open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

єдиний унікальний номер справи 423/191/20

номер провадження 6/423/1/20

УХВАЛА

І М Е Н ЕМ У К Р А Ї Н И

11 лютого 2020 рокуПопаснянський районний суд Луганської області

у складі: головуючої судді:Архипенко А.В.

при секретарі: Іваненко С.П.

розглянувши у судовому засіданні заяву старшого державного виконавця відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Херсонській області південного межрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) Осіпової Ірини про видачу дублікату виконавчого листа,-

в с т а н о в и в :

Старший державний виконавець відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Херсонській області південного межрегіонального управління Міністерства юстиції ( м.Одеса) Осіпова І. звернулася до суду із заявою про видачу дублікату виконавчого листа, посилаючись на те, що до Головного територіального управління юстиції у Херсонській області 18 грудня 2019 року надійшла заява гр. ОСОБА_1 про відновлення виконавчого провадження № 41282442 з примусового виконання виконавчого листа Попаснянського районного суду Луганської області від 26 грудня 2006 року № 2-1166 про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_3 аліментів на утримання сина ОСОБА_4 , в розмірі 1/4 частини всіх видів заробітку, щомісячно починаючи з 13.11.2006, до його повноліття, але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

Згідно з даними автоматизованої системи виконавчих проваджень, за параметрами пошуку «ПІБ боржника - ОСОБА_2 » виконавче провадження № 41282442 з примусового виконання виконавчого листа Попаснянського районного суду Луганської області від 26 грудня 2006 року № 2-1166 про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_3 аліментів на утримання сина ОСОБА_4 , в розмірі ј частини всіх видів заробітку, щомісячно починаючи з 13.11.2006, до його повноліття, але не менше 30% прожиткового мінімуму длядитини відповідноговіку значитьсязареєстрованим увідділі державної виконавчої служби Євпаторійського міського управління юстиції. Стан виконавчого провадження:прийнятий до виконання.

Відповідно до пункту 4 розділу 1 Інструкції з організації примусового виконання рішень, затвердженої наказом Міністерства юстиції України від 02.04.2012 № 512/5 зі змінами виконання рішень щодо боржників, які знаходяться на території, яка відповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» є тимчасово окупованою територією України, здійснюється відділом примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області.

Постановою Кабінету Міністрів України від 09 жовтня 2019 року .№870 «Деякі питання територіальних органів Міністерства юстиції» ліквідовано як юридичну особу публічного права Головне територіальне управління юстиції у Херсонській області та утворено як юридичну особу публічного права Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Одеса) яке є правонаступником ліквідованого територіального органу Міністерства юстиції.

За таких обставин, просить видати дублікат виконавчого листа Попаснянського районного суду Луганської області від 26 грудня 2006 року № 2-1166 про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_3 аліментів на утримання сина ОСОБА_4 , в розмірі ј частини всіх видів заробітку, щомісячно починаючи з 13.11.2006, до його повноліття, але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

Згідно п.п.17.4 ч.1 Розділу XIIIПерехідних положень ЦПК України, у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала. Виклик сторін не передбачений.

Судом встановлено,за рішеннямПопаснянського районногосуду Луганськоїобласті від14.12.2006р.дійсно накористь позивачкиз відповідача ОСОБА_2 булистягнуті аліменти у розмірі ј частки, на утримання сина ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у розмірі 1/4 частини всіх видів заробітку, щомісячно, починаючи з 13.11.2006 року та до його повноліття, але не менш 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

З заяви старшого державного виконавця відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Херсонській області південного межрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) вбачається, згідно з даними автоматизованої системи виконавчих проваджень, виконавче провадження №41282442 з примусового виконання виконавчого листа Попаснянського районного суду Луганської області від 26 грудня 2006 року № 2-1166 про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_3 аліментів на утримання сина ОСОБА_4 , значиться зареєстрованиму відділі державної виконавчої служби Євпаторійського міського управління юстиції. Стан виконавчого провадження:прийнятий до виконання.

Таким чином, із наданих старшим державним виконавцем матеріалів вбачається, що зазначений виконавчий лист залишився у відділі державної виконавчої служби Євпаторійського міського управління юстиції, на тимчасово окупованій території України, де перебував на виконанні, дійсно за підстав, що від відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Херсонській області південного межрегіонального управління Міністерства юстиції ( м.Одеса) не залежали, в зв`язку з чим подана заява про видачу дублікату виконавчого листа підлягає задоволенню і у суду є всі підстави видати його дублікат.

На підставі та керуючись ст.ст.259-260ЦПК України, Розділом XIIIПерехідних положень ЦПК України,-

у х в а л и в :

Заяву старшого державного виконавця відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Херсонській області південного межрегіонального управління Міністерства юстиції ( м.Одеса) Осіпової Ірини про видачу дублікату виконавчого листа - задовольнити.

Видати дублікатвиконавчого листаза рішеннямПопаснянського районногосуду Луганськоїобласті від14грудня 2006року,про стягненняз ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженця м.Попасна, працює СДПЧ -51 м.Попасна, пожежник, на користь ОСОБА_3 , аліменти на утримання сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у розмірі 1/4 частини всіх видів заробітку, щомісячно, починаючи з 13.11.2006 року та до його повноліття, але не менш 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги через Попаснянський районний суд Луганської області.

Суддя : А.В. Архипенко

Джерело: ЄДРСР 89379785
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку