open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

№ 207/831/21

№ 3/207/390/21

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 квітня 2021 року суддя Баглійського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області Погребняк Т.Ю., розглянувши матеріали, що надійшли з Кам`янського міського управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , директора КЗ Гімназія № 32 КМР, розташованого за адресою: м. Кам`янське, вул. Івана Сірка 44, яка мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , згідно даних протоколу протягом року притягувалась до адміністративної відповідальності за ст. 188-8 КУпАП;

за ч. 1 ст. 188-16 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

В С Т А Н О В И В :

24 березня 2021 року, о 16 годині 00 хв. в приміщенні Комунального закладу Гімназія № 32 Кам`янської міської ради, що розташований за адресою: м. Кам`янське, вул. Івана Сірка 44, директор зазначеного закладу ОСОБА_1 не виконала законні вимоги посадових осіб центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику з питань цивільного захисту, нагляду та контролю за станом захисту території від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, а саме не виконано п. 5 Припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки від 23.09.2020 року № 112, про що складено протокол про адміністративне правопорушення ДН № 020988/170 від 25.03.2021 року.

В суді ОСОБА_1 провину визнала,зазначила,що частинуприпису виконано,але черезвідсутність фінансуванняадміністрація закладуне можевиконати приписповністю,по мірінадходження коштівз бюджетуприпис будесумлінно виконуватись.

Вина ОСОБА_1 у вчиненні адміністративного правопорушення підтверджується обставинами, зазначеними у протоколі про адміністративне правопорушення ДН №020988/170від 25.03.2021рокута доданими до нього матеріалами: повідомленням Кам`янського міського управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, приписом про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки від 23.09.2020 року № 112.

Відповідно до положень ст.22КУпАП прималозначності вчиненогоадміністративного правопорушеннясуд можезвільнити порушникавід адміністративноївідповідальності іобмежитись уснимзауваженням.

Таким чином,у діях ОСОБА_1 є складправопорушення,передбаченого ч.1ст.188-16Кодексу Українипро адміністративніправопорушення,тобто невиконаннязаконних вимогпосадових осібцентрального органувиконавчої влади,що реалізуєдержавну політикуз питаньцивільного захисту,нагляду таконтролю застаном захистутериторій віднадзвичайних ситуаційприродного татехногенного характеру,щодо розробленнята реалізаціїзаходів усфері захистунаселення ітериторій віднадзвичайних ситуаційтехногенного таприродного характеру,однак,враховуючи малозначністьвчиненого,а такожте,що ОСОБА_1 на моментрозляду протоколучастину порушень,зазначені вприписі №112від 23.09.2020року,усунула,є можливимзвільнити відадміністративної відповідальностіза малозначністювчиненого правопорушення,обмежившись уснимзауваженням.

Керуючись ст.ст. 22, ч. 1 ст. 188-16, 221, 283, 284 Кодексу України про адміністративні правопорушення, суддя

ПОСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 визнати винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.188-16 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Звільнити ОСОБА_1 від адміністративноївідповідальності,передбаченої ч.1ст.188-16Кодексу Українипро адміністративніправопорушення,за малозначністювчиненого адміністративногоправопорушення іобмежитись уснимзауваженням.

Постанову може бути оскаржено до Дніпровського апеляційного суду через Баглійський районний суд м. Дніпродзержинська особою, яку притягнуто до адміністративної відповідальності, її представником, захисником, потерпілим шляхом подачі в 10 денний строк з дня винесення постанови апеляційної скарги.

Суддя Погребняк Т.Ю.

Джерело: ЄДРСР 96623413
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку