open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Єдиний унікальний номер 243/10249/20

Провадження номер 2-о/243/1044/2020

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(вступна та резолютивна частини)

«17» грудня 2020 року м. Слов`янськ

Слов`янський міськрайонний суд Донецької області у складі:

Головуючого - судді Дюміної Н.О.,

присяжних Моруженко В.Л., Панченко І.Ю.,

при секретарі - Прилуцькій А.В.,

за участю

заявника ОСОБА_1

представника Органу опіки та піклування

Слов`янської міської ради Цвєткової О.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Слов`янська цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи Орган опіки та піклування Слов`янської міської ради, Слов`янський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області про всиновлення, -

ВСТАНОВИВ:

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 12-13, 76 -79, 81,141, 259, 263 - 265, 280 Цивільно процесуального Кодексу України; ст. ст. 207, 211, 219, 222, 224, 229, 231-234 Сімейного Кодексу України, суд, -

ВИРІШИВ:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи Орган опіки та піклування Слов`янської міської ради, Слов`янський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області про всиновлення - задовольнити.

Визнати ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , усиновителем ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Внести зміни в актовий запис про народження ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , від 09 жовтня 2019 року № 590, складений Слов`янським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), а саме: в графі «Прізвище» змінити з « ОСОБА_2 » на « ІНФОРМАЦІЯ_3 », в графі «По батькові» змінити по батькові дитини з « ОСОБА_2 » на « ІНФОРМАЦІЯ_3 », в графі «Мати» зазначити « ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянка України, уродженка смт Райгородок Слов`янського району Донецької області, зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 ».

Власне ім`я, дату та місце народження дитини залишити без змін.

Відомості про батька зазначити відповідно до вимог ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України « ОСОБА_7 , громадянин України».

На рішення суду може бути подано апеляційну скаргу до Донецького апеляційного суду через Слов`янський міськрайонний суд Донецької області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду .

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

Повний текст рішення буде виготовлено 24 грудня 2020 року.

Головуючий суддя Н.О.Дюміна

Присяжні: В.Л. Моруженко

І.Ю.Панченко

Джерело: ЄДРСР 93815313
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку