open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

465/1308/19

1-в/465/55/21

У Х В А Л А

Іменем України

19.04.2021 року м. Львів

Франківський районний суд м.Львова в складі

головуючої - судді ОСОБА_1

при секретарі судового засідання ОСОБА_2

розглянувши увідкритому судовомузасіданні вм.Львовіподання старшогоінспектора Шевченківського РВ філії Державної установи «Центр пробації» у Львівської області ОСОБА_3 про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавлення волі відносно засудженого ОСОБА_4 ,-

в с т а н о в и в :

Старший інспекторШевченківського районноговідділу філіїДержавної установи«Центр пробації»у Львівськійобласті ОСОБА_3 звернувся до суду з поданням на підставі ч.3 ст.26 Кримінально-виконавчого кодексу України про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавлення волі відносно ОСОБА_4 , який засуджений вироком Франківського районного суду м.Львова від 06 грудня 2019 року за ч.1 ст. 185 КК України до покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн. Вирок набув законної сили, однак засуджений штраф не сплатив.

В судове засідання учасники судового процесу не з`явились, хоча належним чином були повідомлені про дату та час судового засідання. Неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про місце та час розгляду клопотання (подання), не перешкоджає проведенню судового розгляду.

Прокурор подання підтримала.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до вироку Франківського районного суду м. Львова від 06 грудня 2020 року ОСОБА_4 визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 КК України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 50 (п`ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень. Вирок набув законної сили 08 січня 2020 року.

Згідно зі ст.26 КВК України засуджений зобов`язаний сплатити штраф у місячний строк після набрання вироком суду законної сили і повідомити про це кримінально-виконавчу інспекцію за місцем проживання шляхом пред`явлення документа про сплату штрафу. У разі призначення штрафу з розстрочкою виплати певними частинами, засуджений зобов`язаний сплачувати штраф у розмірі та строки, встановлені вироком суду. Про сплату відповідної частини штрафу засуджений повідомляє кримінально-виконавчу інспекцію за місцем проживання шляхом пред`явлення документа про сплату відповідної частини штрафу. У разі несплати засудженим штрафу у строк, передбачений частиною першою цієї статті, суд за поданням кримінально-виконавчої інспекції розглядає питання про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавлення волі відповідно до закону.

Відповідно до лікарського свідоцтва про смерть № 1350/2020, виданого 28 грудня 2020 року КЗ ЛОР Львівським обласним бюро судово-медичної експертизи ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Дослідивши матеріали справи, суд доходить до висновку, що у задоволенні вищевказаного подання необхідно відмовити, оскільки засуджений ОСОБА_4 вироком Франківського районного суду м. Львова від 06 грудня 2019 року помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 531, 537,539 КПК України , суд,-

у х в а л и в :

У задоволенніподання старшогоінспектора Шевченківського РВ філії Державної установи «Центр пробації» у Львівської області ОСОБА_3 про розстрочку виплати несплаченої суми штрафу або заміну несплаченої суми штрафу покаранням у виді громадських, виправних робіт або позбавлення волі відносно засудженого ОСОБА_4 - відмовити.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом семи днів з моменту її проголошення.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 96353572
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку