open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

2/754/3360/21

Справа № 754/2490/21

У Х В А Л А

Іменем України

17 березня 2021 року Суддя Деснянського районного суду м. Києва Сенюта В.О., розглянувши клопотання представника позивача про проведення судового засідання в режимі відео конференції у справі за позовною заявою Акціонерного товариства «Акціонерний Банк «Радабанк» до відповідача ОСОБА_1 про стягнення коштів, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач АТ «КБ «Радабанк» звернувся до Деснянського районного суду м. Києва із позовом до відповідача ОСОБА_1 про стягнення коштів.

Ухвалою Деснянського районного суду м. Києва від 16.02.2021 року відкрито спрощене позовне провадження з повідомлення сторін. Судове засідання призначено на 08.04.2021 року на 14 год. 00 хв.

15.03.2021 року електронною поштою на адресу суду надійшло клопотання від представника позивача про проведення судового засідання по справі в режимі відеоконференції.

Подане клопотання обґрунтовано тим, що місце знаходження позивача територіально віддалено від Деснянського районного суду м. Києва, на території України запровадженні карантинні заходи, а також посилається на рекомендації Ради суддів України, затверджені рішенням № 19 від 17.03.2020 року.

Відповідно до ч.1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Згідно з ч.5 ст. 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

В зв`язку з віддаленістю Деснянського районного суду м. Києва від місця знаходження позивача, суд вважає за доцільне провести судове засідання, призначене на 08.04.2021 року о 14 год. 00 хв. в режимі відеоконференції з Центральним апеляційним господарським судом.

На підставі викладеного, керуючись ст.212 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача про проведення судового засідання в режимі відео конференції у справі за позовною заявою Акціонерного товариства «Акціонерний Банк «Радабанк» до відповідача ОСОБА_1 про стягнення коштів - задовольнити.

Судове засідання по цивільній справі № 754/2490/21 за позовною заявою Акціонерного товариства «Акціонерний Банк «Радабанк» до відповідача ОСОБА_1 про стягнення коштів, призначене на 08 квітня 2021 року о 14-00 годині, провести в режимі відеоконференції.

Доручити Центральному апеляційному господарському суду забезпечити проведення відеоконференції 08 квітня 2021 року о 14-00 годині за участю представника позивача Акціонерного товариства «Акціонерний Банк «Радабанк» - Тимчук Олександра Петровича.

Представнику позивача Тимчук Олександру Петровичу з`явитись до Центрального апеляційного господарського суду, який знаходиться за адресою: м. Дніпро, вул.. Дмитра Яворницького, буд. 65, призначеному на 14-00 годину 08 квітня 2021 року, для проведення судового засіданні в режимі відеоконференції.

Деснянський районний суд м. Києва доручає відповідальній особі Центрального апеляційного господарського суду перевірити явку і встановити особу представника позивача Акціонерного товариства «Акціонерний Банк «Радабанк».

Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Відповідно до ч.8 ст. 212 ЦПК України, копію ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надіслати до Центрального апеляційного господарського суду, представнику позивача Тимчуку Олександру Петровичу , який братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В.О.Сенюта

Джерело: ЄДРСР 95620193
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку