open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 283/2066/20

Провадження №2/283/660/2020

У Х В А Л А

05 жовтня 2020 року м. Малин

Малинський районний суд Житомирської області у складі:

головуючого судді Тимошенка А.О.,

за участю:

секретаря Кравець Л.Ю.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Малинські ресурси» про розірвання договору оренди земельної ділянки,-

встановив:

ОСОБА_1 додала до позовної заяви клопотання, в якому просить витребувати в Центрі надання адміністративних послуг Малинської районної державної адміністрації копію договору оренди землі № 81/1, що був укладений 30.10.2013 року між ОСОБА_2 та Товариством з обмеженою відповідальністю «Малинські ресурси», в особі директора Литвиненка Володимира Григоровича, код ЄДРПОУ 34082594, зареєстрований 25.01.2018 року державним реєстратором Пиріжківської сільської ради Малинського району Житомирської області Лисенко Сергієм Володимировичем за № 39416609, а також завірені копії інших документів, що стали підставою для його реєстрації.

Суд вважає, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно дост.84ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті83цього Кодексу.Якщо такеклопотання заявленоз пропускомвстановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

У клопотанні повинно бути зазначено:

1) який доказ витребовується;

2) обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати;

3) підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа;

4) вжиті особою, яка подає клопотання, заходи для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу.

У разізадоволення клопотаннясуд своєюухвалою витребовуєвідповідні докази. Суд може витребувати докази також до подання позову як захід забезпечення доказів у порядку, встановленому статтями 116-118 цього Кодексу. Судможе уповноважитина одержаннятаких доказівзаінтересовану сторону. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Оскільки без договору оренди земельної ділянки неможливо з?ясувати умови оренди земельної ділянки позивача, а відповідно належним чином розглянути справу, то суд витребовує докази про які зазначає позивач.

Керуючись ст. 84 Цивільного процесуального кодексу України,-

ухвалив:

Витребувати в Центрі надання адміністративних послуг Малинської районної державної адміністрації копію договору оренди земелі № 81/1, що був укладений 30.10.2013 року між ОСОБА_2 та Товариством з обмеженою відповідальністю «Малинські ресурси», в особі директора Литвиненка Володимира Григоровича, код ЄДРПОУ 34082594, зареєстрований 25.01.2018 року державним реєстратором Пиріжківської сільської ради Малинського району Житомирської області Лисенко Сергієм Володимировичем за № 39416609, а також завірені копії інших документів, що стали підставою для його реєстрації.

Ухвала оскарженнюне підлягає.

Суддя: А. О. Тимошенко

Джерело: ЄДРСР 92162541
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку