open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Розсекречено

прим. № 2

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 листопада 2019 року слідчий суддя Сумського апеляційного суду ОСОБА_1 розглянувши клопотання прокурора Сумської місцевої прокуратури ОСОБА_2 внесеного в ході розслідування кримінального провадження №42019201010000146 від 06.06.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України про надання дозволу на проведення негласної слідчої (розшукової) дії,-

ВСТАНОВИЛА:

Слідчим відділом Сумського ВП ГУНП в Сумській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №4201920101000146 внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 06.06.2019 за фактом противоправного привласнення та розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем вчиненого за попередньою змовою групою осіб, а саме ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 .

Дії вказаної особи підпадають під ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, який відповідно до ч. 4 ст. 12 КК України віднесений до категорії тяжких.

Процесуальне керівництво здійснюється Сумською місцевою прокуратурою.

Встановлено, що ОСОБА_5 у своїй протиправній діяльності використовує номер мобільного телефону: оператора мобільного зв`язку ПрАТ «ВФ України» та ТОВ «Лайфселл».

Відомості про зміст телефонних розмов вказаної особи за вказаним номером телефону можуть бути використані в якості доказів у цьому кримінальному провадженні, адже з них можливо встановити від кого саме та в який спосіб зазначена особа привласнює кошти.

З огляду на викладене, для досягнення та отримання доказів у ньому вбачається за необхідне провести стосовно вищевказаної особи негласні слідчі дії, а саме зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж; тобто

конспіративне перехоплення та фіксацію з використання технічних засобів телефонних розмов, змісту СМС-повідомлень, що передаються засобами мобільного зв`язку оператора мобільного зв`язку ПрАТ «ВФ Україна», ТОВ «Лайфселл» за вказаним номером мобільного телефону, тривалістю 30 днів.

Отримати вказані відомості у інший спосіб, без проведення негласних слідчих дій, на даний час неможливо з огляду на те, що вказана особа може бути обізнана про методи та способи роботи правоохоронних органів, зацікавлена у збереженні в таємниці фактів привласнення та розтрати майна, та крім того особи, в інтересах яких діє останній, перебувають у залежності від вказаної особи і, відповідно, ні вони, ні їх родичі не зацікавлені у розголошенні цього факту.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 40, 246, 248, 258, 263 К ПК України, -

УХВАЛИЛА:

Надати дозвіл на проведення негласної слідчої дії - зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж шляхом фіксації телефонних розмов з номеру мобільного телефону оператора мобільного зв`язку ПрАТ «ВФ Україна» НОМЕР_1 та ТОВ «Лайфселл» НОМЕР_2 , якими користується ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованого за адресою АДРЕСА_1 , строком на 30 днів.

Слідчий суддя Сумського ОСОБА_6 Філонова

апеляційного суду

Джерело: ЄДРСР 93067341
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку