open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 756/5286/21

Провадження № 2-д/756/6/21

УКРАЇНА

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 квітня 2021 року місто Київ

Суддя Оболонського районного суду міста Києва Ткач М.М., розглянувши матеріали судового доручення Третього апеляційного адміністративного суду про допит в якості свідка ОСОБА_1 ,

УСТАНОВИВ:

07.04.2021 до Оболонського районного суду міста Києва надійшло судове доручення Третього апеляційного адміністративного суду про допит в якості свідка ОСОБА_1 .

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 07.04.2021 судове доручення передано судді Ткач М.М.

Відповідно до частини 1 статті 83 Кодексу адміністративного судочинства України (далі-КАС України), суд, який розглядає справу або заяву про забезпечення доказів, у разі потреби збирання доказів за межами його територіальної юрисдикції доручає відповідному адміністративному суду провести певні процесуальні дії.

Згідно із частиною 2статті 83 КАС України, в ухвалі про судове доручення коротко викладається зміст справи, що розглядається, зазначаються учасники справи, вказуються обставини, що належить з`ясувати, та докази, які слід зібрати суду, що виконує доручення, зокрема, перелік питань, поставлених свідку учасниками справи та судом. Ухвала про судове доручення надсилається до адміністративного суду, який буде її виконувати, не пізніше наступного дня з дня її постановлення та є обов`язковою для нього.

За вимогами частини 1, частини 2 статті 83 Кодексу адміністративного судочинства України, ухвала про судове доручення невідкладно виконується судом, якому вона адресована, за правилами Кодексу адміністративного судочинства України, які встановлюють порядок вчинення відповідних процесуальних дій. У разі необхідності виконання судових доручень щодо збирання доказів здійснюється у судовому засіданні у встановленому Кодексом адміністративного судочинства України порядку. Учасники справи повідомляються про дату, час і місце вчинення процесуальної дії судом, який виконує доручення, проте їх неявка не є перешкодою для виконання доручення.

Керуючись статями 83, 84, 92, 248, 256, 294 КАС України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

1. Прийняти до свого провадження судове доручення Третього апеляційного адміністративного суду про допит в якості свідка ОСОБА_1 .

2.Призначити судове засідання для виконання судового доручення на 23.04.2020 року о 14 год. 30 хв. у приміщенні Оболонського районного суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 2-Є.

3.Викликати у судове засідання для допиту в якості свідка ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , паспорт серії НОМЕР_1 , виданий Оболонським РВ ГУ МВС України 22 січня 2008 року, що проживає (зареєстрований) за адресою: АДРЕСА_1 ).

Попередити свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Копію ухвали та повістку про виклик направити на адресу ОСОБА_1 , а саме, АДРЕСА_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту підписання.

Суддя М.М. Ткач

Джерело: ЄДРСР 96120262
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку