open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 916/3259/20

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

65119, м. Одеса, просп. Шевченка, 29, тел.: (0482) 307-983, e-mail: inbox@od.arbitr.gov.ua

веб-адреса: http://od.arbitr.gov.ua

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

УХВАЛА

"19" січня 2021 р. Справа № 916/3259/20

За заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ; код НОМЕР_1 )

про неплатоспроможність

Суддя Лепеха Г.А.

Представники:

від ОСОБА_1 - Гусаров О.Л.

керуючий реструктуризацією - арбітражний керуючий Сніткіна І.А.

Суть спору: про неплатоспроможність

Ухвалою господарського суду Одеської області від 01.12.2020р. відкрито провадження у справі про неплатоспроможність ОСОБА_1 , введено мораторій на задоволення вимог кредиторів, введено процедуру реструктуризації боргів боржника, керуючим реструктуризацією призначено арбітражного керуючого Сніткіну І.А.

Керуючим реструктуризацією надано до суду звіт про хід процедури.

Поряд з цим, арбітражний керуючий Сніткіна І.А. звернулась до господарського суду з заявою про виплату грошової винагороди за виконання повноважень керуючого реструктуризацією боржника в сумі 10 945 грн.

Відповідно до ч. 1 ст. 12 Кодексу України з процедур банкрутства арбітражний керуючий користується усіма правами розпорядника майна, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією, ліквідатора відповідно до законодавства, у тому числі має право, зокрема, отримувати винагороду в розмірі та порядку, передбачених цим Кодексом.

Згідно ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства арбітражний керуючий виконує повноваження за грошову винагороду.

Частиною 2 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що право вимоги основної грошової винагороди виникає в арбітражного керуючого в останній день кожного календарного місяця виконання ним повноважень.

Сплата основної винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна, ліквідатора, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією здійснюється за рахунок коштів, авансованих заявником (кредитором або боржником) на депозитний рахунок господарського суду, який розглядає справу, до моменту подання заяви про відкриття провадження у справі.

Розглянувши вказану заяву керуючого реструктуризацією, дослідивши наявні докази, суд вважає її обґрунтованою та такою, що підлягає задоволенню.

У зв`язку з необхідністю нових доказів, розгляд справи підлягає відкладенню.

Керуючись ч. 1 ст. 12, ст. 30, ст.ст. 119-122 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 234 ГПК України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Призначити розгляд справи на "09" лютого 2021 р. о 10:15. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т. Шевченка, 29, в к. № 15 тел. 0(482)307-965.

2. Фінансово-економічному відділу господарського суду Одеської області здійснити сплату грошової винагороди арбітражному керуючому Сніткіній Ірині Анатоліївні (свідоцтво № 521 від 21.03.2013р.) на рахунок НОМЕР_2 у ПАТ КБ "ПРИВАТ БАНК", МФО 328704, код одержувача НОМЕР_3 , призначення платежу: грошова винагорода керуючого реструктуризацією, в сумі 10 945 (десять тисяч дев`ятсот сорок п`ять) грн. з депозитного рахунку Господарського суду Одеської області за рахунок авансованих коштів згідно квитанції АТ "Ощадбанк" № 40 від 11.11.2020р.

3. Зобов`язати надати до суду:

Керуючого реструктуризацією - письмові відомості про хід процедури.

4. Визнати явку у судове засідання обов`язковою.

Ухвала набирає законної сили в порядку ч.4 ст. 9 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 235 ГПК України та може бути оскаржена у відповідності до ст.ст. 254, 255 ГПК України .

Повний текст ухвали складено та підписано 19 січня 2021 р.

Суддя Г.А. Лепеха

Джерело: ЄДРСР 94226612
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку