open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ПУСТОМИТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СУДОВИЙ НАКАЗ

18.01.2021 року Справа № 450/4361/20

Суддя Пустомитівського районногосуду Львівськоїобласті КуксаД.А.розглянувши заявутовариства зобмеженою відповідальністю«Львівенергозбут» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 заборгованості за спожиту електричну енергію , -

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 161 ЦПК України судовий наказ може бути видано, у разі якщо: заявлено вимогу про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та 3 відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості.

Відповідно до ст. ст. 11, 526, 610, 611, 625 ЦК України, ст. ст. 160, 161, 167, 168 ЦПК України,-

Н А К А З У Ю :

1.Стягнути солідарноз ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,паспорт НОМЕР_1 зареєстрований заадресою АДРЕСА_1 ,проживає заадресою АДРЕСА_2 , ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ,РНОКПП НОМЕР_2 зареєстрована заадресою АДРЕСА_2 , ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 ,ІД НОМЕР_3 зареєстрований заадресою АДРЕСА_2 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_4 ,паспорт НОМЕР_4 зареєстрована заадресою АДРЕСА_2 , ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_5 ,паспорт НОМЕР_5 зареєстрований заадресою АДРЕСА_2 ,на користьтовариства зобмеженою відповідальністю«Львівенергозбут» місце знаходження м. Львів, вул. Шевченка,1, заборгованість за спожиту електричну енергію 2205 (дві тисячі двісті п`ять) грн. 13 коп., 210 (двісті десять) грн. 20 коп. сплаченого судового збору.

3. Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя: Д.А. Кукса

Згідно п. 7 ч. 1 ст.165ЦПК України під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Згідно ч. ч. 1, 2 ст.170ЦПК України боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб. Заява про скасування судового наказу подається в суд у письмовій формі.

Відповідно до ч. 1 ст.172ЦПК України судовий наказ набирає законної сили у разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання.

Судовий наказ в частині стягнення заборгованості може бути пред`явлений до виконання протягом трьох років, в частині стягнення судового збору - протягом трьох місяців, з наступного дня після набрання ним законної сили.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі «Судова влада України» за веб-адресою сторінки суду:http://pu.lv.court.gov.ua.

Судовий наказ набрав чинності"" 20___ року

Судовий наказ видано стягувачу „____ ________________ 20 ___ року

СуддяД. А. Кукса

ВІДМІТКИ ПРО ВИКОНАННЯ СУДОВОГО НАКАЗУ

Дата надходження судового наказу на виконанняПовне найменування установи, підприємства, організації, в якому знаходився судовий наказ на виконанніЗагальна сума, відрахована за судовим наказомДата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачевіПідстава повернення судового наказуПідпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладанням печатки)Примітки

Інші відмітки ______________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 94213932
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку