open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 372/1860/20

Справа № 372/1860/20

Провадження № 2-148/21

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

20 січня 2021 року Обухівський районний суд Київської області у складі:

головуючого судді Кравченка М.В.

при секретарі Бондаренко Є.І.,

за участю позивачки ОСОБА_1 ,

представника позивачки ОСОБА_2 ,

представника відповідача Ярмоленко І.Є.,

розглянувши у приміщенні Обухівського районного суду Київської області у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до виконавчого комітету Української міської ради Обухівського району Київської області, Української міської ради Обухівського району Київської області, третя особа - відділ освіти, молоді та спорту Обухівської районної державної адміністрації Київської області, про визнання недійсним та скасування розпорядження, визнання незаконним та скасування рішення, поновлення на роботі,

ВСТАНОВИВ:

Враховуючи складність справи, а також те, що для складення повного тексту рішення потрібен значний час, суд вважає за можливе відкласти складення рішення у повному обсязі на десятиденний строк з дня закінчення розгляду справи та на підставі ч. 6 ст. 259, ч. 6 ст. 268 ЦПК України проголосити вступну і резолютивну частину рішення.

Керуючись ст. 19 Конституції України, ст.ст. 4, 10, 12, 13, 18, 19, 76, 81, 82, 89, 109, 259, 263-265, 268, 273, 276, 282, 365 Цивільного процесуального кодексу України, ст.ст. 40, 139, 147-149, 233 Кодексу законів про працю України, ст.ст. 42, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 22, 25 Закону України «Про освіту», суд

ВИРІШИВ:

Позов задовольнити частково.

Визнати незаконним та скасувати рішення сімдесятої (позачергової) сесії сьомого скликання Української міської ради від 18 червня 2020 року «Про розгляд депутатського звернення щодо скасування розпорядження «Про догану завідувачу ДНЗ «Сонечко» ОСОБА_1 » в частині пунктів 2-5 щодо звільнення ОСОБА_1 .

Поновити ОСОБА_1 на посаді директора закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» Української міської ради.

В задоволенні іншої частини позовних вимог відмовити.

Стягнути з Української міської ради Обухівського району Київської області на користь ОСОБА_1 судові витрати в розмірі 840 грн. 80 коп.

Допустити негайне виконання рішення суду в частині поновлення на роботі.

Рішення суду може бути оскаржене до Київського апеляційного суду через Обухівський районний суд Київської області шляхом подачі в тридцятиденний строк з дня проголошення рішення апеляційної скарги, а в разі проголошення вступної та резолютивної частини або розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, в той же строк з дня складання повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги усіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті провадження чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя М.В.Кравченко

Джерело: ЄДРСР 94266566
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку