open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Народицький районний суд Житомирської області

Справа № 284/188/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 березня 2021 року смт.Народичі

Народицький районний суд Житомирської області в складі:

головуючого-судді Діброви О.В.,

з секретарем Жавнер І.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання начальника Народицького районного відділу державної виконавчої служби Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький) про оголошення розшуку,

ВСТАНОВИВ:

Начальник Народицького районного відділу державної виконавчої служби Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький) Холявицька Н.О. звернулась до суду із зазначеним поданням та просить оголосити розшук ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мотивуючи свої вимоги тим, що остання є боржником по сплаті аліментів, й на даний час місце її перебування невідоме.

Начальник Народицького районного відділу державної виконавчої служби Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький) в судове засідання не з`явилась, просить справу розглядати без її участі.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов такого висновку.

Судом встановлено, що на виконанні у Народицькому районному відділі державної виконавчої служби Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький) перебуває виконавче провадження ВП №61075768, відкрите за виконавчими листами, виданими 29 лютого 2016 року Народицьким районним судом Житомирської області про стягнення з ОСОБА_1 , ідентифікаційний номер НОМЕР_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , зареєстрованої в АДРЕСА_1 , непрацюючої, аліменти на утримання дітей: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , на особистий рахунок № НОМЕР_2 у філії Житомирського обласного відділення АТ «Ощадбанк» №10005\10; ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , на особистий рахунок № НОМЕР_3 у філії Житомирського обласного відділення АТ «Ощадбанк» №10005\10; ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_5 на особистий рахунок № НОМЕР_4 у філії Житомирського обласного відділення АТ «Ощадбанк» №10005\10 в розмірі 1/3 частини заробітку (доходу), але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку на кожну дитину щомісячно, починаючи з 17.08.2015 року до ІНФОРМАЦІЯ_6 , тобто до досягнення повноліття ОСОБА_2 ; в розмірі 2/9 частини заробітку (доходу), але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку щомісячно, починаючи з 10.06.2021 року до ІНФОРМАЦІЯ_7 , тобто до досягнення повноліття ОСОБА_3 , та в розмірі 1/9 частини заробітку (доходу), але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку щомісячно, починаючи з 09.04.2023 року до ІНФОРМАЦІЯ_8 , тобто до досягнення повноліття ОСОБА_4 .

Згідно змісту подання, місце реєстрації та місце перебування боржника на даний час не відоме, а останнє відоме місце її проживання: АДРЕСА_2 .

З копії листа Народицької селищної ради Народицького району Житомирської області №01-16/213 від 09 лютого 2021 року (а.с.9) вбачається, що ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрована по АДРЕСА_2 , однак, на території селища не проживає та місце її перебування невідоме.

Частиною 1 статті 438 ЦК України визначено, що розшук боржника або дитини, привід боржника оголошується за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

На підставі викладеного й враховуючи те, що у державного виконавця відсутні відомості про місце проживання (перебування) ОСОБА_1 боржника у виконавчому провадженні по виконанню виконавчих документів про стягнення аліментів, суд дійшов переконання, що подання слід задовольнити.

Керуючись статтею 438 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Подання задовольнити.

Оголосити розшук ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , останнє відоме місце проживання якої АДРЕСА_2 .

Виконання ухвали доручити відділу поліції №1 Коростенського районного управління поліції ГУНП в Житомирській області

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою учасників справи та осіб, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов`язки (у разі наявності у них права на вчинення відповідних процесуальних дій, передбачених цим Кодексом), поновлює процесуальні строки, встановлені нормами цього Кодексу, якщо визнає причини їх пропуску поважними і такими, що зумовлені обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином. Суд може поновити відповідний строк як до, так і після його закінчення.

Ухвала складена 11 березня 2021 року.

Суддя:О. В. Діброва

Джерело: ЄДРСР 95441154
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку