open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 186/138/13- к

Провадження № 1-в/0186/7/21

У Х В А Л А

19 січня 2021 року м.Першотравенськ.

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого - судді ОСОБА_1

секретар - ОСОБА_2

з участю представника Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області - ОСОБА_3

засудженого - ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Першотравенську подання Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області відносно:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Першотравенська, Дніпропетровської області, громадянина України, непрацюючого, зареєстрованого та проживаючого АДРЕСА_1 , раніше судимого:

- 14 лютого 2013 року Першотравенським міським судом Дніпропетровської області по ч.1 ст.187 КК України до 3 років позбавлення волі,

про встановлення адміністративного нагляду,

В С Т А Н О В И В :

18 січня 2021 року в провадження Першотравенського міського суду надійшло подання начальника Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області про встановлення адміністративного нагляду відносно ОСОБА_4 .

Подання обґрунтоване тим, що ОСОБА_4 , після звільнення з місць позбавлення волі, був офіційно попереджений про можливість встановлення адміністративного нагляду в разі порушення ним чинного законодавства України, як такого, що формально підпадає під дію вимог Закону України « Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі». Однак, він систематично порушує громадський порядок, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, ніде не працює, на попередження органів внутрішніх справ не реагує, що підтверджується протоколами :

1.29 грудня 2020 року по ч.1 ст.51 КУпАп - справа перебуває на розгляді в суді;

2.13 січня 2021 року по ч.1 ст.178 КУпАП - попередження;

3.14 січня 2021 року по ч.1 ст.175-1 КУпАП - попередження.

В зв`язку з наведеним, на підставі ч.2 ст.6 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі», Першотравенський ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області просить суд встановити адміністративний нагляд над ОСОБА_4 строком на 1 рік та встановити ряд обмежень.

В судовому засіданні представник Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП подання підтримав.

ОСОБА_4 в судовому засіданні не заперечував проти задоволення подання.

Дослідивши подання та додані матеріали, заслухавши думку учасників процесу, суд приходить до висновку , що подання підлягає задоволенню.

Як встановлено в судовому засіданні ОСОБА_4 був засуджений вироком Першотравенського міського суду Дніпропетровської області від 14 лютого 2013 року по ч.1 ст.187 КК України до 3 років позбавлення волі, звільнився з місць позбавлення волі та був взятий на облік, як особа, що формально підпадає під дію вимог Закону України « Про адміністративний нагляд за особами, які звільнилися з місць позбавлення волі ».

Також, було встановлено,що за період перебування на обліку, як формально підпадаючого під адміністративний нагляд ОСОБА_4 на шлях виправлення не став, не зробив потрібних висновків та допустив порушення адміністративного законодавства, на протязі 2020 -2021 років порушував громадський порядок, за що притягувався до адміністративної відповідальності.

Згідно ст.6 Закону України « Про адміністративний нагляд за особами, які звільнилися з місць позбавлення волі » адміністративний нагляд встановлюється у визначеному статтею 5 цього Закону порядку терміном від одного року до двох років і не може перевищувати термінів, передбачених законом для погашення або зняття судимості.

Виходячи з вищезазначеного, суд вважає за необхідне задовільнити подання Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України у Дніпропетровській області щодо встановлення адміністративного нагляду у відношенні до ОСОБА_4 .

На підставі викладеного, керуючись ст.3.4.5.6. п.8 Закону України « Про адміністративний нагляд за особами, які звільнилися з місць позбавлення волі » - пунктом 6.1 Інструкції про порядок організації здійснення адміністративного нагляду за особами, звільненими з місць позбавлення волі, затвердженої наказом МВС, ДДВП 04.11.2003 року за №1303/2003,- суд

ПОСТАНОВИВ :

Подання Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області про встановлення адміністративного нагляду відносно засудженого ОСОБА_4 - задовільнити.

Встановити адміністративний нагляд у відношенні ОСОБА_4 строком на 1 (один) рік.

Встановити йому наступні обмеження :

1.Заборонити з`являтися в місцях масового скупчення людей і торгових точок, де реалізуються спиртні напої на розлив.

2.Заборонити виїзд за межі м.Першотравенська, Дніпропеттровської області без дозволу Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП України в Дніпропетровській області.

3.Зобов`язати з`являтися на реєстрацію до Першотравенського ВП Павлоградського ВП ГУНП в Дніпропетровській області 1,2,3 та 4 понеділка кожного місяця;

4.Заборонити виходити з будинку за місцем свого проживання з 21:00 до 05:00 години щоденно.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга до Дніпровського апеляційного суду протягом семи днів з моменту її проголошення.

Суддя: ОСОБА_1 .

Джерело: ЄДРСР 94223969
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку