open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 387/709/20

Номер провадження по справі 3/387/28/21

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

13 січня 2021 року смт Добровеличківка

Суддя Добровеличківського районного суду Кіровоградської області Майстер І. П.

розглянувши справу про адміністративне правопорушення, яка надійшла від Добровеличківського відділення поліції Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області відносно

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Помічна Добровеличківського району Кіровоградської області та жителя АДРЕСА_1 , громадянина України, працює м.Помічна, ПЧ-12, монтер колії, ідентифікаційний номер в матеріалах справи відсутній, -

за ст. 173 КпАП України, -

В С Т А Н О В И В :

Зі змісту протоколу про адміністративне правопорушення ОСОБА_1 14.07.2020 о 01 годині 43 хвилини в м.Помічна Добровеличківського району Кіровоградської області по вулиці Незалежності,51 з хуліганських мотивів здійснив пошкодження паркану шляхом вилиття фарби на паркан у вигляді плям, чим порушив своїми діями громадський порядок.

Судом встановлено, що станом на момент розгляду справи 13.01.2021 минуло 3 місяці з моменту вчинення правопорушення, водночас справа надійшла до суду 12.02.2021 з доопрацювання, тобто після спливу тримісячного терміну. Суд також зазначає, що працівниками поліції не виконана постанова суду про доопрацювання від 09.09.2020.

Добровеличківського ВП Новоукраїнського ВП ГУНП України в Кіровоградській області надійшла вперше 07.08.2020 року, постановою Добровеличківського районного суду Кіровоградської області від 09.09.2020 протокол про адміністративне правопорушення було направлено на доопрацювання до Добровеличківського ВП Новоукраїнського ВП ГУНП в Кіровоградській області. Після доопрацювання протокол про адміністративне правопорушення надійшов до суду 12.01.2021, тобто після спливу терміну давності з дня вчинення адміністративного правопорушення, а саме протокол було складено 27.07.2020.

Відповідно до ч.2 ст.38 КпАП України, якщо справа про адміністративне правопорушення відповідно до цього Кодексу чи інших законів підвідомча суду (судді), стягнення може бути накладено не пізніше як через три місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні не пізніш як через три місяці з дня його виявлення.

Відповідно до п.7 ст. 247 КпАП України провадження у справі про адміністративне правопорушення не може бути розпочато, а розпочате підлягає закриттю за обставин закінчення на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення строків, передбачених статтею 38 цього Кодексу.

Враховуючи зазначене, вважаю, що провадження у справі необхідно закрити .

Керуючись ст.ст.38,173, 247 КпАП України, -

П О С Т А Н О В И В :

Провадження у справі про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 за ст.173 КпАП України закрити у зв`язку із закінченням строку накладення адміністративного стягнення.

Постанова суду може бути оскаржена до Кропивницького апеляційного суду протягом десяти днів з дня її проголошення шляхом подачі апеляційної скарги через суд першої інстанції .

Суддя

Добровеличківського районного суду

Кіровоградської області І. П. Майстер

Джерело: ЄДРСР 94182745
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку