open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1

У Х В А Л А

про повернення позовної заяви

13 квітня 2020 року м. Київ № 640/7226/20

Cуддя Окружного адміністративного суду міста Києва Федорчук А.Б., розглянувши матеріали позовної заяви та додані до неї матеріали

за позовом Асоціації незалежних експертів України «УКРЕКСПЕРТ» (01033, м. Київ, вул.

Володимирська, буд. 63)

до Кабінету Міністрів України (01008, м. Київ, вул. М. Грушевського, 12/2),

Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України

(01008, м. Київ, вул. М. Грушевського, 12/2)

треті особи Державна служба України з питань праці (01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14Е),

Міністерство юстиції України (01001, м. Київ, вул. Архітектора Городецького,

буд.13),

Федерація профспілок України (м. Київ, майдан Незалежності, 2)

В С Т А Н О В И В:

До Окружного адміністративного суду міста Києва звернулася Асоціація незалежних експертів України з позовом до Кабінету Міністрів України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, в якому просить суд:

- визнати протиправними дії Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України щодо порушення процедури підготовки проекту, погодження та внесення на розгляд до Кабінету Міністрів України з метою прийняття проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатація (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки»;

- визнати протиправною та нечинною з моменту прийняття постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатація (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки» №207 від 03 березня 2020 року.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 30 березня 2020 року залишено без руху позовну заяву Асоціації незалежних експертів України «УКРЕКСПЕРТ» з підстав необхідності надання суду належним чином оформленого документа на підтвердження оплати судового збору у розмірі 21 020,00 грн на реквізити Окружного адміністративного суду міста Києва: уточнену позовну заяву з наданням доказів, що підтверджують вказані обставини, на які позивач посилається в позовній заяві.

На адресу Окружного адміністративного суду міста Києва 02 квітня 2020 року від представника позивача надійшла заява про відкликання позовної заяви до відкриття провадження у справі.

Відповідно до п. 2, ч. 4 ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України, позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач до відкриття провадження в адміністративній справі подав заяві про її відкликання.

Дослідивши заяву представника позивача про відкликання позовної заяви, матеріали адміністративного позову, суд приходить до висновку, що дана заява підлягає задоволенню.

Керуючись п. 2, ч. 4 ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

1.Задовольнити заяву представника Асоціації незалежних експертів України «УКРЕКСПЕРТ» про відкликання позовної заяви.

2. Позовну заяву Асоціації незалежних експертів України «УКРЕКСПЕРТ» до Кабінету Міністрів України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України про визнання протиправними дій, визнання протиправною та нечинною постанови від 03 березня 2020 року №207 - повернути.

3.Ухвалу про повернення позовної заяви та всіма додатками до неї надіслати позивачу негайно.

3.Роз`яснити позивачу, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала набирає законної сили негайно після її підписання суддею та може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції за правилами, встановленими ст. ст. 293-295 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя А.Б. Федорчук

Джерело: ЄДРСР 88775028
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку