open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 446/875/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09.03.2021 року Кам`янка-Бузький районний суд Львівської області в складі: головуючого - судді Самсін М. Л.

за участі секретаря судового засідання Груба Л.М.

представника позивача Семенюк І.Я.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кам`янка-Бузька цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Незнанівської сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області, третьої особи: Кам2янка-Бузька державна нотаріальна контора Львівської області,

встановив:

В провадженні Кам`янка-Бузького районного суду Львівської області знаходиться вище вказана справа.

В судовому засіданні представник позивача заявив клопотання про залучення правонаступника відповідача Незнанівської сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області - Добротвірську селищну раду Кам`яка-Бузького району Львівської області, оскільки згідно зрозпорядженням Кабінету Міністрів України №724-р від 12.06.2020 «Про визначення адміністративних центрів та затвердження території територіальних громад Львівської області, територія Незнанівської сільської ради входить до Добротвірської територіальної громади із адміністративним центром в смт. Добротвір.

Відповідач та представник відповідача в судове засідання не з`явились, хоча належним чином були повідомлені про дату та час розгляду справи, не попередили суд про причину неявки.

Розглянувши матеріали клопотання та цивільної справи, суд приходить до висновку, що вказане клопотання підлягає задоволенню.

Відповідно дост. 55 ЦПК України, у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Згідно зрозпорядженням Кабінету Міністрів України №724-р від 12.06.2020 «Про визначення адміністративних центрів та затвердження території територіальних громад Львівської області, територія Незнанівської сільської ради входить до Добротвірської територіальної громади.

Відтак, враховуючи вищенаведене, суд вважає, що Добротвірську селищну раду слід залучити в якості правонаступника відповідача Незнанівської сільської ради у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Незнанівської сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області, третьої особи: Кам`янка-Бузька державна нотаріальна контора Львівської області.

На підставі наведеного та керуючись ст. ст.55,259,260 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в :

клопотання представника позивача ОСОБА_2 про залучення правонаступника відповідача по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Незнанівської сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області, третьої особи: Кам"янка-Бузька державна нотаріальна контора Львівської області - задоволити.

Залучити Добротвірську селищну раду (юридична адреса: 80411 Львівська обл., Кам`янка-Бузький р-н, смт. Добротвір, вул. Івана Франка,20; ЄДРПОУ 04374128) в якості правонаступника відповідача Незнанівської сільської ради у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Незнанівської сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області, третьої особи: Кам2янка-Бузька державна нотаріальна контора Львівської області.

Ухвала оскарженню не підлягає

Ухвали набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: М.Л. Самсін

Джерело: ЄДРСР 95627153
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку