open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 387/1084/20

Провадження № 1-кп/384/13/2021

11 січня 2021 року смт. Вільшанка

Вільшанський районний суд Кіровоградської області у складі: головуючого судді ОСОБА_1

з участю секретарясудового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в смт. Вільшанка Кіровоградської області обвинувальний акт у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12020120140000364 від 10 вересня 2020 року, за обвинуваченням:

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця та жителя АДРЕСА_1 , українця, громадянина України, не працюючого, освіта повна середня, неодруженого, раніше судимого:

- 24.01.2007 Московським районним судом м. Брест за ч.3 ст. 339 КК Білорусії до трьох років позбавлення волі;

- 24.12.2010 Добровеличківським районним судом Кіровоградської області за ч.3 ст. 185 КК України строком на три роки позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з іспитовим строком на два роки;

- 19.12.2012 Добровеличківським районним судом Кіровоградської області за ч.3 ст. 186, ч.2 ст. 185 КК України строком на чотири роки шість місяців позбавлення волі.

- у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченогоч. 3 ст.186 КК України

за участі сторін кримінального провадження: прокурора ОСОБА_4 ,

обвинуваченого ОСОБА_3 , захисника обвинуваченого - адвоката ОСОБА_5 ,

потерпілого ОСОБА_6 ,

в с т а н о в и в:

Прокурор у судовому засіданні заявив клопотання про привід свідка ОСОБА_7 у наступне судове засідання для проведення судового розгляду.

Крім цього, захисник обвинуваченого адвокат ОСОБА_5 заявила клопотання про виклик у судове засідання ОСОБА_8 для допиту її в судовому засіданні як свідка.

Відповідно до ст.139 КПК України, якщо свідок, який був у встановлений цим Кодексом порядку викликаний, не з`явився без поважних причин або не повідомив про причини свого неприбуття, до свідка може бути застосовано привід.

Відповідно до ст. 140 КПК України, привід полягає у примусовому супроводженні особи, до якої він застосовується, особою, яка виконує ухвалу про здійснення приводу, до місця її виклику в зазначений в ухвалі час.

Відсутність в судовому засіданні свідка ОСОБА_7 без поважних причин робить неможливим проведення судового засідання, тому суд вважає за необхідне застосувати до нього привід через органи Національної поліції для забезпечення розгляду кримінального провадження.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.139, 140 КПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Відкласти розгляд кримінального провадження за обвинуваченням ОСОБА_3 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 КК України на 21 січня 2021 року на 14 год. 00 хв., про що повідомити учасників судового провадження.

Викликати у судове засідання свідка ОСОБА_8 , яка проживає в АДРЕСА_1 .

Застосувати привід до ОСОБА_7 , який проживає в АДРЕСА_1 для забезпечення його явки у судове засідання призначене на 21 січня 2021 року на 14 годин 00 хвилин.

Привід доручити Добровеличківському ВП Новоукраїнського ВП ГУНП в Кіровоградській області.

Про виконання приводу або неможливості виконання із зазначенням причин інформувати головуючого до засідання письмово.

Особа, рішення про здійснення приводу якої прийнято судом зобов`язана прибути до місця виклику в зазначений в ухвалі про здійснення приводу час у супроводі особи, яка виконує ухвалу.

У випадку невиконання особою, що підлягає приводу, законних вимог щодо виконання ухвали про здійснення приводу, до неї можуть бути застосовані заходи фізичного впливу, які дозволяють здійснити її супроводження до місця виклику. Застосуванню заходів фізичного впливу повинно передувати попередження про намір їх застосування. У разі неможливості уникнути застосування заходів фізичного впливу вони не повинні перевищувати міри, необхідної для виконання ухвали про здійснення приводу, і мають зводитися до мінімального впливу на особу. Забороняється застосування заходів впливу, які можуть завдати шкоди здоров`ю особи, а також примушення особи перебувати в умовах, що перешкоджають її вільному пересуванню, протягом часу більшого, ніж необхідно для негайного доставлення особи до місця виклику. Перевищення повноважень щодо застосування заходів фізичного впливу тягне за собою відповідальність, встановлену законом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 94052801
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку