open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 638/14656/20

Номер провадження 2 Н/638/3055/20

СУДОВИЙ НАКАЗ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 листопада 2020 року суддя Дзержинського районного суду м. Харкова Грищенко І. О., розглянувши заяву ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , паспорт серія НОМЕР_2 , виданий Московським МВ ХМУ УМВС України в Харківській області 27.09.2002 року) до Товариства з обмеженою відповідальністю «Видавництво Фоліо» (місцезнаходження: 61057, місто Харків, вул. Римарська, будинок 21А, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 31236156) про видачу судового наказу про стягнення нарахованої, але не виплаченої працівникові суми заробітної плати та середнього заробітку за час затримки розрахунку,

встановив:

За змістом ч. 1 ст. 115 КЗпП України заробітна плата виплачується працівникам регулярно в робочі дні у строки, встановлені колективним договором або нормативним актом роботодавця, погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації чи іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом (а в разі відсутності таких органів представниками, обраними і уповноваженими трудовим колективом), але не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує шістнадцяти календарних днів, та не пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата.

Згідно ст. 117 КЗпП України у разі невиплати з вини власника або уповноваженого ним органу належних звільненому працівникові сум у строки, зазначені у ст. 116 КЗпП, при відсутності спору про їх розмір підприємство, установа, організація повинні виплатити працівникові його середній заробіток за весь час затримки по день фактичного розрахунку.

На підставі ст. ст. 115, 117 КЗпП України, керуючись ст. ст. 161 170 ЦПК України,

наказую:

1.Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Видавництво Фоліо» (місцезнаходження: 61057, місто Харків, вул. Римарська, будинок 21А, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 31236156) на користь ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , паспорт серія НОМЕР_2 , виданий Московським МВ ХМУ УМВС України в Харківській області 27.09.2002 року) заборгованість по нарахованій, але не виплаченій працівникові суми заробітної плати та середнього заробітку за час затримки розрахунку в розмірі 28968,69 грн. (двадцять вісім тисяч дев`ятсот шістдесят вісім грн. 69 коп.), з яких: 17106,65 грн. заборгованість з нарахованої, але не виплаченої заробітної плати з квітня 2020 року по серпень 2020 року, 4708,91 грн. заборгованість з заробітної плати за вересень 2020 року та компенсація за невикористану відпустку, 7153,13 грн. сума середнього заробітку з моменту звільнення до подачі цієї заяви до суду.

2. Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Видавництво Фоліо» (місцезнаходження: 61057, місто Харків, вул. Римарська, будинок 21А, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 31236156) на користь ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , паспорт серія НОМЕР_2 , виданий Московським МВ ХМУ УМВС України в Харківській області 27.09.2002 року) судовий збір у розмірі 210,20 грн. (двісті десять грн. 20 коп.)

3. Суддя повідомляє про те, що під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суддя не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

4. Після видачі судового наказу не пізніше наступного дня надіслати його копію (текст), що містить інформацію про веб адресу такого рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень, боржникові рекомендованим листом із повідомленням про вручення, одночасно з копією судового наказу боржникові надіслати копію заяви стягувача про видачу судового наказу разом з доданими до неї документами.

Суддя ____________________ І. О. Грищенко

підпис

За змістом ч. 3 ст. 167 ЦПК України судовий наказ оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, проте може бути скасований.

За змістом ч. 1 ст. 170 ЦПК України боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав.

Судовий наказ набрав чинності «_____» ______________________ 20 ___ року

Судовий наказ виданий «_____» ______________________ 20 ___ року

Строк пред`явлення судового наказу до виконання протягом трьох років.

Суддя ____________________ І. О. Грищенко

підпис

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надхо-дження судо-вого наказу на виконанняПовне найменування установи, підприємства, організації, у якому знаходився судовий наказ на виконанніЗагальна сума, відрахована за судо-вим наказомДата повернен-ня судового наказу до органу державної виконавчої служби чи стягувачевіПідстава повернення судового наказуПідпис керівника установи, підприєм-ства, організаці (з прикладанням печатки)Примітки

Інші відмітки ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 92813143
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку