open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
Справа № 285/3530/20
Моніторити
Постанова /15.06.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /01.06.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /07.04.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /25.03.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /05.03.2021/ Житомирський апеляційний суд Постанова /22.02.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /16.02.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /03.02.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /16.01.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /13.01.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області
emblem
Справа № 285/3530/20
Вирок /23.01.2018/ Верховний Суд Постанова /15.06.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /01.06.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /07.04.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /25.03.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /05.03.2021/ Житомирський апеляційний суд Постанова /22.02.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /16.02.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /03.02.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /16.01.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області Постанова /13.01.2021/ Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської областіНовоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

Справа № 285/3530/20

провадження в справі 3/0285/79/21

ПОСТАНОВА

Іменем України

16 січня 2021 року м. Новоград-Волинський

Суддя Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області Васильчук Л.Й., розглянувши клопотання адвоката Рогів Тетяни Романівни

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі

про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 за ст. 124 КУпАП,

ВСТАНОВИВ:

Представник потерпілого ОСОБА_2 - адвокат Рогів Тетяна Романівна до суду подала клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції для забезпечення своєчасного розгляду справи та зважаючи на віддаленість регіонів, а також для проведення допиту експерта ОСОБА_3 .

Дослідивши матеріали справи та подані докази, з`ясувавши всі обставини справи в їх сукупності, суд вважає, що клопотання адвоката Рогів Тетяни Романівни підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч. 7 ст. 11 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

У зв`язку з тим, що експерт ОСОБА_3 перебуває у м. Івано-Франківськ, суд вважає клопотання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

Керуючись ч. 7 ст. 11 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", ст. 283 КУпАП, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника представника потерпілого ОСОБА_2 - адвоката Рогів Тетяни Романівни задовольнити.

Судове засідання 03.02.2021 року о13год.30хв. у справі про адміністративне правопорушення про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 за ст. 124 КУпАП, проводити в режимі відеоконференції.

Організацію та контроль за виконанням постанови суду в частині забезпечення відеозв`язку Івано-Франківського окружного адміністративного суду з Новоград-Волинським міськрайонним судом Житомирської області покласти на керівника апарату Івано-Франківського окружного адміністративного суду.

Організацію та контроль за виконанням постанови суду в частині забезпечення відеозв`язку Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області з Івано-Франківським окружним адміністративним судом покласти на керівника апарату Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області.

Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції повинні фіксуватися за допомогою технічних засобів звуко- та відеозапису.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі та для виконання до Івано-Франківського окружного адміністративного суду (вул. Незалежності, 46, м. Івано-Франківськ).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.Й. Васильчук

Джерело: ЄДРСР 94181899
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку