open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

_______________________________________________________________________________

УХВАЛА

08 квітня 2020 р. м. ХерсонСправа № 540/162/20

Херсонський окружний адміністративний суд у складі головуючої судді: Морської Г.М. , розглянувши адміністративну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Тавріяінвестгруп" до Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Херсонській області Державної архітектурно-будівельної інспекції України третя особа - Департамент містобудування та землекористування Херсонської міської ради в особі Управління містобудування та архітектури про визнання протиправним та скасування рішення від 17.12.2019 р. №363/х про скасування дії містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки,

встановив:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Тавріяінвестгруп" (далі позивач), звернулося до суду із адміністративним позовом до Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Херсонській області Державної архітектурно-будівельної інспекції України (далі відповідач), за участю третьої особи Департаменту містобудування та землекористування Херсонської міської ради в особі Управління містобудування та архітектури (далі третя особа), в якому просить визнати протиправними та скасувати рішення №363/х від 17.12.2019 року про скасування дії містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від 31.08.2018 року №43 по об`єкту Будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями по просп..Адмірала Сенявіна в м.Херсоні (VI Таврійський мікрорайон, будівельний №46), виданого Управлінням містобудування та архітектури департаменту містобудування та землекористування Херсонської міської ради згідно наказу №92 від 31.08.2018 року.

Ухвалою від 23.01.2020р. відкрите загальне провадження у справі, підготовче судове засідання призначене на 17.02.2020р.

Ухвалою від 17.02.2020р. за клопотанням представника позивача підготовче судове засідання відкладене до 11.03.2020р.

Ухвалою від 11.03.2020р. підготовче судове засідання відкладене до 20.03.2020р., у відповідача витребувані документи, необхідні для розгляду справи.

Ухвалою від 20.03.2020 р. продовжено строк підготовчого провадження на п`ятнадцять днів, та відкладено підготовче судове засідання до 03 квітня 2020р.

Ухвалою від 03.04.2020 р. закрите підготовче провадження у справі та визначено розпочати розгляд справи по суті.

08.04.2020 р. від представника відповідача надійшло клопотання про здійснення подальшого розгляду справи у порядку письмового провадження.

Представник позивача 19.03.2020р. надіслав до суду заяву у якій просив розглянути справу без їх участі, в порядку письмового провадження.

Представник третьої особи 14.02.2020р. надіслав суду заяву про розгляд справи беї його участі.

Згідно із п. 10 ч. 1 ст. 4 КАС України письмове провадження - розгляд і вирішення адміністративної справи або окремого процесуального питання в суді першої, апеляційної чи касаційної інстанції без повідомлення та (або) виклику учасників справи та проведення судового засідання на підставі матеріалів справи у випадках, встановлених цим Кодексом.

Разом з тим, Рішенням зборів суддів Херсонського окружного адміністративного суду від 18.03.2020 р. №2/2 вирішено припинити допуск осіб до приміщення Херсонського окружного адміністративного суду, крім працівників суду, представників підрозділу військової частини НОМЕР_1 Національної гвардії України, працівників правоохоронних органів, аварійно-рятувальних органів та медичних закладів при виконанні ними професійних обов`язків на період карантину.

Враховуючи, що всі особи, які беруть участь у справі, подали клопотання про розгляд справи без їх участі, суд дійшов висновку про можливість здійснення подальшого розгляду справи в порядку письмового провадження.

Керуючись ст. 243, 248 КАС України,

ухвалив:

Подальший розгляд справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Тавріяінвестгруп" до Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Херсонській області Державної архітектурно-будівельної інспекції України третя особа - Департамент містобудування та землекористування Херсонської міської ради в особі Управління містобудування та архітектури про визнання протиправним та скасування рішення від 17.12.2019 р. №363/х про скасування дії містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки здійснювати в порядку письмового провадження.

Ухвала окремо не оскаржується.

Суддя Г.М. Морська

Джерело: ЄДРСР 88669858
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку