open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 468/1507/18-ц

2-о/468/9/20

БАШТАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

_____________________________________________________________

56101 Миколаївська область м. Баштанка вул. Полтавська 43

Р І Ш Е Н Н Я

іменем У К Р А Ї Н И

(вступна та резолютивна частини)

21.09.2020 року Баштанський районний суд Миколаївської області в складі: головуючого судді Янчук С.В., присяжних Атаманчука І.П. та Онищука В.І., за участю секретаря судового засідання Хижняк К.А., заявника ОСОБА_1 , розглянувши у відкритому судовому засіданні, в режимі відеоконференції, в залі суду м. Баштанка цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи Горожанський психоневрологічний інтернат та Широколанівська сільська рада Веселинівського району Миколаївської області, про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна,

На підставі викладеного та ст.ст. 39, 41, 60 ЦК України та керуючись ст.ст. 12, 13, 81, 258,259, 263-265, 293-300 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи Горожанський психоневрологічний інтернат та Широколанівська сільська рада Веселинівського району Миколаївської області, про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна- задовольнити.

Визнати ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця села Широколанівка Веселинівського району Миколаївської області - недієздатним.

Встановити опіку над недієздатним ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Призначити ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженку села Широколанівка Веселинівського району Миколаївської області, опікуном над недієздатним ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженцем села Широколанівка Веселинівського району Миколаївської області.

Встановити строк дії рішення суду - 2 роки з моменту набрання рішенням законної сили.

Роз`яснити заявнику, що відповідно до ст. 300 ЦПК України клопотання про продовження строку дії рішення про визнання фізичної особи недієздатною має право подати опікун, представник органу опіки та піклування не пізніше ніж за п`ятнадцять днів до закінчення такого строку. Клопотання про продовження строку дії рішення про визнання фізичної особи недієздатною повинно містити обставини, що свідчать про продовження хронічного, стійкого психічного розладу, внаслідок чого особа продовжує не усвідомлювати значення своїх дій та (або) керувати ними, підтверджені відповідним висновком судово-психіатричної експертизи.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана до Миколаївського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Відповідно до п. 4 ч. 5 ст. 265 ЦПК України:

Заявник: ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 );

Заінтересовані особи:

Горожанський психоневрологічний інтернат (вул. Радянської Армії, 22 с. Старогорожене Баштанського району Миколаївської області, код ЄДРПОУ 03190596);

Широколанівська сільська рада Веселинівського району Миколаївської області (вул. Центральна, 98 с. Широколанівка Веселинівського району Миколаївської області, код ЄДРПОУ 04376156).

Повне судове рішення буде складене 23.09.2020 року.

Головуючий суддя:

Присяжні: 1.

2.

Джерело: ЄДРСР 91739873
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку