open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Іванівський районний суд Одеської області

Іванівський районний суд Одеської області

Справа № 499/297/21

Провадження № 1-м/499/1/21

У Х В А Л А

про прийняття клопотання до розгляду

20 квітня 2021 року смт.Іванівка

Суддя Іванівського районного суду Одеської області ОСОБА_1 , при підготовці до розгляду клопотання Південного міжрегіонального управління Міністерства Юстиції (м. Одеса) про міжнародну правову допомогу щодо організації виконання доручення районного суду у місті Ліберець (Чеська Республіка) щодо вручення виклику для допиту у якості свідка ОСОБА_2 ,

ВСТАНОВИВ:

19.04.2021 року на адресу Іванівського районного суду Одеської області надійшло клопотання Південного міжрегіонального управління Міністерства Юстиції (м. Одеса) про міжнародну правову допомогу щодо організації виконання доручення районного суду у місті Ліберець (Чеська Республіка) щодо вручення виклику для допиту у якості свідка ОСОБА_2 , який згідно матеріалів іноземного доручення, може мати наступні адреси: АДРЕСА_1 , АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 .

Відповідно до ст. 554 КПК України, отримавши запит про міжнародну правову допомогу від запитуючої сторони, уповноважений (центральний) орган України розглядає його на предмет обґрунтованості і відповідності вимогам законів або міжнародних договорів України. У разі прийняття рішення про задоволення запиту уповноважений (центральний) орган України надсилає запит компетентному органу України для виконання.

Згідно ст.555КПК України у разі задоволення запиту уповноважений (центральний) орган України зобов`язаний забезпечити передання уповноваженому (центральному) органу запитуючої сторони матеріалів, одержаних у результаті виконання запиту. У разі відмови у задоволенні запиту уповноважений (центральний) орган України повідомляє запитуючій стороні причини відмови, а також умови, за яких запит може бути розглянутий повторно, і повертає запит.

Відповідно до ч. 2ст.558КПК України запит компетентного органу іноземної держави про міжнародну правову допомогу виконується упродовж одного місяця з дати його надходження до безпосереднього виконавця. За необхідності виконання складних та великих за обсягами процесуальних дій, у тому числі таких, що потребують погодження прокурора або можуть бути проведені лише на підставі ухвали слідчого судді, строк виконання може бути продовжений центральним органом України або органом, уповноваженим здійснювати зносини з компетентними органами іноземної держави відповідно до ч. 3ст. 545 КПК України.

За таких обставин є підстави для прийняття клопотання до свого провадження та призначення його до розгляду.

Керуючись ст.ст. 554, 555, 558 КПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Прийняття клопотання Південного міжрегіонального управління Міністерства Юстиції (м. Одеса) про міжнародну правову допомогу щодо організації виконання доручення районного суду у місті Ліберець (Чеська Республіка) щодо вручення виклику для допиту у якості свідка ОСОБА_2 до свого провадження.

Призначити розгляд клопотання Південного міжрегіонального управління Міністерства Юстиції (м. Одеса) про міжнародну правову допомогу щодо організації виконання доручення районного суду у місті Ліберець (Чеська Республіка) щодо вручення виклику для допиту у якості свідка ОСОБА_2 в залі суду Іванівського районного суду Одеської області за адресою: Одеська область, Березівський район, смт. Іванівка, вул. Центральна 81А на 11 годину 00 хвилин 17 травня 2021 року.

Викликати у судове засідання ОСОБА_3 шляхом направлення судових повісток та копії даної ухвали на наступні адреси: АДРЕСА_1 , АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 96432051
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку