднання до газорозподільної системи №540/940 на 5 арк.; довідка про вартість виконання будівельних робіт та витрати за березень 2018 року на 4 арк.; схеми планування на 3 арк.; розписка ОСОБА_6 від 28.08.2020 на 1 арк.; копії витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на 4 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_24 на 6 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_24 на 7 арк.; копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера № НОМЕР_2 на 1 арк.; копія паспорта ОСОБА_119 на 2 арк.; копія посвідчення водія ОСОБА_119 ; лист із кресленнями №275/2016 -АР на 1 арк.; копія заяви ОСОБА_120 на 1 арк.; план-схема місцевості на 1 арк.; лист із кресленнями №275/2016 -БР на 1 арк.; план організації рельєфу №234/2015-АР на 1 арк.; бланк заяви Ф-01/456/05 на 1 арк.; таблиця із сортами насіння на 1 арк.; копія Договору купівлі-продажу квартири від 14.05.2019 на 1 арк.; договір №64 від 21 жовтня 2019 року на 1 арк.; договір №41 від 31 липня 2019 року на 1 арк.; акт приймання виконаних будівельних робіт за січень 2020 року на 5 арк.; лист із кресленнями деталей (січня а-а, січня б-б) на 1 арк.; листи 234/2015-БР на 12 арк.; лист із кресленнями деталей (вузол 1, вузол 2) на 1 арк.; схема додаткового нижнього армування фундаментної плити ФП-1 по «Х» на 1 арк.; схема додаткового нижнього армування фундаментної плити ФП-1 по «Х» та «Y» на 2 арк.; лист із кресленнями деталей (січення 1-1) на 1 арк.; схеми поперечного армування фундаментної плити ФП-1 на 2 арк.; лист із кресленнями деталей (армування поперечне АП-3, Каркас КФ-5) на 1 арк.; схема розміщення несучих елементів каркасу будівлі на 1 арк.; копія попереднього договору покупки квартири від 15.02.2018 на 4 арк.; план-схема розміщення квартир 3-8 поверху на 1 арк.; план-схема розміщення квартир 1-го під`їзду 2-5 поверху на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_112 на 6 арк.; лист із описом «вихід на СББ» на 1 арк.; лист із описом «сушки» на 1 арк.; лист із описом «вихід на зелене господ» на 1 арк.; лист із описом «вихід у двір» на 2 арк.; лист із описом «вихід на Рівненську» на 1 арк.; копія довіреності від 17.09.2018 на ОСОБА_121 на 1 арк.; копія паспорта ОСОБА_122 на 1 арк.; копія картки фізичної особи платника податків ДПІ у м. Луцьку від 03.02.2004; копія паспорта ОСОБА_123 на 1 арк.; копія паспорта ОСОБА_124 на 1 арк.; копія паспорта ОСОБА_30 на 1 арк.; копія паспорта ОСОБА_20 на 2 арк.; копія паспорта ОСОБА_21 на 1 арк.; копія паспорта ОСОБА_125 на 1 арк.; копія паспорта ОСОБА_18 на 1 арк.; копія паспорта ОСОБА_126 на 1 арк.; копія паспорта ОСОБА_127 на 1 арк.; лист із залишками на 19.07.2016 на 1 арк.; інформаційна довідка з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на 1 арк.; лист із записами про вартість виконання робіт на 1 арк.; блокнот із написом «Brand media»; план-схема місцевості на 1 арк.; лист із кресленнями №275/2016-ГП на 1 арк.; лист із кресленнями №234/2015-АР (аркуш №50) на 1 арк.; листи із кількістю квадратних метрів на поверхах на 2 арк; довідка про суму боргу ЗБК на 10.10.2018 на 1 арк.; наказ №111 від 26.10.2016 р. на 1 арк.; копія квитанції №34052577 на 1 арк.; план-схеми розміщення квартир в будинку на 9 арк.; копія посвідчення № НОМЕР_3 ОСОБА_128 на 3 арк.; візитна картка Луцької міської ради із списком працівників відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень на 1 арк.; лист із інформацією щодо власників квартир 14, 17, АДРЕСА_113 на 1 арк.; копія паспорту на лічильник газу в кв. АДРЕСА_114 на 2 арк.; копія паспорту на лічильник газу в кв. АДРЕСА_115 на 2 арк.; копія декларації про відповідність вимірювальної техніки на 1 арк.; копія додатку №1 до декларації про відповідність на 1 арк.; копія паспорту на лічильник газу в кв. №18 на 2 арк.; рахунок-фактура №05 від 02 березня 2020 року на 1 арк.; копія довіреності на ОСОБА_129 на 1 арк.; лист із кресленнями №234/2015-АР (аркуш №3) на 1 арк.; лист із кресленнями №275/2016-АР (аркуш №11) на 2 арк.; план теплової мережі на 3 арк.; копія схеми про технічне переоснащення (аркуш №3) на 1 арк.; довідка Луцької міської ради ОСОБА_5 на 3 арк.; план-схеми виконавчого знімання водопроводу та каналізації та газопроводу м. Луцьк, вул. Рівненська, 123 на 7 арк.; поверхневий план будинку АДРЕСА_2 на 1 арк.; план-схема місцевості по вул. Рівненська на 1 арк.; договір оренди споруди сторожового будинку від 01.09.2016 на 2 арк.; акт приймання-передачі приміщення в оренду від 01.09.2016 на 1 арк.; лист із записами про кількість необхідних матеріалів та їх вартість на 1 арк.; лист із планом робіт на 5 днів та вартістю роботи на 1арк.; план-схема ліфту та пілонів на 1 арк.; лист із кресленнями №234/2015-АР (аркуш №42) на 1 арк.; копії листів з кресленнями січень 5-5, 6-6 на 5 арк.; план-схема території автостоянки н 1 арк.; копія плану меж земельної ділянки на 1 арк.; план-схема місцевості по вул. Рівненській на 1 арк.; план схема реконструкції контори (г-1) на 1 арк.; державний акт на право постійного користування землею від 12 березня 2001 року на 1 арк.; копія листа із записами про кількість необхідних матеріалів та їх вартість на 1арк.; лист із виконанням будівельних робіт Рівненська, 123 на 6 арк.; лист із записами про благоустрій двору від 23.12.2019 на 1 арк.; лист із записами про фінанси та виконані роботи на 1 арк.; зведений кошторисний розрахунок вартості об`єкта будівництва на 29 листопада 2019 року на 2 арк.; договірна ціна на будівництво (лист 294_ДЦ_ДЦ) на 2 арк.; локальний кошторис на будівельні роботи №2-1-1 на 4 арк.; розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №2-1-1 на 4 арк.; підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису №2-1-1 на 4 арк.; деліктний акт на 2 арк.; лист із виконанням будівельних робіт Рівненська, 123 на 2 арк.; копія паспорта ОСОБА_6 на 4 арк.; копія договору купівлі-продажу квартири №4 від 23.04.2019 на 2 арк.; попередній договір про купівлю квартири №24 на 3 арк.; лист із реквізитами та підписами сторін на 1 арк.; копії довіреності на ОСОБА_6 в 4 екземплярах на 2 арк. коже; копія витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на 1 арк.; лист із переліком будівельних матеріалів на 1 арк.; технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна за адресою: АДРЕСА_116 на 4 арк.; рахунок-фактура №Ш000000270 від 16 січня 2020 року на 1 арк.; товарні чеки від 16.01.2020 на 2 арк.; лист із записами про отримані грошові кошти на 1 арк.; касовий розрахунок №0000007619 від 17 грудня 2019 р. на 1 арк.; товарний чек від 17.12.2019 на 1 арк.; товарний чек від 10.01.2020 на 1 арк.; чек №629181 на 1 арк.; товарний чек від 18.01.2020 на 1 арк.; товарний чек від 14.01.2020 на 1 арк.; рахунок-фактура №РН-0000150 від 16.01.2020 на 1 арк.; локальний кошторис на будівельні роботи №6-1-1 на 9 арк.; відомості про вантаж на 3 арк.; копія креслення перенесення меж земельної ділянки в натуру на 1 арк.; паспорт-накладні від ТОВ «ЛіхтнерБетон» на 13 арк.; копії планів-схем на 18 арк.; копія Акту приймання виконання будівельних робіт за жовтень 2017 року на 10 арк.; копія договірної ціни на будівництво на 2 арк.; копія Акту приймання виконання будівельних робіт за жовтень 2017 року на 13 арк.; копія договірної ціни на будівництво на 2 арк.; копія договірної ціни на газопостачання на 2 арк.; копія планів-схем експлікації будівель і споруд на 14 арк.; копія договірної ціни на будівництво на 4 арк.; договір про технічний нагляд від 09.01.2017 на 3 арк.; додаток № 1 до договору про приєднання до електричних мереж від 23.11.2016 року на 1 арк.; лист з Луцької міської ради від 187.04.17 на 1 арк.; специфікація-рахунок від 10.02.17 на 1 арк.; договір про надання послуг по охороні території та майна від 20.06.2017 на 4 арк.; рахунок-акт за травень 2017 року на 1 арк.; смети на 21 арк.; копія вимог до проекту зовнішнього електрозабезпечення на 1 арк.; копія листа з Луцької міської ради від 15.05.2012 на 2 арк.; договір про приєднання до електричних мереж від 23.11.2016 1 арк.; копія декларації про початок виконання будівельних робіт від на 5 арк.; копія договору оренди землі від 12.03.2015 на 5 арк.; копія декларації про початок виконання будівельних робіт від на 5 арк.; звіт про проведення технічного обстеження за 2015 рік на 81 арк.; копії поверхових планів на 9 арк.; копія витягу з Державного реєстру речових прав на 1 арк.; копія договору купівлі-продажу квартири від 18.02.2020 на 2 арк.; копії документів ОСОБА_130 на 2 арк.; копія технічного паспорту на квартиру на 2 арк.; копії додаткової угоди від 02.07.2019 на 1 арк.; квитанції на включення газу на 3 арк.; додаткова угода від 02.07.2019 на 1 арк.; копія експертного звіту від 23.11.2016 на 4 арк.; акт здачі-приймання робіт ( надання послуг) №00021329 від 30 листопада 2018 року на 3 арк.; зразок заповнення платіжного доручення рахунок про оплату на 6х арк.; договір на виконання робіт від 23.11.2018 на 3 арк.; договір на виконання робіт від 23.112018 на 3 арк.; квитанція №113 від 03.10.2018 на 1 арк.; квитанція №37 від 28.09.2018 на 1 арк.; рахунки про оплату від 24.09.2018 на 2х арк.; договір на виконання робіт від 24.09.2018 на 1 арк.; договір на виконання будівельно- монтажних робіт від 05.09.2018 на 2 арк.; договір на виконання будівельно- монтажних робіт від 05.09.2018 на 2 арк.; договір на виконання будівельно- монтажних робіт від 05.09.2018 на 2 арк.; довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за вересень 2018 року на 5 арк.; лист про надання дозволу на газифікацію незавершеного об`єкту на 1 арк.; рахунок фактури від 17.08.2018 на 1 арк.; договір на сервісне технічне обслуговування сигналізатора загазованості від 17.09.2018 на 3 арк.; локальний кошторис на будівельні роботи від 15 серпня 2018 на 99 арк.; листи на підключення газу на 2 арк.; протокол 228-01 від 10.08.2018 на 2 арк.; дозвіл №270.14.07-96-.09 від 16.06.2018 на 2 арк.; квитанція за розробку проектів на газ на 6 арк.; акт на приховані роботи по герметизації інженерних вводів і випусків від 14.03.2017 на 2харк.; договора на приєднання до газороздільної системи від 15.06.2018 на 3 арк.; технічні умови приєднання до газопровідної системи від 13.06.2018 на 15 арк.; акт про надання послуг №000001989 на 1 арк.; лист Волиньгаз від 09.02.2018 на 1 арк.; договір підряду від 20.02.2018року на 1 арк.; рахунок фактура від 16 травня 2018 року на 5 арк.; акт приймання виконаних будівельних робіт за травень 2018 року на 4 арк.; квитанція від 31.01.2018 з договором про надання послуг від 29.01.2018 на 4 арк.; лист Волиньгаз на 1 арк.; наказ №20/02/18 від 20.02.2018 року на 3 арк.; договір на приєднання до газороздільної системи від 19.02.18 року на 4 арк.; рахунок на оплату від 12.02.2018року на 1 арк.; паспорт Лічильник газу мембранний на 34 арк.; залишок каси від 02.02.18 на 3 арк.; залишок каси від 30.01.18 на 3 арк.; рахунок-фактури від 31.01.18 на 1 арк.; видаткова накладна від 29.01.18 на 1 арк.; залишок каси від 26.01.18 на 2 арк.; залишок каси від 23.01.18 на 5 арк.; рахунок-фактури від 24.01.18 на 1 арк.; рахунок-фактури від 22.01.18 на 1 арк.; залишок каси від 12.01.18 на 5 арк; залишок каси від 05.01.18 на 3 арк; видаткова накладна від 29.01.17 на 1 арк.; залишок каси від 29.12.17 на 2 арк; залишок каси від 22.12.17 на 2 арк; видаткова накладна від 29.12.17 на 1 арк.; видаткова накладна від 28.12.17 на 1 арк.; видаткова накладна від 28.12.17 на 1 арк.; видаткова накладна від 29.12.17 на 1 арк.; рахунок-фактури від 21.12.18 на 1 арк.; видаткова накладна від 21.12.17 на 1 арк.; видаткова накладна від 19.12.17 на 1 арк.; залишок каси від 07.12.17 на 1 арк; видаткова накладна від 14.12.17 на 1 арк.; рахунок-фактури від 13.12.17 на 1 арк.; залишок каси від 07.12.17 на 3 арк; рахунок-фактури від 06.12.17 на 1 арк.; видаткова накладна від 01.12.17 на 1 арк.; видаткова накладна від 01.12.17 на 1 арк.; залишок каси від 29.11.17 на 3 арк; залишок каси від 28.11.17 на 2 арк; залишок каси від 20.11.17 на 6 арк; видаткова накладна від 24.11.17 на 1 арк.; видаткова накладна від 20.11.17 на 1 арк.; залишок каси від 16.11.17 на 12 арк; залишок каси від 15.11.17 на 2 арк; видаткова накладна від 15.11.17 на 1 арк.; залишок каси від 13.11.17 на 5 арк; залишок каси від 02.11.17 на 5 арк; видаткова накладна від 13.11.17 на 1 арк., рахунок-фактури від 07.11.17 на 1 арк.; залишок каси від 27.11.17 на 4 арк; залишок каси від 24.11.17 на 5 арк; рахунок №3 від 23.10.17 на 1 арк.; залишок каси від 19.10.17 на 2 арк; видаткова накладна від 20.10.17 на 1 арк.; замовлення покупця від 19.10.17 на 1арк.; видаткова накладна від 18.10.17 на 1 арк.; залишок каси від 15.10.17 на 2 арк.; рахунок №12 від 17.10.17 на 1 арк.; видаткова накладна від 18.10.17 на 1 арк.; залишок каси від 13.10.17 на 3 арк.; залишок каси від 11.10.17 на 3 арк.; рахунок №1113 від 13.10.17 на 1 арк.; рахунок №3 від 13.10.17 на 1 арк.; видаткова накладна від 12.10.17 на 1 арк.; рахунок №25 від 11.10.17 на 1 арк.; залишок каси від 10.10.17 на 5 арк.; залишок каси від 09.10.17 на 2 арк.; залишок каси від 06.10.17 на 1 арк.; залишок каси від 05.10.17 на 4 арк.; залишок каси від 04.10.17 на 3 арк.; залишок каси від 02.10.17 на 2 арк.; рахунок №1/9 від 29.09.17 на 1 арк.; залишок каси від 27.09.17 на 6 арк.; залишок каси від 26.09.17 на 2 арк.; залишок каси від 20.09.17 на 5 арк.; рахунок-фактури від 21.09.17 на 1 арк.; залишок каси від 13.09.17 на 9 арк; видаткова накладна № 1720 від 05.09.17 на 2 арк.; видаткова накладна від 15.09.17 на 1 арк.; видаткова накладна від 04.09.17 на 1 арк.; рахунок №23 від 07.09.17 на 1 арк.; замовлення покупця №1232 від 11.09.17 на 1 арк.; залишок каси від 07.09.17 на 4харк.; залишок каси від 06.09.17 на 3 арк.; специфікація від 17.08.17 на 1 арк.; замовлення покупця №11850 від 04.09.17 на 1 арк.; залишок каси від 05.09.17 на 5 арк.; видаткова накладна від 17.08.17 на 3 арк.; залишок каси від 01.09.17 на 2 арк.; рахунок №25/3 від 01.09.17 на 1 арк. залишити у матеріалах кримінального провадження;

-печатка фізичної особи підприємця ОСОБА_131 (іпн. НОМЕР_4 ) в кількості 1 шт.; печатка фізичної особи підприємця ОСОБА_132 (іпн. НОМЕР_5 ) в кількості 1 шт.; флеш-накопичувач «DataТraveler G4 32 GB» в кількості 1 шт., що передані на зберігання у кімнату зберігання речових доказів СУ ГУ ДФС у Волинській області повернути за належністю законному володільцеві ОСОБА_5 .

Арешт, накладений на майно, згідно ухвали слідчого судді від 12.01.2021, скасувати.

Копію ухвали вручити учасникам судового провадження.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга до Волинського апеляційного суду протягом семи днів з дня її оголошення через Луцький міськрайонний суд.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Суддя Луцького міськрайонного суду ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 96657274
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку