open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Номер справи 623/1199/20

Номер провадження 1-кп/623/249/2020

У Х В А Л А

іменем України

про призначення справи до судового розгляду

14 травня 2020 року Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

у складі: головуючого судді Бєссонової Т.Д.,

за участю секретаря Довгополої І.В.,

прокурора Дмитренка О.В.,

обвинуваченого ОСОБА_1 ,

потерпілого ОСОБА_2 ,

представника органу пробації Федорченко М.С.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Ізюмі кримінальне провадження, внесене до ЄРДР за № 12020220320000277 від 26 березня 2020 року відносно ОСОБА_1 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України,

В С Т А Н О В И В:

07 квітня 2020 року до Ізюмського міськрайонного суду Харківської області надійшов обвинувальний акт, затверджений прокурором Ізюмської місцевої прокуратури Харківської області Дмитренком О.Ф., за обвинуваченням ОСОБА_1 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України з доданими матеріалами.

В підготовчому судовому засіданні прокурор просив призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні одноособово. Обвинувальний акт складений у відповідності з вимогами КПК України. Провадження за обвинувальним актом підсудне цьому суду. Підстав для закриття провадження чи повернення обвинувального акту прокурору немає.

Обвинувачений, потерпілий, представник органу пробації проти призначення справи до судового розгляду не заперечували.

Заслухавши учасників судового засідання, вивчивши обвинувальний акт, суд вважає, що кримінальне провадження підлягає призначенню до судового розгляду з наступних підстав:

Угод про визнання винуватості чи про примирення в порядку ст.ст. 468-475 КПК України до суду не надійшло;

Підстав для закриття кримінального провадження не вбачається;

Обвинувальний акт складено у відповідності до вимог кримінального процесуального законодавства, при його затвердженні прокурором дотримані вимоги закону;

Підстав для направлення обвинувального акту для визначення підсудності не встановлено;

Дане кримінальне провадження підсудне Ізюмському міськрайонному суду Харківської області;

Підстав для прийняття рішень, передбачених п. п. 1-4 ч. 3 ст.314 КПК України, немає.

Суд, вислухавши учасників процесу, вважає, що судом проведені всі підготовчі дії, передбачені нормами чинного КПК України, та вважає можливим призначити справу відносно обвинуваченого до судового розгляду, оскільки підстави для прийняття рішення, передбаченого п.п.1-4 ч.2 ст.314 КПК України відсутні.

Згідно з ч. 1 ст.314-1 КПК України з метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого, а також прийняття судового рішення про міру покарання представник уповноваженого органу з питань пробації складає досудову доповідь за ухвалою суду.

Відповідно до ч.2 ст.314-1 КПК України досудова доповідь складається щодо особи, обвинуваченої у вчиненні злочину невеликої або середньої тяжкості, або тяжкого злочину, нижня межа санкції якого не перевищує п`яти років позбавлення волі.

Враховуючи, що відповідно до ст.19 Закону України «Про пробацію» права, обов`язки, відповідальність, правовий та соціальний захист персоналу органу пробації визначаються Законом України «Про Державну кримінально-виконавчу службу України» та цим Законом, складання досудової доповіді слід доручити Начальнику Ізюмського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області.

Роз`яснити обвинуваченому, що йому надається можливість брати участь у підготовці досудової доповіді. Участь особи у підготовці досудової доповіді полягає у наданні персоналу органу пробації інформації, необхідної для підготовки такої доповіді.

Керуючись ст. ст. 314 -317 КПК України, суд, -

у х в а л и в:

Призначити судовий розгляд кримінального провадження відносно ОСОБА_1 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України, на 09 червня 2020 року о 12 годині 00 хвилин в залі судового засідання приміщення Ізюмського міськрайонного суду Харківської області за адресою: м. Ізюм, вул. Соборна, 52, Харківська область.

Проведення судового розгляду кримінального провадження визначити у відкритому судовому засіданні суддею одноособово.

Доручити Начальнику Ізюмського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області скласти та подати до суду до 01 червня 2020 року досудову доповідь щодо обвинуваченого:

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Ізюм Харківської області, українця громадянина України, з середньою освітою, одруженого, офіційно не працевлаштованого, який має на утриманні неповнолітню дитину, раніше неодноразово судимого, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , контактний телефон НОМЕР_1 .

У судове засідання викликати сторони кримінального провадження.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

Суддя Ізюмського міськрайонного суду

Харківської області Т. Д. Бєссонова

Джерело: ЄДРСР 89236368
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку