open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

СУДОВИЙ НАКАЗ

15 січня 2021 року Справа № 235/58/21

Провадження № 2-н/235/4/21

м. Покровськ

Суддя Красноармійського міськрайонного суду Донецької області Хмельова С.М., розглянувши заяву Асоціації об`єднань співвласників багатоквартирних будинків «Шахтарський» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за обслуговування неподільного та загального майна співвласників квартир та нежитлових приміщень,

Відповідно до ст.1 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»: житлово-комунальні послуги - результат господарської діяльності, спрямованої на забезпечення умов проживання та перебування осіб у жилих і нежилих приміщеннях, будинках і спорудах, комплексах будинків і споруд відповідно до нормативів, норм, стандартів, порядків і правил.

Відповідно ст.15 Закону України «Про об`єднання співвласників багатоквартирного будинку» співвласник зобов`язаний своєчасно і в повному обсязі сплачувати належні внески і платежі.

Відповідно до ст.ст.526, 527, 530 ЦК України зобов`язання повинні виконуватись належним чином і в установлений строк відповідно до умов договору та вимог закону.

Пунктом 3 частини 1 статті 161 ЦПК України передбачено, що судовий наказ може бути видано, якщо заявлено вимогу про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та 3 відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості.

Керуючись ст.ст.322, 526, 527, 530 ЦК України, Законом України «Про об`єднання співвласників багатоквартирного будинку», Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», ст.ст.161,167,168,170 ЦПК України, -

НАКАЗУЮ:

1. Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ,який євласником квартириза адресою: АДРЕСА_1 ,на користь Асоціації об`єднань співвласників багатоквартирних будинків «Шахтарський», ЄДРПОУ 41321174, адреса: АДРЕСА_2 :

- заборгованість за обслуговуваннянеподільного тазагального майнаспіввласників квартирта нежитловихприміщень в будинку АДРЕСА_2 у сумі 2241 (дві тисячі двісті сорок одна) гривня 17 копійок;

- судовий збір в сумі 227 (двісті двадцять сім) гривень 00 копійок.

2. Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Відповідно до п. 7 ч. 1 ст. 168 ЦПК України під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Згідно з ч. 1 ст. 170 ЦПК України боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав.

Процесуальні строки, встановлені ЦПК України можуть бути поновлені відповідно до пункту 3 Прикінцевих положень ЦПК України.

Судовий наказ набрав законної сили «______» __________ 20___ року

Судовий наказ може бути пред`явлений до виконання в строк до «______» __________ 20___ року.

Судовий наказ виданий «_______» ___________________ 20____ року

Електронний варіант судового наказу знаходиться в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua

Суддя __________________________ С.М. Хмельова

Джерело: ЄДРСР 94187064
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку