open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Краснолиманський міський суд Донецької області

СУДОВИЙ НАКАЗ

14.01.2021 рокуСправа № 236/4525/20

Суддя Краснолиманського міського суду Донецької області Бєлоусов А. Є. , розглянув заяву Комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу" в особі відокремленого підрозділу Лиманського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства про видачу судового наказу щодо стягнення з ОСОБА_1 , ОСОБА_2 заборгованості за послуги водопостачання в розмірі 2584,04 грн. та судових витрат в розмірі 210,20 грн.

Відповідно до ст. 265, 526, 527, 530, 1050 ЦК України, ст. 160, 161, 167, 168 ЦПК України, Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,

Н А К А З У Ю :

Стягнути солідарно з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП - НОМЕР_1 , та ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП - НОМЕР_2 , які зареєстровані за адресою: АДРЕСА_1 , на користь Лиманського виробничого управління водопроводно-каналізаційного господарства, розташованого за адресою: вул. Зелений Гай, 16"а", м. Лиман, Донецька область (рахунок НОМЕР_3 в АТ "ОТП-Банк", МФО 300528, ідентифікаційний номер суб`єкта господарювання за Єдиним державнимреєстром юридичнихосіб,фізичних осіб-підприємцівта громадськихформувань 35580890) заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення в розмірі 2584 (дві тисячі п`ятсот вісімдесят чотири) грн. 04 коп..

Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП - НОМЕР_1 , та ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП - НОМЕР_2 , які зареєстровані за адресою: АДРЕСА_1 , на користь Лиманського виробничого управління водопроводно-каналізаційного господарства, розташованого за адресою: вул. Зелений Гай, 16"а", м. Лиман, Донецька область (рахунок НОМЕР_3 в АТ "ОТП-Банк", МФО 300528, ідентифікаційний номер суб`єкта господарювання за Єдиним державнимреєстром юридичнихосіб,фізичних осіб-підприємцівта громадськихформувань 35580890) витрати щодо сплати заявником судового збору в сумі по 105 (сто п`ять) грн. 10 коп. з кожного боржника.

Відповідно до п. 7 ч. 1 ст. 168 ЦПК України під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Згідно зі статтею 170 ЦПК України у разі заперечення проти вимог стягувача боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії судового наказу подати заяву до Краснолиманського міського суду Донецької області про його скасування.

Згідно із п.3 розд. XII "Прикінцеві положення" ЦПК України під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою учасників справи та осіб, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов`язки (у разі наявності у них права на вчинення відповідних процесуальних дій, передбачених цим Кодексом), поновлює процесуальні строки, встановлені нормами цього Кодексу, якщо визнає причини їх пропуску поважними і такими, що зумовлені обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином. Суд може поновити відповідний строк як до, так і після його закінчення.

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя - А.Є.Бєлоусов

Джерело: ЄДРСР 94187083
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку